baltik Máš pravdu, SLS bych v případě nutnosti brala jen v oplachové kosmetice, ne v produktu, který na pokožce zůstává ![]()
A uvedené složení nepovažuji z pohledu aktivních složek za nějak moc účinné ![]()
baltik Máš pravdu, SLS bych v případě nutnosti brala jen v oplachové kosmetice, ne v produktu, který na pokožce zůstává ![]()
A uvedené složení nepovažuji z pohledu aktivních složek za nějak moc účinné ![]()
Marbuša Začnu tím jednodušším, což je v tomto případě překvapivě ten dotaz na SPF v krému ![]()
Pod označením "stařecké skvrny" nebo taky "jaterní skvrny" se šmahem ocitají všechny lokální pigmentové odlišnosti pokožky. A protože mají různé důvody vzniku (genetické dispozice, hormonální změny, akné, oxidační stres, nerovnoměrné rozložení melaninu v pokožce, ...), tak neplatí, že stačí používání produktu se SPF k tomu, abys jim předcházela. Ale použitím kvalitních produktů se SPF tomu můžeš té prevenci hodně pomoct.
Kvalitní krém proti pigmentovým skvrnám by měl obsahovat složky pro hloubkovou regeneraci, bělící složky, složky pro inhibici produkce melaninu, pro ochranu před oxidačním stresem a samozřejmě SPF ochranu.
Po vlastních zkušenostech můžu říct, že správná kombinace složek a hlavně dlouhodobé používání vedou k jasně viditelným výsledkům. Zkoušela jsem aplikaci krému na hřbet jen jedné ruky a po roce je jasně znát rozdíl mezi jednou a druhou rukou... ![]()
prďola Díky!
MarbušaJá používám anti-pigment přípravky od Eucerin a mám pocit, že mi pomáhají.
Sweet Potato Budu to mít v paměti. Teď mám nově noční Biodermu proti skvrnám, uvidím.
Taky vás v těch mrazech svědí víčka? Teď jsem se o tom bavila s kolegyní, že jak poslední dny začalo víc mrznout, můžeme se udrbat.
Co, prosím, říkáš na následující?.:
Guerlain Water Oil Sérum
AQUA (WATER) • GLYCERIN • PENTYLENE GLYCOL • POLYGLYCERIN-3 • ALCOHOL • MEL (HONEY) • ROYAL JELLY • POLYGLYCERYL-10 STEARATE • MANNITOL • POLYGLYCERYL-10 OLEATE • MICROCRYSTALLINE CELLULOSE • CHLORPHENESIN • PARFUM (FRAGRANCE) • PROPANEDIOL • POLYACRYLATE CROSSPOLYMER-6 • TRISODIUM ETHYLENEDIAMINE DISUCCINATE • HYDROXYACETOPHENONE • CITRIC ACID • SODIUM CITRATE • BIOSACCHARIDE GUM-2 • TOCOPHERYL ACETATE • MALTODEXTRIN • ADENOSINE • CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE • SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE • ACRYLATES/AMMONIUM METHACRYLATE COPOLYMER • TRIETHYL CITRATE • CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE) • SODIUM BENZOATE • BIOSACCHARIDE GUM-1 • POTASSIUM SORBATE • CI 77492 (IRON OXIDES) • HYDROXYPROPYL METHYLCELLULOSE • CI 77491 (IRON OXIDES) • HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL • PROPOLIS EXTRACT • SIMETHICONE • TIN
A co tohle, prosím.?.:
Anna Brandejs Lifting Sérum
Aqua, Squalane, Persea Gratissima Oil, Camellia Oleifera Seed Oil, Caprylic/Capric Triglyceride, Dextrin, Cyclodextrin, Oryza Sativa Bran Oil Extract, Glycerin, Sodium Levulinate, Sodium Salicylate, Sodium Anisate, Behenyl Alcohol, Glyceryl Behenate, Lecithin, Erythritol, Hibiscus Sabdariffa Fruit Extract, Rhus Verniciflua Peel Cera, Lavandula Stoechas Extract, Tocopherol, Acacia Senegal Gum, Xanthan Gum, Phenoxyethanol, Glyceryl Laurate, Lactic Acid.
Marbuša mně ano a řezou oči.
...no, a následující stojí 3550,- Kč, má to víc ocenění, ale stojí to za ty prachy?
Yage Hello Beautifil sérum
lavandula angustifolia (Levandule) flower water*, rosa damascene (Růže) flower water*, aqua, pelargonium graveolens (Geránium/Kakost) flower water*, glycerine, opuntia ficus-indica (Opuncie) seed oil, pentylene glycol, glyceryl stearyl citrate, polyglyceryl-3 stearate, sodium levulinate, citric acid, hydrogenated lecithin (Lecitin), lysolecithin, sclerotium gum, sodium anisate, mannan (Bulbine), citrus reticulata (Mandarinka) peel oil, citrus sinensis (Pomeranč) peel oil*, citrus aurantium (Neroli) flower oil*, cucumis sativus (Okurka) fruit extract, hydrolyzed (Lupina) protein*, lavandula angustifolia (Levandule) oil*, sodium phytate, xanthan gum, sodium benzoate, pullulan, tocopherol (Vitamín E), potassium sorbate, camellia sinensis (Zelený čaj) leaf extract*, urtica dioica (Kopřiva) leaf extract*, equisetum arvense (Přeslička) leaf extract*, helianthus annuus (Slunečnice) seed oil*, hedychium coronarium (Hedychium) root extract, vaccinium vitis-idaea (Brusinka), helichrysum italicum (Slaměnka) flower oil*, benzyl alcohol, chondrus crispus (Řasy) extract, silica, gigartina stellata (Řasy) extract, dehydroacetic acid, D-limonene**, citral**, geraniol**, limonene**, linalool**, benzyl cinnamate**
slniecko může...už jsem nasadila zyrtec,ale pravda je,že od mám tak od února.
slniecko Mně už to mezitím naštěstí přešlo. Že bych byla na něco alergická, mi nikdy nezjistili. I když několikrát jsem v únoru měla dráždivý kašel. Možná smog? Že by něco už květlo v únoru, mě vlastně nikdy nenapadlo.
Já vím, že jsme ve vlákně o krémech, ale děláte některá taková ta cvičení proti ochablé tváři? Na YT jsou toho desítky. Kosmetička mi ukazovala - mačkala místa, jak bych to doma měla dělat, ale já nejsem schopná to zařadit mezi věci, které dělám denně automaticky jako třeba čištění zubů apod.
Miru Nějaký večer v týdnu si k tomu sednu ![]()
tak jo, moc děkuju!.
Třeba ten Guerlain mě až tak netankuje.
Ale u toho Yage by mě fakt zajímalo, zda to za ty prachy stojí.
A to od Anny Brandejs je mi zase sympatický.
Tak jsem moc zvědavá na Tvůj verdikt![]()
Marbuša to by ma tiež zaujímalo. Ale prave preto, že je toho na YT toľko, tak sa neviem zorientovat, ktoré je zmysluplne.
Ale raz som sa zucastnila uvodnej hodiny face jogy s nejakou certifikovanou cvicitelkou a zabalila som to po jej prehlaseni, ze predsa nie je mozne, aby sme si nevedeli kazdy vecer vyhradit pol az tristvrte hodinu v klude pre seba
....
slniecko Tři čtvrtě hodiny každý večer? ![]()
Marbuša slniecko No a jen na oblicej:D:D
No právě!
Mě ještě v této souvislosti vždycky pobaví, jak stomatolog doporučí dočišťovat zuby jednosvazkovým kartáčkem, fyzioterapeutka poradí manuální technikou protahovat drobné šlachy na prstech chodidla; tenhle seznam doporučení typu "15 minut denně přece stojí obětovat za zdravé tělo" by mohl být nekonečný a navíc všichni k tomu dodávají, že to přece mohu provozovat večer u televize (na kterou se ostatně nedívám
).
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.