Oblíbený krém na obličej...

11. srpna 2014 18:50
Offline prďola
4419 příspěvků moje polička 26. prosince 2024 23:15

slniecko Jj, to je ta nejjednodušší varianta použití Dá se zapracovat i do gelového séra např. Důležité je, aby CobioLift byl v prvním produktu, který se aplikuje na pleť

Offline continuity
41790 příspěvků moje polička 26. prosince 2024 23:44

Karja zkus nějaký hydratacni krém, mě to na akné vždy pomůže. Řekni si o vzoreček někde v lékárně a uvidíš. 

Offline Karja
43815 příspěvků moje polička 27. prosince 2024 06:35

continuity Hydratuji jak ďas furt. Teď na zimu, mi ty moje běžné přípravky začaly stačit, tak jsem přikoupila;)

Offline Antje
příspěvků moje polička 27. prosince 2024 10:06

prďola dekuji! Bohuzel to maji vyprodane.

Offline Renusatko
11671 příspěvků moje polička 27. prosince 2024 11:08

Karja tak já jsem koukala na to, co mi poradila alibi a uvidim, zas mě to finančně nezabije. Pak jsem si z Notina vzala ještě nějaké vzorečky. Já z čeho nemám akné, tak mám dermatitidu nebo alergii. A víc než krémy mi pomáhá obličejová jóga, ale asi bych něco teda měla přidat

Offline Mha
příspěvků moje polička 27. prosince 2024 12:13

alibi

DDobrodružství a opruz zároveň 

Jsem teď na tom stejně, fáze hledání, nalezání a ztrácení:))

Offline Karja
43815 příspěvků moje polička 27. prosince 2024 13:03

Renusatko No vidíš to na Notinu jsem teď objednávala a na vzorky jsem si ani nevzdechla...škoda:D

Offline whiskas
20616 příspěvků moje polička 27. prosince 2024 13:45

Karja Na Notinu se dají koupit vzorky? 

Offline Karja
43815 příspěvků moje polička 27. prosince 2024 13:49

whiskas No zřejmě asi jo, nebo jestli myslí kamennou prodejnu? Nevim. Já vzorky ráda, z jednoho eshopu si objednávám pravidelne k nákupu, člověk si to vyzkouší;-)

Offline whiskas
20616 příspěvků moje polička 27. prosince 2024 13:51

Karja Já poslední dobou na vzorky narazila minimálně. Také mi to přijde fajn, pro případ, že produkt nesedí, nemusí končit v koši plné balení . Tohle mi vadí i u vlasové péče. Netrefíš se, letí to směr koš (pokud se to tedy náhodou nehodí třeba kamarádce).

Offline Miru
16331 příspěvků moje polička 27. prosince 2024 14:37

...trochu inspirace, aneb

jsem velmi spokojená s následujícími výrobky:

https://canneff.com/effect-by-canneff-multiefektni-cbd-serum/

(...sérum je mléčně bílé a má konzistenci tekutého tělového mléka, čili dost jiné než většina sér - průhledných, gelovitých... Přestože sérum a poměrně tekuté, ale současně i jemně vazké, tak pleť vyživí, ve chvíli se vcucne a kupodivu není vůbec potřeba další ošetření/vrstvení krémem třeba. Pleť je po něm fakt pěkná, neleskne se, ale je taková nacucaná.)

https://canneff.com/canneff-cbd-liftingove-a-anti-age-serum/

(...lehoučké sérum barvy akvarelově broskové, konzistence vodovějšího tělového mléka. Působí lehčím dojmem oproti předchozímu. Funguje tak, jak popisují. No, ale proto, že je lehčí, tak u tohoto je třeba, já dávám krém kolem očí, nebo pleťový olej. Na zbytku tváře mi sérum stačí i tak.)

https://canneff.com/effect-by-canneff-pletovy-olej/

(...příjemný olej. Lehoučký, snadno se roztírá, stačí ho malinko. Vnímám ho spíše jako vrstvu, pokud chci nechat pleť odpočinout/nečekám zázraky, ale pleť je chráněná před vnějšími vlivy.) 

Olej nejspíš znovu nekoupím. Bez něho se obejdu, resp. ráda zkusím jiný výrobek.

Ale to první zmiňované serum je fakt výborné!, i to druhé je velmi dobré - myslím, že v létě bude vůbec super právě pro svoji konzistenci/lehkost/svěžest pleti po použití.

Myslím, že ta kosmetika, cena versus kvalita, je velmi dobrá

(ke všemu - před vánoci jsem vychytala akci 2 + 1, takže jsem měla tři výrobky za cenu dvou)

Offline viktorka_od splavu
48923 příspěvků moje polička 27. prosince 2024 14:47

Renusatko já bych se na to na tvým místě teda vykašlala a nadále se nemazala ničím

Offline Pinot Noir
29391 příspěvků moje polička 27. prosince 2024 14:57
Offline Renusatko
11671 příspěvků moje polička 27. prosince 2024 16:33

Karja whiskas Vzorky na Notinu jsou v setu a za 150 Kč

tady

Offline Antje
příspěvků moje polička 27. prosince 2024 16:58

Miru moc dekuji❤️

Offline Miru
16331 příspěvků moje polička 27. prosince 2024 17:00

Antje 

Offline slniecko admin
19371 příspěvků moje polička 27. prosince 2024 18:01

Renusatko je, ti je super s tymi vzorkami. S tych znaciek, co tam su mam fakt dobre skusenosti s Irigins (a niektorymi Collistar, ale to je u mna streľba naslepo) a na synovu puberťácku a hypersenzitivmu plet zaroveň ak nieco nema od kožnej, tak zatiaľ sme estw nestupili vedľa s pripravkami z Centelly.

Offline whiskas
20616 příspěvků moje polička 27. prosince 2024 18:06

Renusatko Děkuju.

Offline notna
9142 příspěvků moje polička 06. ledna 2025 15:16

prďola Před časem jsi mi tu odpovídala na dotaz ohledne hydratačního krému od Codexu. Jsem s ním moc spokojená a koupila jsem si od Codexu i testovací sadu na vrásky. Po seru a nočmím krému jsem měla pocit krásné vypnuté, hydratované pleti. Ten tester mi vyšel na týden. Během používá to bylo perfektní, takový efekt jsem ještě nikdy předtím nezaznamenala. Ale jak jste tu nedávno psaly o látkách, které umí jen ten okamžitý efekt, tak mne napadlo, jestli to není i v tom Codexu. Chci si ho koupit, ale chtěla bych nějaký dlouhodobý přínos pro moji stárnoucí pleť. Mohla bys mi prosím napsat názor na jejich složení?

Antü Skin Barrier Repair Serum

Aqua (Water), Propanediol, Coco-Caprylate, Lactobacillus Ferment, Glycerin, Annona Cherimola (Cherimoya) Fruit Extract, Polyglyceryl-6 Stearate, Lactobacillus, Silybum Marianum (Milk Thistle) Ethyl Ester, Aristotelia Chilensis Leaf Extract, Buddleja Globosa Leaf Extract, Ugni Molinae Leaf Extract, Pfaffia Paniculata Root Extract, Ptychopetalum Olacoides Bark/Stem Extract, Lilium Candidum (White Lily) Flower Extract, Hydrolyzed Hibiscus Esculentus Extract, Dextrin, Tocopherol, Cocos Nucifera (Coconut) Fruit Extract, Cedrus Deodara Wood Oil, Cetearyl Alcohol, Polyglyceryl-6 Behenate, Benzyl Alcohol, Caprylyl/Capryl Glucoside, Sodium Phytate, Sodium Citrate, Xanthan Gum, Sclerotium Gum, Phenylpropanol, Sodium Dehydroacetate, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Citric Acid

ANTÜ Overnight Repair Cream

Aqua (Water), Shea Butter Ethyl Ester, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Propanediol, Lactobacillus Ferment, C9-12 Alkane, Cetearyl Alcohol, Glycerin, Bellis Perennis (Daisy) Flower Extract, Lactobacillus, Sodium Stearoyl Glutamate, Glyceryl Stearate, Theobroma Grandiflorum (Cupuaçu) Seed Butter, Stearic Acid, Palmitic Acid, Astrocaryum Murumuru Seed Butter, Gossypium Herbaceum (Cotton) Seed Oil, Xanthan Gum, Bidens Pilosa (Black Jack) Extract, Cocos Nucifera (Coconut) Fruit Extract, Linum Usitatissimum Seed Oil, Sodium Benzoate, Citrus Limon (Lemon) Peel Oil, Citrus Aurantifolia (Lime) Peel Oil, Potassium Sorbate, Coco-Caprylate/Caprate, Citric Acid, Hydrolyzed Sodium Hyaluronate, Sodium Phytate, Cymbopogon Martini Motia (Palmarosa) Herb Oil, Buddleja Globosa (Matico) Leaf Extract, Aristotelia Chilensis (Maqui) Leaf Extract, Ugni Molinae (Murtilla) Leaf Extract, Tocopherol, Phenethyl Alcohol, Sodium Chloride, Potassium Chloride, Disodium Phosphate, Potassium Phosphate, Limonene, Citral, Linalool.

Offline Miru
16331 příspěvků moje polička 07. ledna 2025 10:18

notna prďola 

...taky by mě to moc zajímalo.!