Oblíbený krém na obličej...

11. srpna 2014 18:50
Offline Miru
16331 příspěvků moje polička 09. března 2025 16:34

Kokoska 

...vždyť to píšu

(tak on se člověk časem naučí ty hlavní dobré a špatné složky, ale naše prďola je k nezaplacení!)

Offline Fleur blogger
6788 příspěvků moje polička 09. března 2025 17:08

Prosím o tip na krém s SPF vhodný pro naše klimatické podmínky. Nechci v něm silikony a chemické filtry. Pokud bude obsahovat i nějaké anti-age složky, tím lépe, ale primárně potřebuji, aby mě ochránil při té expozici na slunci. Předem děkuji za rady i za zkušenosti.

Offline slniecko admin
19371 příspěvků moje polička 09. března 2025 22:05

Prestali mi vyrabat moj odtien 13 Missha BB cream ...

Kolko by bolo rozumne ich vziat do zasoby?

A maju nejaky novy, kde vyzera ze je podobny odtien 17...ale u nas nikde nie je...risknut to odniekial bez skusania?

Offline Kokoska
34174 příspěvků moje polička 09. března 2025 22:59

Fleur to bych prave chtela taky, jen nepotrebuju uplne SPF 50, 30 by mi stacilo.

Offline Karja
43814 příspěvků moje polička 09. března 2025 23:18

slniecko nesel mi ti nahradit tím Purrito Bbcreamem (teď nevím, zda jsi psala, že jsi ho už měla). Já teda misshu používám 21 (asi?) a Puritto mám teď úplně stejný odstín jako ta Missha, je to opravdu velice velice podobné. A i co se týče jiných vlastnosti je to velmi podobné. Jen bych řekla, že je malinko víc hutnější a tím pádem i více krycí, ale stále je to zanedbatelný rozdíl, jsou to dva hodně obdobne produkty. 

Offline Fleur blogger
6788 příspěvků moje polička 10. března 2025 07:34

Miru Ten jsem právě používala, pocitově byl velmi příjemný, ovšem nejsem si úplně jistá jeho složením.

Dovoluji si vznést dotaz na prďola :

Aqua, Oryza Sativa (Rice) Extract, Dibutyl Adipate, Propanediol, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Polymethylsilsesquioxane, Ethylhexyl Triazone, Niacinamide, Methylene Bis-benzotriazolyl Tetramethylbutylphenol, Coco-caprylate/Caprate, Caprylyl Methicone, Diethylhexyl Butamido Triazone, Glycerin, Butylene Glycol, Oryza Sativa (Rice) Germ Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Lactobacillus/Pumpkin Ferment Extract, Bacillus/Soybean Ferment Extract, Saccharum Officinarum (Sugarcane) Extract, Macrocystis Pyrifera (Kelp) Extract, Cocos Nucifera (Coconut) Fruit Extract, Panax Ginseng Root Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Monascus/Rice Ferment, Pentylene Glycol, Behenyl Alcohol, Poly C10-30 Alkyl Acrylate, Polyglyceryl-3 Methylglucose Distearate, Decyl Glucoside, Tromethamine, Carbomer, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, 1,2-Hexanediol,Sodium Stearoyl Glutamate, Polyacrylate Crosspolymer-6, Ethylhexylglycerin, Adenosine, Xanthan Gum, Tocopherol, Lactobacillus/Rice Ferment, Aspergillus Ferment, Saccharomyces/Rice Ferment Filtrate

Offline baltik
4952 příspěvků moje polička 10. března 2025 07:57

prďola diky moc, tak ja budu hledat dal, tady to byly takove nejslavnejsi kremy na krk, tak jsem zacala u nich, ale nebudu davat tisice za nedokonaly krem :)

Offline Korsičanka blogger
13356 příspěvků moje polička 10. března 2025 11:11

slniecko Oblíbené makeupy i BB/CC krémy (Dior, Guerlain, YSL)mi vydrží v lednici už 3 roky - pokud je nespotřebuju dříve- a konzistence ok. Ani pleti to neubližuje - na pohled i pocit:)

Offline Miru
16331 příspěvků moje polička 10. března 2025 11:13

Korsičanka 

...tyjo, tři roky? To bych nepoužívala už z principu, že je to prostě starý.

Nehledě na to, že většina přípravku na pleť má záruku 12 mesicu od otevření.

13356 příspěvků moje polička 10. března 2025 11:15

Miru Mám s lednicí empiricky výborné zkušenosti i co se týče parfémů. A nikdo mě nepřesvědčí o jiném

I krémy na obličej tam skladuji - ty 2 měsíce, než je vymažu.

13356 příspěvků moje polička 10. března 2025 11:20

Miru Já se "barevnými" krémy mažu zřídka, takže vyhodit drahý přípravek, když je skoro plný, by mi peněženka nedovolila. A pleti mi za den občasného nošení  neubližují

Offline Miru
16331 příspěvků moje polička 10. března 2025 11:28

Korsičanka 

...nevím, co je barevný krém(...aha, ty BB, CC...).

Psala jsi, že je tam máš až tři roky. Osobně bych ani neotevřeny krém po třech letech skladování nepoužila.

Krémy nevyhazují - když nesedí na obličej, vyplacam to na ruce nebo nohy

Offline Miru
16331 příspěvků moje polička 10. března 2025 11:30

Korsičanka 

...vůně bych do této kategorie/skladování vůbec nepřidávala. U některých je dokonce ku prospěchu věci, nechat je nějaký čas být...)i když už jich není tolik, jako dřív)

Offline slniecko admin
19371 příspěvků moje polička 10. března 2025 11:50

Karja kuknem sa na to, ďakujem

Korsičanka tato Missha ma vysoke SPF, to prave neviem, nakolko degraduje...

ale inak ano, uplne chapem, to je tak ci tak nakonzervovane ako slak

13356 příspěvků moje polička 10. března 2025 11:58

slniecko Měla jsem stejný "šok", když zrušil Guerlain výrobu Météorites Baby Glow. Já se už krémy na obličej ani dalšími serepetičkami - normálními i makeupovými - moc nezabývám, poradkyni mám jasnou

Offline slniecko admin
19371 příspěvků moje polička 10. března 2025 12:03

Korsičanka sis,keby to dali aspon dostatocne vopred vediet...

a este si pamatam, ze pred rokmi rokucimi mavali na stranke Estee Lauder taku cast, kde boli produkty co zrusili a k nim odporucana nahrada z noviniek, aj odtiena tusim. To som ocenila, aj ked to nebolo uplne to iste.

13356 příspěvků moje polička 10. března 2025 12:05

slniecko Nezbývá než hledat a zkoušet - žádný pokrok v době AI...

Offline slniecko admin
19371 příspěvků moje polička 10. března 2025 12:07

Korsičanka njn...