marieu tak to mě mrzí s tim niacinamidem, zas aspoň víš, co ti nesedí. Bakuchiol jsem měla ve vzorku séra z cosibelly a bylo moc fajn. No já si bohužel nepamatuju název a samozřejmě jsem obal vyhodila ![]()
Oblíbený krém na obličej...
marieu mne na akne az neuveritelne zabira to ruzove proslavene serum od the ordinary (soothing and barrier)
baltik prosim, používa sa lokálne, alebo na celú tvár? (pýtam sa pre svojich puberťákov).
A ono je "ružové" lebo obsakuje ruže? lebo nič v ružovom balení som pod tým názvom nenašla.
slniecko pry je ruzove (jako barva) kvuli vitaminu b. Davam si to na cely oblicej, ale na pupinek jakoby vic, vetsi davku
baltik a máš i mastnou pleť nebo ne?
Evaeva ne
baltik super, tak to taky zkusím. Já právě taky ne, tak nepotřebuju nic vysušujícího
baltik taky ho mám, není vůbec špatné, ale asi nevidím rozdíl oproti jiným ceramidovým produktům, které mám.
Evaeva to "růžové" sérum není vůbec vysušující, obsahuje ceramidy, sfingolipidy, fosfolipidy a další látky podporující kožní bariéru. Tenhle typ produktů používám po sérech s kyselinami nebo retinolem.
marieudiky za informace. Mně teď dost pomohl ten noční krém od iuvenio, co tu někdo radil, ale ideální to není. V něm teda ceramidy nejsou, ale ty mám v denním.
marieu ja jsem to taky mela primarne po retinolu, ale pak jsem videla, ze nekdo rikal, ze to pouziva, kdyz se mu neco klube, tak hsem zkusila a fakt uplne neuveritelne, dala jsem vecer a do rana se to zatahlo.
baltik Nepsalas tady někdy že používalas sérum Crosslinked? Jestli ano, vrstvila jsi to v létě s nějakým krémem nebo ti stačilo jenom sérum a na to hned něco s SPF?
Černá kočka mela jsem krem cerave s spf, tak jsem davala jen ten
Je kosmetika Ordinary i pro amatéry? Nebo si musím dopředu něco přečíst? Chtěla jsem si něco koupit a tam se mluví o kapkách, míchání, doplňcích, kombinacích... ![]()
slniecko pry je ruzove (jako barva) kvuli vitaminu b. Davam si to na cely oblicej, ale na pupinek jakoby vic, vetsi davku
aha, čiže obal má normalne ako všetky a farba séra je ružová, dobre som to pochopila?
slniecko ano :)
Mha je to nakonec jednoduché, ale úplně bez informací to nejde. já jsem se učila u Zrkadielka https://www.youtube.com/watch?v=dWnSkD7gU7k
http://www.zrkadielko.sk/blog/vsetko-o-the-ordinary-kde-kupit-ako-pouziva-ako-kombinovat
v poslední době přidávala něco k novinkám, ale to už se mi nechce hledat :)
Moc děkuji, kouknu na to, ať si na stará kolena nezpůsobím zkázu.
Mha není zač. já vlastně do rutiny nakonec vřadila jejich kys. hyaluronovou (mají dvě, jednu klasickou gelík a druhou tekutější marine), ta se snese myslím se vším. a pak k ní střídám (na noc) ten modrý buffet a serum retinol. krém používám na den ten HA, je takový nemastný. ostatní beru z jiných značek
A je něco z toho třeba nevhodné na léto? Že by to reagovalo na slunce?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje