prďola auvajs! Tak at se to uz rychle a dobre dohoji.
Oblíbený krém na obličej...
prďola ja jsem si takhle lehla do postele, natahla ruku na nocni stolek a nakapala si do oka pinio nasal :)))
Mini
nene
prďola No to doufám!
(a lituju tě pochopitelně)
viktorka_od splavu jsem nejspis rekordmanem ve skoku do koupelny :)
prďola mame v rodine i jedno "vypichnuti oka" rohem naskrobeneho kapesniku ! To nevymyslis
Garfie ja prave taky ne Proto v leze, odlicena a stejne pulka vedle
Garfie
ty jseš jak můj muž. Tomu kapu já a dělám to trochu jak Rachel v přátelích ![]()
prďola Aspoň, že to dobře dopadlo. Ale jinak putuje na seznam toho, co nazývám "paradoxní úrazy" (minulý týden jsem se rozhodla, že po třiměsíční pohybové nečinnosti původně způsobené naraženou kostrčí začnu doma cvičit, nachystala jsem si podložku a činky, když jsem si šla k tomu pustit hudbu, tak jsem o ty činky zavadila a zlomila si prst na noze).
Fleur Nene!
Nevím co napsat, protože jsem zároveň zděšená a hrozně tě lituju, ale zároveň mi to přijde hrozně k smíchu.
Garfie Ono to vlastně je k smíchu
.
Fleur Hlavně za rok bude. To jsou takové ty budoucí vtipné historky! :-)
Fleur
Už jenom nakopnutý malíček bolí jak peklo!
Seznam paradoxních úrazů radši nezmiňuj, mohla bych být častou přispěvatelkou
A to jsem nikdy neměla žádný vážný sportovní úraz, ale minimálně dvě moje příhody by mohly aspirovat na Darwinovu cenu ![]()
...jen, prosím, dotaz -
Hydroxytyrosol?
Je opravdu tak účinný, mimo jiné, i na pleť?
(našla jsem si, že se získává z oliv.?, tak konzumace bio extra virgin olivového oleje by měl stejný efekt?)
Miru A jde ti o hydroxytyrosol v péči nebo o suplement?
...no, já to prvně viděla, zas na "chytrým" instagramu popíjet jednu influ a jak o tom básnila, jak je to dobré na pleť(vč obrázků před a po...) - takže spíše to "jídlo" by mě zajímalo, suplementy
(viděla jsem, že je v tekutém stavu nebo tablety)
Děkuju!.
Miru On HT je dobrý v obojím, v péči o pleť působí hlavně na regeneraci a je skvělý na různé atopické dermatitidy. Ale nejenom, i když v těchto dvou oblastech bych viděla jeho silnou stránku s prokázanou účinností.
Užívání HT jako potravinový doplněk má taky prokázané účinky, i když bych si nebyla tak úplně jistá tím, že hlavně na pleť. Každopádně tím rozhodně nemůžeš chybovat ![]()
děkuji!!![]()
Miru nz ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje