Oblíbený krém na obličej...

11. srpna 2014 18:50
Offline Woody
příspěvků moje polička 03. prosince 2024 17:31

prďola a slniecko ....moc děkuji

Offline slniecko admin
19371 příspěvků moje polička 06. prosince 2024 17:07
Reakce na prďola:

Jj, je to opravdu velmi účinný koktejl 4 peptidů, které jsou zaměřené speciálně na posílení růstu a hustotu řas... snad i obočí, ale to nemám vyzkoušené.​

Při použití musíš ale počítat s tím, že řasy běžně po nějaké době vypadávají, takže "zázrak" budeš muset průběžně aplikovat opakovaně

Ani já nezatracuji "okamžitý efekt", jen je dobré předem vědět, že tento efekt večer umyješ

A pokud se chceš poohlédnout po další ingredienci, která ti instantní lifting poskytne, tak zkus CobioLift (myslím, že u výs ho nabízí vegis.sk)

​Tak jasné, to je ako vyžehliť košeľu.

Ten CobioLift môžem dať do jedného prípravku spolu s tým pullallanom, alebo radšej nie?

A tie mihalnice...no chvalabohu, že sa vymieňajú! Ale vieš ako dlho to trvá?

Raz som si kúpila nejaký zázračný zastrihávač obočia a so šikovnosťou mne vlastnou som si s obočím zastrihla aj mihalnice. Tak na 2-3mm....trvalo to večnosť, kým to vyzeralo normálne

Offline prďola
4419 příspěvků moje polička 06. prosince 2024 18:06
Reakce na slniecko:

​Ten CobioLift môžem dať do jedného prípravku spolu s tým pullallanom, alebo radšej nie?

V podstatě můžeš, nic tomu nebrání ... i když jsem to nikdy společně nezkoušela. Jedinou obavu bych měla, že při použití obou ingrediencí současně, bude konzistence už příliš viskózní a mohla by po aplikaci začít "žmolkovat"

A tie mihalnice...no chvalabohu, že sa vymieňajú! Ale vieš ako dlho to trvá?

Ta doba bývá docela individuální, obecně se uvádí, že ke kompletní výměně řas dochází postupně, ale obvykle během 5-6 týdnů. Pokud používáš nějaký produkt, který prodlužuje cyklus aktivního růstu a přechodné fáze, tak to může trvat až 8 týdnů.

Offline Miru
16331 příspěvků moje polička 07. prosince 2024 08:16

...moje zkušenosti s Allies of Skin -

mám, naštěstí cestovní balení,

Mandelic sérum - efekt nula, ke všemu, když bych ho používala denně, tak mi na pleti vyskočí pupeny(zkusila jsem to; a ano, vím, že výsledky by měly být vidět až po delší době. Nejsou žádné...)

Peptidový krém - lesknu se po něm jak namalovaná vánočka, ale pleť paradoxně vůbec nevyživí

Od že značky už tedy nákupy neplánují

Cannes mám schovaný pod stromeček... Tak jsem zvědavá

Offline OliveOyl
1956 příspěvků moje polička 12. prosince 2024 15:10

čtu teď Reflex a díky tomu jsem zjistila, že existuje přípravek na akné na bázi fágové terapie, přijde mi to zajímavý, tak to sem dávám. Zkušenost nemám

https://www.fagofarma.cz/produkty

Offline marieu
5140 příspěvků moje polička 15. prosince 2024 10:42

Miru za plnou cenu bych od nich taky nenakoupila- vloni měli akci 1+1, tal jsem si udělala větší nákup-  na den je mi moc příjemný multi nutrient&dioic cream, dobrý je ten oční krém, na léto jsem měla jejich olej s bakuchiolem místo retinolu, dárkem jsem dostala dvě masky, které jsou fajn, ale to sérum s kys mandlovou je fakt slabé, po toneru (probiotic mist) se mi zhoršilo akné, což je teda v mém případě po niacinamidu (paradoxně). Asi mají výborně naformulovaná ta séra s peptidy, ale ty jsou vysoko nad mou finanční záklopkou.

Offline Garfie
28020 příspěvků moje polička 16. prosince 2024 03:05

OliveOyl Děkuju, už to studuju. :-) Dceři nepomáhá mám pocit nic, jediné co jsme ještě nevyzkoušely je dieta, k tomu se mi ji zatím nedaří přesvědčit. Naštěstí se zdá, že ji to (zatím) zase tak moc netrápí, ale obávám se, že to přijde brzy. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 16. prosince 2024 07:30

Garfie v pubertě mělo pár mých kamarádů s těžkým akné dobrou zkušenost s čínskou medicínou. Ten rozdíl v řádech měsíců byl fakt úžasný.

Offline Garfie
28020 příspěvků moje polička 16. prosince 2024 07:37

Evaeva Tady je v China townu i klinika, která se na akné specializuje....ale nepřijímají nejaponsky mluvící pacienty. Ale zkusím se poptat nějakých Číňanek tady, díky za tip. Korejky mi neporadily, ony asi akné vůbec nemají.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 16. prosince 2024 07:51

Garfie ty jo, fakt ne? To je zajímavé.

Já o tom moc nevím, ale pamatuju si pár historek se smradlavými čaji

Offline Garfie
28020 příspěvků moje polička 16. prosince 2024 07:57

Evaeva Dělám si srandu, ale prostě neporadily, jen něco v tom smyslu, že to chce zkoušet. 

Offline alibi blogger
4198 příspěvků moje polička 16. prosince 2024 09:31

Garfie

Dceři pomohla kosmetika Dr. Hauschka a prášky Acnevac NEO

https://alibi-notes.webnode.cz/l/dr-hauschka-sada-pure-and-fine/

Offline Garfie
28020 příspěvků moje polička 16. prosince 2024 09:38

alibi Díky moc, Acnevac myslím neudělal vůbec nic, ale nevzdory tomu ho čas od času koupím znovu. Ale Dr. Hauscha v létě zkusím, díky moc. 

Offline alibi blogger
4198 příspěvků moje polička 16. prosince 2024 09:48

Garfie je potřeba to používat pravidelně. a ještě chodila na kosmetiku k té paní, co hauschku dělala, cca jednou za měsíc, postupně míň často. měla to fakt hnusný, ale postupně se to zlepšovalo. ne však v řádu týdnů, spíš měsíců a let

Offline Garfie
28020 příspěvků moje polička 16. prosince 2024 09:57

alibi Díky moc! S chozením na kosmetiku máme trochu problém, ale jinak se snažím. Je to běh na dlouhou trať a berou mě čerti, když se snažím, vysvětluju a dcera si pak cestou ze školy koupí sáček chipsů nebo bonbony, ale snad z toho jednou vyroste. :-) (z obojího, haha)

Offline alibi blogger
4198 příspěvků moje polička 16. prosince 2024 11:28

Garfie dcera to zprvu neřešila a nevadilo jí to (asi) a nic s tím dělat nechtěla...  ale pak jí to začalo vadit a tu kosmetiku používala zprvu dost poctivě. ale co se týká jídla, tak to se nijak  neomezovala. jak se to začlo trochu lepšit, tak zpohodlněla a už to používání přípravků nebylo tak poctivé, jen ty prášky jedla pořád (tři týdny každý den pak přestávka týden a znovu). ale ta kosmetika - odborné vymačkávání pupínků - asi bylo důležité. ta kosmetička říkala, že se jejich obsah sám nevstřebá, že je to nutné odstraňovat, ale sama, že si to dcera nemá dělat, ať tam nezanese bacily. 

Offline Garfie
28020 příspěvků moje polička 16. prosince 2024 11:55

alibi Děkuji moc, uvidíme co se dá dělat. Zase jsem se trochu nastartovala a začnu pátrat. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 16. prosince 2024 22:55

Garfie mně kosmetika (jako salón) hodně pomohla taky, bylo mi už teda třeba 25, ale asi to pořád bylo to pubertální akné. Protože později už to vůbec nezafungovalo. Tenkrát teda stačily asi tři návštěvy a bylo to v podstatě dobré.

Offline Garfie
28020 příspěvků moje polička 17. prosince 2024 00:20

EvaevaDíky, já si myslím, že dcera by se cítila hodně nekomfortně, ale zkusím to probrat s ní i s mojí kosmetičkou. Tady poblíž vím o jediném anglicky mluvícím salonu a vede ho taková zvláštní Ukrajinka nebo Ruska, úplně se mi zrovna k ní nechce....:-)  

Offline Miru
16331 příspěvků moje polička 17. prosince 2024 05:11
Reakce na Evaeva:

Garfie v pubertě mělo pár mých kamarádů s těžkým akné dobrou zkušenost s čínskou medicínou. Ten rozdíl v řádech měsíců byl fakt úžasný.

​...souhlasím.

A pak - změna stravy, režimu, je podle mě, zásadní. 

Na měsíc zkusit vynechat cukry, mléčné výrobky, pochutiny(brambůrky, chipsy, atp.), potraviny  obsahující ostré koření, sladké nápoje, uzeniny...

Ona to ta čínská medicína také uvádí...

Kosmetika a vhodné ošetření pleti je jinak spíše takové chození s košíkem pro vodu...