Oblíbený krém na obličej...

11. srpna 2014 18:50
Offline prďola
4419 příspěvků moje polička 25. března 2025 12:13

Kokoska Díky! Ono o nic moc nejde (jak jsem ze všech stran ujišťována ), jen nějaký čas budu na všechno levá

Offline RoSa
9966 příspěvků moje polička 25. března 2025 12:32

prďola a jéje! hlavně ať to proběhne bez komplikací!

hele a stihla bys ještě nějaký mazání pro mě?

Offline prďola
4419 příspěvků moje polička 25. března 2025 12:39

RoSa Díky! Je na seznamu a určitě ještě stihnu

Offline Fleur blogger
6788 příspěvků moje polička 25. března 2025 18:49

prďola Děkuji a držím palce, aby operace proběhla co nejlépe!

Offline RoSa
9966 příspěvků moje polička 27. března 2025 10:21

prďola jsou tohle dobré/účinné ingredience proti růžovce? NAMYDERM...

Ingredients:
Aqua, Anthemis Nobilis Flower Water, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Aesculus Hippocastanum Seed Extract, Vitis Vinifera Leaf Extract, Anthemis Nobilis Flower infused in Helianthus Annuus Seed Oil, Cetearyl Olivate, Sorbitan Olivate, Zinc Oxide, Glyceryl Stearate, Sodium levulinate, Sodium anisate, Glycerin, Allantoin, Benzyl alcohol, Dehydroacetic Acid, Anthemis Nobilis Flower Oil, Bisabolol, Tocopherol, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Citric Acid

Offline OliveOyl
1956 příspěvků moje polička 27. března 2025 12:08

prďola jej, tak ať je to bez komplikací a moc to nebolí

Offline slniecko admin
19371 příspěvků moje polička 27. března 2025 14:12

prďola držím palce!

Offline Lenka22
2550 příspěvků moje polička 31. března 2025 09:56

Kdybyste si chtěl někdo namichat jednoduché sérum, suroviny jsou s eshopu Kosuro.

Mládí v lahvičce

49 g hydrogelu

49 ml libovolné květinové vody

1 g IBR Dormin

1 g Timelys

Vše stačí jen smíchat a naplnit do lahvičky s flip top uzávěrem nebo pumpičkou.

Offline janis
příspěvků moje polička 02. dubna 2025 08:35

prďola

Přeji brzké uzdravení a pak šup na tvořeníčko :)

Offline Sweet Potato
39673 příspěvků moje polička 08. dubna 2025 20:04

prďola Dočítám až teď. Ať je brzo dobře.

Offline 0zero7
11579 příspěvků moje polička 11. dubna 2025 00:19

Jdu pochvalit Avene XeraCalm balzam, neni to zadna extra vychytavka, celkem jednoduchy slozeni, moc prijemnej, pri zmene pocasi v zime mi zklidnil plet, prijemnej i po opalovani, neni moc hutny, objednala jsem si zrovna dalsi baleni. Silikony jsem ve slozeni nepostrehla, ale uplne do detailu jsem to nezkoumala, tak je mozny, ze tam nejaky je.

Dobry pomer cena/vykon/mnozstvi. 

Offline Ounz
20371 příspěvků moje polička 18. dubna 2025 18:48

Hledám krém na krk (mám niod teda, ale chtěla bych zkusit něco jinýho) a prohnala jsem tenhle

AQUA, PROPANEDIOL, DIPROPYLENE GLYCOL, BUTYLENE GLYCOL, METHYLPROPANEDIOL, DIETHOXYETHYL SUCCINATE, ETHOXYDIGLYCOL, AMMONIUM ACRYLOYLDIMETHYLTAURATE/BEHENETH-25 METHACRYLATE CROSSPOLYMER, NIACINAMIDE, TREHALOSE, 1,2-HEXANEDIOL, CARBOMER, POLYGLYCERYL-10 ISOSTEARATE, TROMETHAMINE, CHLORELLA VULGARIS EXTRACT, GLUCOSE, POLYGLYCERYL-10 OLEATE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, FRUCTOOLIGOSACCHARIDES, FRUCTOSE, XANTHAN GUM, ADENOSINE, PARFUM, SODIUM PHYTATE, CYANOCOBALAMIN, COLLAGEN, HYDROLYZED COLLAGEN, CYNANCHUM ATRATUM EXTRACT, ALTHAEA ROSEA FLOWER EXTRACT, TOCOPHEROL, PULLULAN, GLYCERIN, HYDROXYPROPYLTRIMONIUM HYALURONATE, SOLUBLE COLLAGEN, SQUALANE, SOLUBLE PROTEOGLYCAN, ALLIUM SATIVUM (GARLIC) BULB EXTRACT, AVENA SATIVA (OAT) KERNEL EXTRACT, BERTHOLLETIA EXCELSA SEED EXTRACT, BRASSICA OLERACEA ITALICA (BROCCOLI) EXTRACT, CAMELLIA SINENSIS SEED EXTRACT, HYDROLYZED ELASTIN, SALMON EGG EXTRACT, SOLANUM LYCOPERSICUM (TOMATO) FRUIT EXTRACT, SPINACIA OLERACEA (SPINACH) LEAF EXTRACT, VACCINIUM ANGUSTIFOLIUM (BLUEBERRY) FRUIT EXTRACT, WINE EXTRACT, SODIUM DNA.

tou Miru tabulkou a icky to píše jen o parfému. Teď ještě, jestli by mohl fungovat jak má

je to medicube collagen jelly cream, nemáte někdo zkušenost?

Online Miru
16331 příspěvků moje polička 18. dubna 2025 19:14

Ounz 

...jo noo, u nemálo přípravků, když už mají ok složení(teda ale nevím, nakolik je tam třeba vaty versus účinné látky, krom pár dobrých ingrediencí, které znám odsud),

tak často mají ty vonné složky jako icky.

No, beru to tak, že spotřebitelé s citlivou nebo velmi citlivou pletí by to neměli raději používat, nebo zkusit jinde na těle napřed, když to jde.

Ale jinak, "bezproblémová" pleť, tam by to snad vadit nemělo. Parfémovaných výrobků je spousta a kdyby všechny parfémované měly vadit, to by asi kosmetický průmysl zkrachoval..?.

No, většina lidí už většinou ví, co na svoji pleť může a na co si dát pozor

Offline Ounz
20371 příspěvků moje polička 18. dubna 2025 19:26

Miru no jasný. Já se v těch složkách právě nijak moc nevyznám, spíš bych se teda ráda vyhla těm extra špatným složkám, o kterých tu prďola psala :)

Online Miru
16331 příspěvků moje polička 19. dubna 2025 03:26

Ounz 

...tak jsem taky zvědavá

Snad se prďola

brzo bude cítit fit a zase nám tu bude radit

Offline prďola
4419 příspěvků moje polička 19. dubna 2025 11:42

Všem vám moc díky za přání rychlého uzdravení

Už minulý týden jsem si myslela, že vám budu moct odpovědět na všechny dotazy, protože nápor na domácí aktivity trochu opadl a operaci karpálu z důvodu onemocnění lékaře přesunuli. Ale díky své neskutečné šikovnosti už nějaký čas chodím s klapkou na oku a příkazem na minimální zatěžování toho druhého oka

To se tak jeden snaží si nakapat do očí zvlhčující kapky se "super" kapacím systémem, až si to kapátko silou vrazí do oka a tím si mimo neskutečné bolesti vyrobí krásně zkrvavené bělmo a jeho poškození. Úlevné bylo zjištění, že vidím ... a snad už po velikonocích nebudu za piláta 

- viz můj oblíbený

Online Miru
16331 příspěvků moje polička 19. dubna 2025 11:43
Offline prďola
4419 příspěvků moje polička 19. dubna 2025 11:48

Miru U nás doma se při drobných úrazech říkalo, že špatné maso musí pryč, ale tohle fakt nechceš

Vzhledem k tomu, že už se to docela hojí, tak se tomu doma už jenom smějeme, protože kdo může říct, že se skoro oslepil kapátkem při aplikaci kapek do očí...?!  

Online Miru
16331 příspěvků moje polička 19. dubna 2025 11:53

prďola 

...no, je to neuveritelny

ale věřím m, že to prvotně člověka asi naštve a pak rozesměje...