prďola a kdyby jsi mela extra cas nekdy, zajimal by me tvuj nazor na ampule Babor, mam rada treba tyhle:
https://ca.babor.com/products/ampoule-concentrates/64289-energy-set.html
a peptidove, ceramidove, hydratacni, i ty lift jsou fajn.
prďola a kdyby jsi mela extra cas nekdy, zajimal by me tvuj nazor na ampule Babor, mam rada treba tyhle:
https://ca.babor.com/products/ampoule-concentrates/64289-energy-set.html
a peptidove, ceramidove, hydratacni, i ty lift jsou fajn.
prďola
...tyjo, jsi ÚŽASNÁ! Děkuji moc!.
K té ceně - The Ordinary je pouze 15ml,
resp. cena The Ordinary 30ml/1800,- kč.
Omorovicza 30ml -
A když je akce na eshopu 20%, vychází Omorovicza na 3519,- kč(+ občas dávají k nákupu hodnotný dárek)
Ordinary 15 ml baleni za 900 to je celkem palka, v Sephore? Tady stoji $23, by me zajimalo proc je to nasazeny o vic nez pulku nahoru uffff.
0zero7 Já věděla, že jsem na něco zapomněla ![]()
Tak na to si budu muset udělat čas zítra, protože to bude na dýl...
slniecko Ten krém vypadá moc dobře, ale pokud občas vynecháš a použiješ jen ten olejový produkt, tak si myslím, že to bude jen ku prospěchu. Pleť si občas potřebuje odpočinout nebo prostřídat produkty - jednak aby nezlenivěla, nebo aby jsi z toho dalšího produktu doplnila jiné důležité složky.
Z těch boosterů bych já osobně sáhla po retinal-booster. A mmch značka Pai má moc sympatickou prezentaci! ![]()
...ten retinal je dobrej. Ale to copper serum celkem k ničemu...
Prosím pěkně, mohla by ses podívat na následující zázračné výrobky a říct mi, jestli to má pro 60+ cenu/přínos nebo se mám vykašlat na sentimentální důvody (protože švédská značka
) ??
Ten oční krém se mi zdá že celkem funguje na moje pytle pod očima... a olej mi sice nevyzmizíkoval stávající plisé na ksichtě, ale nechává příjemnej pocit hydratace a "namaštění"... nebo je jen přání otcem myšlénky
Bohužel u obou mají složení uvedený jen velmi stydlivě, detailní je jen u krému ![]()
https://eu.facestockholm.com/products/aloe-vera-cream
https://eu.facestockholm.com/products/seaweed-eye-cream
https://eu.facestockholm.com/products/fruit-and-flower-face-oil
Až budeš mít chvilku, díky předem!
barbucha kruhy pod očima bejvaj od jatýrek ![]()
0zero7 prosím tě, ty si tu psala, že máš dobrou zkušenost se strivectrin krémem na krk? Platí to? Já používam niod neck, ale nějak mám dojem,že gravitace začíná mít navrch
, s projevama stáří počítám, ale ten krk mi vadí nějak víc..
díky moc za obpověď
Já nemam kruhy, já mam pytle!
A to mě upozorňuje ta pravá ![]()
prďola Prosimte, kdybys mela cas dat sem neco o pripravcich co pomahaji s tou glykaci, to by me fakt zajimalo.
Na stránce 212 jsem vypsala seznam ingrediencí, které pomáhají potlačovat proces glykace, ono jich je samozřejmě víc a hlavně se tato oblast poměrně rychle rozvíjí. Jedna dostupná a ověřená ingredience je třeba zmíněný Strong Skin, který se dá jednoduše v malém množství zapracovat i do běžně používaných krémů.
Z těch dvou produktů Paula´s Choice vypadá podle aktivních složek to antioxidant sérum mnohem líp... ale zase silikony ![]()
Koncept s Babor ampulemi je docela zajímavý, akorát ... já ti to ukážu např. na těch ceramidových ampulích:
INCI: AQUA, NIACINAMIDE, PHENOXYETHANOL, XANTHAN GUM, CARRAGEENAN, SODIUM HYALURONATE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, SODIUM CHLORIDE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, PHOSPHOLIPIDS, HYDROGENATED LECITHIN, HYDROLYZED LUPINE PROTEIN, PENTYLENE GLYCOL, POTASSIUM SORBATE, SQUALANE, SPHINGOLIPIDS, PALMITIC ACID, GLYCERIN, C12-16 ALCOHOLS, BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER, CITRIC ACID, SODIUM CITRATE, SODIUM BENZOATE, CERAMIDE NP, LECITHIN, TOCOPHEROL, ASCORBYL PALMITATE, HYDROGENATED PALM GLYCERIDES CITRATE
The ingredients are listed in descending order calculated by volume in accordance with the mandatory labeling requirements.
Objem Niacenamidu bývá v produktech běžně cca 2% (může být víc, ale nemá to smysl, naopak míň nezajistí účinek), xanthanová guma by tam mohla být v objemu cca 0,3% (aby to sérum nepůsobilo ulepeně a nebylo gelovité), no a všechno ostatní je v objemu pod 0,3%
To jako fakt?! 65 USD za 14ml ![]()
barbucha Nepovedlo se mi nikde najít složení těch dvou produktů, uvedeno je jen u toho krému. Ono se to podle klíčových složek těžko posuzuje, protože to stejně bývají spíš marketingové pohádky... Nemáš složení někde na krabičce? Stačilo by vyfotit...
prďola ďakujem ![]()
![]()
!!!
...který přípravek je, prosím, lepší/výhodnější koupit.?:
(podle Tebou uváděného seznamu dobrých ingrediencí jich pár vidím, ale zajímala by mě celková synergie...)
Perricone MD
Glutathion Serum Oči
nebo
Glutathion Serum Tvář
Bohužel krabičky už nemám. Na tom očním krému je jen to samý co na webu, a ten olejíček ti přepíšu z nálepky, jak je to dokola tak to vyfotit slušně nejde:
vitis vinifera (grape) seed oil, sunflower seed oil, sclerocarya birrea seed oil, jojoba seed oil, olive fruit oil, argania spinosa kernel oil, black currant seed oil, orange peel oil, peppermint oil, anthemis nobilis flower oil, tea tree leaf oil, fragrance, limonene, linalool, benzyl benzoate, hydroxycitronellal, hydroxyisohexyl 3-cyclohexene carboxaldehyde, lilal, citral.
Poměr jednotlivých složek tam teda není a luštila jsem to pomocí lupy, tak snad je to správně...
A co ten krém, tam složení mají - je to k něčemu?
Dík za pomoc ![]()
0zero7 prosím tě, ty si tu psala, že máš dobrou zkušenost se strivectrin krémem na krk? Platí to? Já používam niod neck, ale nějak mám dojem,že gravitace začíná mít navrch
, s projevama stáří počítám, ale ten krk mi vadí nějak víc..
díky moc za obpověď
No jeste uplne nevim, mam maly baleni a zrovna ho zkousim, asi marnej neni, mozna se mi o facku zda lepsi ta verze na oblicej. Z zasobe mam Maelys krem na krk co ho chvalila kamoska.
prďola Dekuji moc! Strong Skin se tady koupit neda, ale objednam si z toho linku od Tebe pres maminku, v lete prileti, na ty ostatni ingredience mrknu.
Cekala jsem ze bude silikon v Paula's choice, eeeee. Ty Babor ampule teda trochu zklamaly, mrknu doma na slozeni tech co jeste mam. Ja jsem je poridila v akci, tak to byla prijemna cena, nastesti. Nejvic asi vidim vysledek pro rozjasnovacich a vitaminovych, tak na ty se mrknu. Vypada to, ze zadne asi nebudou uplne amerika v noci.
Jeste jednou dekuji!
0zero7 ok, díky za informaci :) ještě mi chvíli vydrží ten niod a pak uvidíme..
Díky za ten tip na Strong skin, to vyzkouším.
Nemáš ještě nějaká doporučení z těch českých eshopů na suroviny, které fakt stojí za to? Já co si míchám sama, tak se mi pleť zlepšila, ale je to jen jakoby na povrchu, že je pleť jemná a hladká, ale potřebuju nějakou hlubší hydrataci a výživu (pro 65 let). To, co jsem vyzkoušela, uplně nevede k žádanému výsledku.
barbucha dnes odpoledne se k tomu konečně zase dostanu ![]()
Lenka22 Zkusím se podívat do svého inventáře
ono se opravdu dá pár ingrediencí v pohodě přidávat i k hotovým produktům. Pokud si mícháš sama, tak v tom případě máš pod kontrolou i to, že přidáváš dávku v účinném objemu, a to se pak na pleti rychleji projeví.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.