Oblíbený krém na obličej...

11. srpna 2014 18:50
Offline prďola
4419 příspěvků moje polička 07. března 2025 20:24

baltik Jinak u produktů na krk a dekolt je dobré se zaměřit na trochu jiné složky, než u krému na obličej. Nemá smysl, aby krém na krk obsahoval peptidy zaměřující se na mimické vrásky. Naopak je třeba, aby obsahoval složky pro posílení tvorby kolagenu a elastinu, složky zabraňující v glykačním procesu, složky posilující tvorbu nových buněk (ATP, EGF, koenzym Q10), bylinné extrakty obsahující vysoké procento křemíku (přeslička, sedmikráska, truskavec, hluchavka) nebo extrakt z kigélie.

Offline zimnivecer
143 příspěvků moje polička 07. března 2025 22:33

Offline zimnivecer
143 příspěvků moje polička 07. března 2025 22:49

prďola že jsem tak drzá a vstupuju do diskuze... tohoto krému je plný instagram a slibuje nemožné. Výsledky jsou  podpořené hromadami fotek spokojených zákaznic. Jsem lehce ovlivnitelná, tak doufám,že mi ušetříš hromadu peněz. Je podle složení aspon trochu funkční?

korejský zázrak

pokoušela jsem reagovat z mobilu,ale pořád mi to házelo chybu, tak pokud to tady někomu střídavě mizelo, může za to technika

Offline prďola
4419 příspěvků moje polička 07. března 2025 23:36

zimnivecer Řekla bych, že ušetříš i když je otázka, co od krému očekáváš...

Pokud tě neodradí následující, tak ti k aktivním složkám napíšu zítra víc informací.

Ten produkt je plný silikonů a to bohužel nejen obyčejného dimethiconu, ale obsahuje Cyclopentasiloxane a Cyclohexasiloxane, což jsou formy silikonů, které jsou na seznamu ingrediencí, které se dle nařízení REACH nesmí od r. 2027 přidávat do produktů v množství větším než 0,1%. Tady jich je evidentně víc... Termín 2027 je nastavený proto, aby se výrobci včas zbavili již hotových produktů.

Offline zimnivecer
143 příspěvků moje polička 07. března 2025 23:49

prďola jako snažila jsem se poděkovat z mobilu a fakt mi to nešlo. Tak moc díky za ušetřený ranec peněz.

Jako jsou to ale hanebníci, ti marketéři, snažit se mi takto podloudně prodat něco, co má být zakázáno, je fuj. Budu se těšit na další cupování tohoto produktu v dalším Tvém postu.

A chyba Error 500 mě vytáčí do běla, dělejte s tím něco prosím, díky

Offline zimnivecer
143 příspěvků moje polička 07. března 2025 23:50

Nejdou mi odesílat příspěvky z mobilu,fakt mě to štve

Online Miru
16331 příspěvků moje polička 08. března 2025 04:37

prďola 

...jak píšeš o tomto - Cyclopentasiloxane - ještě pořád je často ve výrobcích za zvýhodněnou cenu a i od renomovaných značek.

(no, jak lezu všude do složení, tak ho má v jednom krému i Simona Krainová a to se taky dušuje, jak nad tím dlouho pracovali...)

Offline Černá kočka
1726 příspěvků moje polička 08. března 2025 11:23

Kokoska Jestli je to Skintra  Protector tak ten mají na Cosibella.cz. Mívali ještě jedno SPF Skintra Rich Coat, ale ten už tam nevidím, tak nevím jestli ho nezrušili a nenahradili tímto.

Offline Kokoska
34174 příspěvků moje polička 08. března 2025 11:34

Černá kočka byl to prave rich coat. Mozna teda zkusim ten novy.

Offline slniecko admin
19371 příspěvků moje polička 08. března 2025 12:08

zimnivecer popýtam sa, čím to môže byť. Ja ten problém nemám, vrátane obrázkov.

Offline prďola
4419 příspěvků moje polička 08. března 2025 12:27

slniecko Mně to Error 500 hodí vždycky, když mám v textu buď neznámé smajlíky nebo jiné nepovolené znaky, které se tam dostanou třeba kopírováním textu z jiného webu. A děje se to z mobilu i PC prohlížeče (Chrome)

Offline slniecko admin
19371 příspěvků moje polička 08. března 2025 18:38

prďola á tak to áno, smajlíky, ktoré nie sú "naše" to dokáže zobrať len ak ich človek zadá špeciálne ako obrázok

Online Miru
16331 příspěvků moje polička 08. března 2025 19:11

prďola 

...prosím Tě, když nepoužívám krémy s SPF, tak je blbé, teď na jaro, léto pořizovat přípravek s retinolem(byť byl používaný na noc)?

Konkrétně tento:

The Ordinary Retinal 0,2% Emulsion Serum

(už jsi ho zde dříve hodnotila, a poměrně dobře...)

AQUA (WATER), COCO-CAPRYLATE/CAPRATE, PROPANEDIOL, PENTYLENE GLYCOL, HYDROXYAPATITE, RETINAL, CETYLHYDROXYPROLINE PALMITAMIDE, 4-T-BUTYLCYCLOHEXANOL, HYDROXYPHENYL PROPAMIDOBENZOIC ACID, ERGOTHIONEINE, BIOSACCHARIDE GUM-1, BISABOLOL, BRASSICA CAMPESTRIS STEROLS, ZINGIBER OFFICINALE ROOT EXTRACT, BUTYLENE GLYCOL, ISOHEXADECANE, HEXYLDECANOL, MALTODEXTRIN, CAESALPINIA SPINOSA GUM, POLYACRYLATE CROSSPOLYMER-6, HYDROXYETHYL ACRYLATE/SODIUM ACRYLOYLDIMETHYL TAURATE COPOLYMER, STEARIC ACID, ISOCETETH-20, POLYSORBATE 60, ASCORBYL PALMITATE, TOCOPHEROL, LACTIC ACID, SODIUM LACTATE, SODIUM HYDROXIDE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, PHENOXYETHANOL, CHLORPHENESIN.

Offline Kokoska
34174 příspěvků moje polička 09. března 2025 08:48

prďola prosim, co si myslis o tomhle kremu?

Lancaster

Online Miru
16331 příspěvků moje polička 09. března 2025 09:45

Kokoska 

...no, podle "chytrý" tabulky je tam dost ošklivejch věcí.

Ale jsem taky zvědavá, jak to vidí prďola

Offline Kokoska
34174 příspěvků moje polička 09. března 2025 15:49

Miru hm... kde najdu chytrou tabulku?

Online Miru
16331 příspěvků moje polička 09. března 2025 15:56

...do obdélníčku zadáš složení přípravku a vyjedou Ti informace:

https://incidecoder.com/decode-inci

Offline Kokoska
34174 příspěvků moje polička 09. března 2025 16:07

Miru je, to je dobry, dik!

Online Miru
16331 příspěvků moje polička 09. března 2025 16:08

Kokoska 

...jako je to takové základní.

Pak se tady ale vždycky prďoly ptám, když v tom přípravku není nic blbýho, jestli tam je aspoň něco dobrého, jestli má cenu to pořizovat, když to pokaždé sama nevidím...

Offline Kokoska
34174 příspěvků moje polička 09. března 2025 16:30

Miru predpokladam, ze to, co je zelene, "goodie", je ok a ty zlute jsou spatne. Ovsem nepoznam, jestli i ty zelene jsou tam v dostatecne mire a nutne, no. Takze nejchytrejsi "tabulka" bude stejne prďola