Mha ten retinol, ale když ho dáš večer a ráno spfko tak si mýslím ok
Oblíbený krém na obličej...
Děkuji
Mha jeste mrkni na:
Resveratol + Ferulic Acid - dobry rano, je to prijemnej antioxidant co chrani plet, myslim ze vidim vysledek nejakou dobu, ja ho rano pouzivam stabilne, obcas prostridam s Vit C se kterym se tohle nesmi michat.
Caffeine solution - pokud mivas po ranu zadrzenou vodu v obliceji, otok u oci atd, uplne simple produkt, ale splni ucel. Dava se jen k ocim.
Multi Peptide Serum - puvodne Buffet, peptidove serum, muzes rano i vecer, prijemne, neni tak nabusene jak od jinych znacek, ale za tu cenu imo dobry.
Amino Acid - zlepsuje hydrataci, pridavam do Multi peptide nebo Kys HA, taky fajn!
Ted mam jeste ten jejich retinal, tak uvidime, davam jen 1x tydne zatim. Maji jeste x fajn produktu, ale nema cenu vypisovat asi, zalezi co presne bys chtela a jakou mas plet momentalne :)
Ounz hlasim, ze jsem zakoupila velky baleni toho Strivectin kremu, na oblicej a na krk, meli prijemnou slevu plus jsem mela asi $65 v bodech, tak me to nakonec stalo asi 45% normalni ceny. Dopouzivam krem Maelys na krk a budu hlasit co dal, oblicejovy zacnu hned.
0zero7 super, díky moc za info! Já se na něj chystám a jsem zvědavá, jestli mi pomůže..
Ounz NZ taky dej pls vedet, ja teda nevim jak moc to na tom krku poznam, mam tam odjakziva dve viditelny ryhy nebojakseto... kuze zatim jinak ok ale jsem zvedava i tak.
0zero7 jo vidíš, to s kofeinem na oči mám taky, to je dobrý
0zero7 platí
prďola Našla jsem si recepturu na Jahodový krém pro pevnou pleť s tím Strong skin, který jsi zmiňovala. Zdá se mi to dost jednoduché, aby to zafungovalo, ale nechám se překvapit. Mám radši tyto recepty, kde není milion ingrediencí.
7 g GSC15 g meruňkového oleje
10 g trnkového oleje
10 g jahodové šťávy
56 ml vody
2 g Strong skin
20 kapek cosgardu
Lenka22 Ta receptura je opravdu hodně minimalistická, spíš jen asi ukázka jak Strong skin použít v emulgovaném krému. Já bych se s tím nematlala a Strong skin bych jednoduše přidala do svého běžně používaného toniku - je rozpustný ve vodě a ať není v nějaké vrstvě, odkud se bude hůuř dostávat na pokožku.
Dnes večer napíšu seznam těch slíbených složek pro přidávání do vaší používané kosmetiky. Omlouvám se, ale nějak nic nestíhám... což je u mě bohužel setrvalý stav ![]()
prďola díky, zkusím to, jak píšeš.
Tyto ingredience z ekokozy nebo nature-store se dají přidat poměrně snadno, protože jsou v tekuté podobě: Syn-Coll, extrakt Algo Boost, Peptide-coll, Bakuchiol, Relax rides, Stoechiol CO2, Syn-Ake, Fucocert
Pokud se nebudou přidávat do emulgovaného krému, tak je nutné zkontrolovat, jesli jsou rozpustné ve vodě nebo v oleji. A vždycky dodržet povolené dávkování, tzn. že je nutné si nejdřív zvážit produkt, do kterého se bude přidávat a trojčlenkou se dopracovat k množství, které je vhodné přidat.
Tyto složky jsou trochu náročnější, protože je nutné předem rozpustit v malém množství vody nebo oleje: Ectoin, Calcium 2, Beta NMN, Beta Glucan, Hyacross 3D, Oligo HA, Resveratrol, Vitamín C AA2G (Ascorbyl Glucoside). A pak postupovat stejně jako v předchozím případě.
prďola ok, díky moc za výčet ingrediencí. Zaexperimentuju a uvidím:-).
Jen pro info - můj další oblíbený eshop se skvělými ingrediencemi https://www.formulatorsampleshop.eu/ má teď příjemné slevy.
Jedná se o italskou pobočku US eshopu, takže platby přes PayPal nebo SEPA platby budou ok. Ingredience většinou konzervované fermentací, doplňující info v dostatečné míře i pro začátečníky ![]()
prďola Dakujem, dobra vila. S radostou ten eshop preskumam ; ))
prďola díky za tip na e-shop.
Já jsem si v mezidobí umíchala tonikum z hydrolátu, vegeluronu, NMF, centely a aloe vera + pentylen.
Do příští várky si přidám ještě ten Strong skin. Už se těším na hydratovanou pleť :-)
... Jinak jsem musela přestat s jejich tonerem, myslím, že vůbec nemůžu niacinamid.
Opožděně, ale mám dotaz: nezkoušela jsi nááhodou nějaký produkt s NMN (Nikotinamid mononukleotid) nebo přidat třeba Beta NMN Elixír do toniku nebo krému? Vzhledem k tomu, že NMN je prekurzorem NAD+ (Nikotinamidadenindinukleotidu), tak by ses mohla vyhnout té alergizující reakci niacenamidu, ale poskytnout pokožce to, co jí pomůže. A to nejen s problematickým stavem pleti, ale NMN je skvělá anti-age ingredience obecně ![]()
prďola děkuji. Já dneska dělala hyaluronové sérum a zdá se dobré. Kolik je max kys. hyaluronové? Dala jsem 0,15 gr na 30 ml séra. Není to hodně? Mám 1%, musím koupit ještě HA-Oligo.
janis večer ti k tomu napíšu, dlužím ti i odpovědi do SZ ![]()
prďola nezkoušela.. ono totiž nejde o alergii, ale zdá se mi (už z několika pokusů), že mi bohužel zhoršuje akné. Což je fakt paradox. Měla jsem ho už v několika produktech a pokaždé to bylo stejné. Nejlepší kousek mi udělal černé tečky na krku (!). Ale když jsme j toho- k čemu je NMN ještě dobrý??
marieu Podstatné pro niacenamid i NMN je, že obě ingredience se účastní procesu tvorby koenzymu NAD+ v těle, i když každá složka jiným způsobem. NMN je pro tento proces navíc naprosto nezbytná... a s věkem koenzym NAD+ v těle postupně ubývá.
NAD+ je pro buňky cosi jako "zásobárnou energie", takže když je třeba podpořit tvorbu kolagenu a elastinu v pokožce, tak je současně nutné, aby buňky měly dostatek buněčné energie, které jsou pro metabolické procesy třeba.
A abych nepsala romány, tak ještě NMN působí jako antioxidant a má protizánětlivé účinky.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje