Oblíbený krém na obličej...

11. srpna 2014 18:50
Offline stes
8882 příspěvků moje polička 22. prosince 2024 18:01

Takže ingredience a vše, co můžu někam přidat, je pro mě africká vesnice...můžete ovci prostě napsat, kde a co má koupit, prosim

Offline Renusatko
11671 příspěvků moje polička 22. prosince 2024 20:38

prďola nebo kdokoliv

Hledala jsem tady v tématech, ale moc nenašla. Dermatoložka se málem vyvrátila, že v 50 nepoužívám nic na obličej. Doporučila mi (mimo jiné) sérum s kyselinou hyaluronovou od La Roche-Posay Hyalu B5. Bohužel na mě dost parfémované a okamžitě mi ucpává póry a mám trochu akné. Poradíš mi prosím něco místo toho, na citlivou a spíš mastnou pleť? Tohle byl jen vzorek a za pár dní už to vidím. Děkuji

Offline Ounz
20371 příspěvků moje polička 22. prosince 2024 21:17

Renusatko možná marieu by mohla mít tip :) má docela přehled..

Offline slniecko admin
19371 příspěvků moje polička 22. prosince 2024 21:54

prďola presne!!! Mam aj pullalan, ten budem testovať cez sviatky

Pár euro a na nezaplatenie...

Offline Lenka22
2550 příspěvků moje polička 22. prosince 2024 22:52

prďola slniecko kde je Cobiolift ke koupi? U nás jsem to nenašla.

Offline OliveOyl
1956 příspěvků moje polička 23. prosince 2024 06:33

Renusatko nejsem Prďola, ale vidím v tom dimethicon (silikon), ten to může dělat. Mně stačí jeden, dva dny, aby mě dostal zpátky do puberty

edit: teď koukám, že tebe nezajímá proč, ale co místo toho :))

Offline baltik
4952 příspěvků moje polička 23. prosince 2024 07:34

Renusatko jestli jsi doted nic nepouzivala, tak zacni uplne zakladnim hydratacnim serem, treba to od iuvenio a pres to krem, treba ten, co doporucovala marieu pred par prispevky

https://www.iuvenio.com/crosslinked/

Offline marieu
5140 příspěvků moje polička 23. prosince 2024 09:53

Renusatko oblibuju značku A.Florence, mají kvalitní formulace bez zbytečného balastu za slušné ceny. Skvělé je jejich sérum s antioxidanty (anti pollution), ceramidové emulze pro výživu a hydrataci a olej s retinalem. Jediné, co nemají v portfoliu je peptidová péče. U nás jsou dostupné jen v eshopu cosibella. A nebo česká značka Iuvenio, ta má i produkty s peptidy a rovněž příznivé ceny.

Offline slniecko admin
19371 příspěvků moje polička 23. prosince 2024 12:26

Lenka22 mne to prďola nasla na stranke www.vegis.sk

ale som presvedcena, ze v Čechách na to bude stránok o to viac.

Offline Lenka22
2550 příspěvků moje polička 23. prosince 2024 13:21

slniecko díky za tip, ještě pohledám.

Offline prďola
4419 příspěvků moje polička 23. prosince 2024 13:35

Lenka22 Já nakupuju CobioLift buď v tom eshopu z SK, anebo potom v eshopu v Řecku. Zatím jsem ho nikde blíž neobjevila. On se občas objevuje v práškové formě nebo už předpřipravený pro použití v tekuté formě, dokonce se může nabízet i pod jiným obchodním názvem, tzn. ne jako CobioLift. Proto se vyplatí vyhledávat i podle hlavní složky => v práškové formě Chenopodium Quinoa Seed Extract, v tekuté formě se nabízí jako Hydrolyzed Chenepodium Quinoa Seed

Offline prďola
4419 příspěvků moje polička 23. prosince 2024 13:51

Renusatko S konkrétními produkty tady poradí mnohem líp spíš jiné uživatelky, já umím jenom taková ta "instantní moudra", která stejně nemusí na každého zafungovat

V tvém případě bych měla dvě (a předem se za ně omlouvám ):

- i když to asi evidentně nepotřebuješ, tak je skvělé v rámci nějaké prevence předcházet/minimalizovat tvorbu vrásek, úbytek kolagenu a elastinu, atd. protože nejlíp se ošetřují ty vrásky, kterým nedáš šanci, aby se vytvořily

- pro ošetření občasného akné v dospělosti je dobré si pohlídat pH prvního produktu, který na pleť v rámci své denní rutiny dáváš (vím, že ne všechny produkty pH na svých obalech uvádí... bohužel). V rámci prováděných studií na téma tvorby akné v dospělosti bylo potvrzeno, že produkty, které nenarušují kyselý plášť pokožky (tj. pH 4,5 - 5,5) mají významný vliv na minilizaci tvorby akné.

Offline Lenka22
2550 příspěvků moje polička 23. prosince 2024 14:57

prďolaaha, díky.

Offline Renusatko
11671 příspěvků moje polička 23. prosince 2024 23:04

OliveOyl tak i tohle je dobrá rada a budu na to koukat.

prďola u mě je problém, že na 99% všech kosmetickych produktů, mám alergii a nebo okamžitě to akné, proto si na obličej nic nedávám a nikdy jsem nedávala. Ale bez vzorků to asi nepůjde a některý věci a výrobky neznám vůbec a nevím, kde začít

Offline alibi blogger
4198 příspěvků moje polička 24. prosince 2024 00:02

Renusatko já mám podobný problém, po všem jsem měla pupínky. Přišla jsem na to, že mi vadí silikony a nemůžu moc používat oleje. 

Zkus začít jen hydratací a uvidíš, co to udělá 

Hydratační séra Marine Hyaluronics od The Ordinary, nebo Pestle & Mortar BALANCE jsou jen taková voda a určitě neublíží. a pak přes to krém The Ordinary Natural Moisturizing Factors + HA, nebo Pestle & Mortar HYDRATE. Obojí jsou lehké krémy 

A konkrétně s P&M mám výborné zkušenosti i s očním krémem a sérem s vit. C

A začínala jsem kosmetikou Dr Hauschka, tam by ti poradila Markéta z Doteku Slunce

Offline Antje
příspěvků moje polička 26. prosince 2024 16:09

slniecko mocq prosim, jak pouzivas ten cobiolift a jaky krem a serum pouzivas

Offline Karja
43815 příspěvků moje polička 26. prosince 2024 18:06

alibi Oleje mi taky vadi a na silikony se zkusím zaměřit.

Je tady někdo, komu nesedlo fakt ordinary? Přemýšlím nad celou sadou, ale ty recenze to má poměrně jako různorodé, právě hodne jsou zmiňovany ucpané póry a pupínky po používání. Ale tady mi přijde to všechy chválily. Já mám problematickou pleť, takovou dehydratovanou, ale s pupínky, a používám hlavně různou dermokosmetiku, žádné velké experimenty si nemůžu dovolit...

Offline slniecko admin
19371 příspěvků moje polička 26. prosince 2024 21:31

Antje cobiolift som si prečítala, ze sa mieša s vodnou fazou, tak sm to supla do ruzovej vody.

Sera dost menim, momentalne mi sedi hyaluronove od Collistar, ale mozno je to len pocit, no a peptidovy krem od Allies of Skin.

Offline alibi blogger
4198 příspěvků moje polička 26. prosince 2024 21:50

Karja já jsem právě kvůli podobným problémům zařazovala všechno postupně. a i teď, jak mi lítají hormony, tak někdy vadí i to, co dřív ne, a pak musím různě zkoumat, co teda zrovna ta pleť chce. je do dobrodružství i opruz zároveň :)

Offline Karja
43815 příspěvků moje polička 26. prosince 2024 21:52

alibiJá asi zkusím teď taky něco bezsilikonoveho, co to udělá. K nějakým již ozkousenym produktům se můžu vrátit pak vždycky.