Oblíbený krém na obličej...

11. srpna 2014 18:50
Offline stes
9015 příspěvků moje polička 10. března 2023 13:44

prďola super, děkuju

Offline Miru
16583 příspěvků moje polička 10. března 2023 14:45

prďola 

Děkuji moc!

(oboje jsi zde už chválila, ale teď, co je třeba lepší...)

Offline Veverka
52 příspěvků moje polička 11. března 2023 14:29

Zatím nejlepší,co jsem na obliceji měla ( a vyzkoušela jsem toho opravdu hodně od Havlíka po Sensai), je Susanne Kaufmann

Offline whiskas
20772 příspěvků moje polička 11. března 2023 21:29

Veverka Krerý krém konkrétně je tak úžasný? Díky :-).

Offline marieu
5150 příspěvků moje polička 12. března 2023 08:17

Miru nechci být nezdvořilá- dotaz byl pro prďola . Alw skoro mi vypadly očit nad cenou toho krému AB a jsem velmi zvědavá, co na něj řekne- protože já ve složení nevidím nic, co by ji ospravedlňovalo

Offline Miru
16583 příspěvků moje polička 12. března 2023 08:30

marieu 

...naprosto v pohodě!

Asi takhle - nejvíc, co jsem kdy dala za krémy, séra, jsou od Teoxane(cca 2tis/30 ml) a maximální spokojenost, vč potvrzení kvality od prďola 

a to střídám s přípravky od Whamisa(ceny o něco nižší, ovšem, to není kosmaceutika), spokojenost také veliká.

Ten Augustinus Bader - pokud by byl extrémně vychválen, tak balení 15 ml, byť drahé by pro mě bylo zkousnutelné(2tis). 

Ovšem přípravky Susanne Kaufmann zde zmiňované - to už je na můj vkus přestřelené, ty ceny. 

Já chci vždycky to nejlepší za co nejnižší cenu

Offline marieu
5150 příspěvků moje polička 12. března 2023 08:48

Miru já tomu zdaleka tak nerozumím, jako prďola, ale nepřijde mi až tak zázračný z hlediska aktivních ingrediencí- že by to právě ospravedlnilo tu cenu.

Offline Miru
16583 příspěvků moje polička 12. března 2023 08:53

marieu 

jasné...

Offline domenica blogger
8034 příspěvků moje polička 12. března 2023 09:25

marieu Miru 

Já si hodnocení prďola krému Augustinus Bader (The Cream) pamatuju jako jedno z nejpříznivějších a je tam i to "ospravedlnění" ceny. :)  

"Složení toho krému Augustinus Bader je naprosto skvělé a pokud můžu posoudit, tak cenově bych tomu i rozuměla. Mimo jiné obsahuje poměrně drahou ingredienci Neutrazen (Water, Butylene Glycol, Dextran, Palmitoyl Tripeptide-8), která umožňuje bezproblémové každodenní použití Retinyl Palmitate. Tento ester vitamínu A může za spokojenost s krémem a jeho rychlým efektem.

Ale i ostatní aktivní složky jsou velmi dobře poskládané (ceramidy, cholesterol, hafo esenciálních a neesenciálních aminokyselin, několik různých forem vit. C) a pleť by pak měla být regenerovaná, vyživená a stimulovaná na buněčné úrovni - pentylen glycol vysoko na seznamu se postará o dobrou penetraci aktivních složek do nižších vrstev.

Cena je bohužel dost vysoká, ale toto je jeden z mála produktů, za který bych byla ochotná ji vyklopit "

(editováno: upřesněna verze krému, ke které se hodnocení prďola vztahovalo)

Offline Miru
16583 příspěvků moje polička 12. března 2023 09:30

domenica 

...jojo, to je ono

No, a mě právě zajímá, zda je to lepší než TEOXANE nebo je to tak nastejno(cena versus kvalita)

Offline marieu
5150 příspěvků moje polička 12. března 2023 09:37

domenica no vida! Rozumím opravdu jen těm základům- tohle přečíst fakt neumím. Nicméně složení-nesložení, moje finanční záklopka za krém je někde úplně jinde.

Offline Miru
16583 příspěvků moje polička 12. března 2023 10:05

marieu 

...ta cena je v podstatě relativní

Když tady vidím, jak si místní dámy kupují x tou bundu či velmi často jiné oblečení(cena kolikrát podle mě taky neadekvátní ke kvalitě či "značce"), kabelky přes deset tisíc od no name značek,

tak ta cena za krém - což je kvalitní péče o obličej(samozřejmě bez celkové péče a rozumného zdravého životního stylu je to tak trochu mrhání financemi)

- mi přijde mnohem rozumnější investice.

Na druhou stranu - každý má jinou úchylku, peníze za vůně, co jsem kdy dala...,

a bylo to vlastně "jen" za slastný požitek

Offline marieu
5150 příspěvků moje polička 12. března 2023 10:15

Miru máš pravdu, samozřejmě. Jakožto požitkářka umím ocenit všechno z tebou výše jmenovaného i spoustu navíc! Akorát u tý kosmetiky se snažím podle toho mála co vím najít chytré a co nejlepší cena/výkon produkty. Těžký život nás "chudých" snobů... 

Offline Miru
16583 příspěvků moje polička 12. března 2023 10:21
Reakce na marieu:

Těžký život nás "chudých" snobů... 

​...velká pravda

Offline Ounz
20418 příspěvků moje polička 12. března 2023 11:18

Miru marieu takže díky vám už ten krém taky googluju ( mj mě zaujalo, že ho dost nabízej na vinted - je to proto, že je pc vyšší nebo že jim nesedi? - samý otázky) proč já sem lezu..

marieu tebe jsem se chtěla zeptat, ty sis kupovala krémy s ceramidy onehdá, už si je načala? Já mám ten od inkey, co jsem zkusila a ráno mám pocit, že smývám vrstvu, co jsem večer namazala, máš to taky tak? (Nevim jak to líp popsat..) 

Offline RoSa
10056 příspěvků moje polička 12. března 2023 11:40

Ounz ad Vinted: teď jsem se tam koukla, a fakt že jo... nejsou to fejky? ta jedna např. píše, že to koupila na Zalando, to je divný...

Offline Ounz
20418 příspěvků moje polička 12. března 2023 11:43

RoSa no, já ho tam kupovat nechci, jen mi to fakt překvapilo...měla jsem ale za to, že to je takový to chytání příležitosti za pačesy (prodam cokoli, po čem je poptávka)

Offline marieu
5150 příspěvků moje polička 12. března 2023 11:44

Ounz používám tento večer. Střídám ho s touto emulzí, protože akné a případně se domáznu lehkým krémem s ceramidy při suchosti. Co se týče kosmeticity, řekla bych, že dobrý. Ale asi na sobě neumím úplně dobře posoudit efekt stran anti age. Nejsem nespokojená, snad jen vějířky kolem očí bych mohla mazat poctivěji. 

Offline Ounz
20418 příspěvků moje polička 12. března 2023 11:46

marieu díky!

Offline prďola
4440 příspěvků moje polička 12. března 2023 11:47

Sice budu mít na to porovnání čas až večer, ale aspoň dvě rychle reakce:

- k tomu krému AB bych snad dodala jednu podstatnou věc, kterou je dobré si uvědomit - vím, že pro běžné spotřebitele je to už příliš velký detail, ale ono je zajímavé si na základě ingrediencí si uvědomit, jestli ten produkt obsahuje účinné složky, které cílí přímo na řešení jednoho konkrétního problému (typicky použití různých protivráskových a botox-like peptidů) nebo se zaměřují spíš na stimulaci přirozených procesů kůže (tj. ovlivňují procesy na buněčné úrovni). Ty první mívají efekt viditelný poměrně rychleji, ale současně rychleji pomíjí, pokud se taková péče nedoplní třeba v rámci jiných produktů i o prekurzory nutné k dlouhodobějšímu efektu (aminokyseliny, antioxidanty, ...).

- pokud je AB krém často nabízený na vinted jako nepoužitý, tak bych za tím viděla spíš, že se tento produkt objevil v nějaké zajímavé slevě a je proto přeprodáván s navýšenou cenou dál... ale to je jen můj odhad