Oblíbený krém na obličej...

11. srpna 2014 18:50
Offline prďola
4419 příspěvků moje polička 02. května 2025 11:44

RoSa Ruka přesunutá na sobotu 10.5. a pokud si zase nevypíchnu některé z očí, tak bych snad stihla dorazit na středeční sraz

S tím mycím gelem jsi dobrý pokusný králíček, já jsem ho na řasenku původně nezamýšlela a hlavně na sobě takto nezkoušela. Ale pokud ti nedráždí oči (což by vlastně nemusel, protože obsažené tenzidy jsou primárně určené na dětskou pokožku), tak to je fajn!

Offline kinoma
335 příspěvků moje polička 02. května 2025 11:50

prďola A ty bys v nabídce nějakou "bezpečnější" peptidovou péči neměla? Klidně si počkám .

Offline Fleur blogger
6788 příspěvků moje polička 02. května 2025 12:07

prďola Děkuji za tip, v těchto vodách by mě vůbec nenapadlo lovit!

Offline Fleur blogger
6788 příspěvků moje polička 02. května 2025 12:10

prďola A co bys řekla na tenhle? Je to V-Sun opalovací fluid:

Aqua, C12-15 Alkyl Benzoate, Dibutyl Adipate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Dicaprylyl Carbonate, Dicaprylyl Ether, Tapioca Starch, Glycerin, Phenylbenzimidazole Sulfonic Acid, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Ethylhexyl Triazone, Niacinamide, Diethylhexyl Butamido Triazone, Pentylene Glycol, Undecane, Sodium Stearoyl Glutamate, Cetyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Sodium Hyaluronate, Tridecane, Caprylyl Glycol, Decylene Glycol, Ectoin, Sodium Hydroxide, Ethylhexylglycerin, Tocopheryl Acetate, Xanthan Gum, Microcrystalline Cellulose, Cellulose Gum

Offline Fleur blogger
6788 příspěvků moje polička 02. května 2025 12:12

A ještě mám dotaz na všechny: jak to praktikujete s UV ochranou během dne? To se přetíráte krémem opravdu po doporučených dvou hodinách (i třeba přes nalíčení)? 

Online Miru
16331 příspěvků moje polička 02. května 2025 12:16

Fleur 

...tak osobně bych během dne na obličej nenatirala nic, pokud bych ho bezprostředně předtím neodlicila, byť by byl i nenaliceny.

Na nalíčenou nebo nenalicenou, ale z venku zaprasenou, event. zpocenou pleť, třeba i mírně mastnou, vrstvit cokoliv dalšího?, si nedovedu představit..

Online RoSa
9966 příspěvků moje polička 02. května 2025 12:24

Miru tak existuje i suchá mlha/sprej se SPF... krém bych taky nepatlala

Offline baltik
4952 příspěvků moje polička 02. května 2025 12:31

Fleur ja pouzivam ty Evy peny, ktere maji 6 hodin vydrz, kdyz jsem normalne v praci, tak uz to nijak neobnovuju, kdyz jsem na dovolene, tak to znovu aplikuju, ale ja se nelicim

https://www.kremkrem.cz/slunecni-ochrana

co jsme videla videa, tak to prakticky nema reseni, ani sprejem, ani pudrem ani tycinkou si clovek stejne neda spravnou vrstvu, ale asi lepsi nez nic???

Offline prďola
4419 příspěvků moje polička 02. května 2025 12:56

Fleur Mrknu na to, ale dostanu se k tomu až během víkendu...

A k tvému dotazu ohledně pravidelné aplikace - jak píše baltik tak to opravdu nemá řešení. Každý produkt se SPF pro to, aby poskytl avízovanou ochranu potřebuje aplikovat v poměrně velké dávce. To si bohužel neumím třeba u té mlhy vůbec představit, a snad jen při první aplikaci krému.

Pro dlouhodobou ochranu je vhodné si pohlídat, aby některá z vrstev péče měla opravdu vysoké procento antioxidantů, které vytvořené volné radikály dokáží redukovat, nejlépe hned při slunění. 

Online Miru
16331 příspěvků moje polička 02. května 2025 13:05

RoSa 

...ahaa. Tak to jo.

No, já SPF stejně nepoužívám.

Leda u moře, na obličej a do výstřihu, přes poledne, když bych byla na slunci...

Online Miru
16331 příspěvků moje polička 02. května 2025 13:08

prďola 

...ještě jednou prosím, koukneš taky na tu Venn lifting masku na předchozí stránce?.

Moc děkuji...

Offline slniecko admin
19371 příspěvků moje polička 02. května 2025 16:50

Fleur SPF tyčinka Joseon

https://www.notino.sk/beauty-of-joseon/matte-sun-stick-mugwort-camelia-opalovaci-krem-v-tycinke-spf-50/p-16183129/

a určite nie každé dve hodiny, toľko ani na slnku väčšinou nie som...a ak, tak si často nespomeniem...

ale či je to ok, bude vedieť len prďola 

ozaj, ešte som sa chcela opýtať, načo je dobré toto? ak je to vôbec teda na niečo...

https://www.notino.sk/rodial/retinol-resurfacing-pads-intenzivne-revitalizacne-vankusiky-s-retinolom/p-16116350/

(a držím palce s rukou )

Online Miru
16331 příspěvků moje polička 02. května 2025 17:05

slniecko 

...hm, tak v těch vankusikoch je cyclopentasiloxane, dimethicon - oba špatné.

Jinak , kdyby složení bylo bezproblémové, tak akorát že si člověk nedá přípravek na prsty a následně na obličej, ale natírá to z těch polštářků. Nevím nakolik se ale dá nacpat stejné fungování přípravku do tamponku ve srovnání s formou krému či séra.

Jsem ale určitě zvědavá, co na to prďola 

Offline prďola
4419 příspěvků moje polička 02. května 2025 18:54

MiruKouknu, jen jsem to dnes už nestíhala 

Offline slniecko admin
19371 příspěvků moje polička 02. května 2025 18:57

Miru no, ja som tiež zvedavá. Pôvodne som hľadala exfoliačné vankúšiky (toner neviem vnútiť dcére do lietadla, lebo výhovorky, že tekutina, chm...), le väčšina je na mastnú aknóznu pleť, čo už ona nemá, tak som hladala na iné druhy pleti a narazila som na toto a neviem, čo si o tom myslieť...

Apropó...dobré exfoliačné vankúšiky niekto náhodou? Kórejské by mali plus, že tomu dcéra ťažšie odolá...

Online Miru
16331 příspěvků moje polička 02. května 2025 19:25

prďola 

...kuju moc...

Offline Fleur blogger
6788 příspěvků moje polička 02. května 2025 20:40

slniecko Tu tyčinku mám, ale není mi příjemné aplikovat ji v průběhu dne opakovaně na obličej. Do nějakých 30 let jsem vlastně nepoužívala žádnou ochranu, za mých dětských a mladých let to nebylo vnímáno jako taková hrozba. Teď už se pochopitelně bojím, ale nějaké uspokojivé řešení zřejmě nenajdu.

Offline Ounz
20371 příspěvků moje polička 02. května 2025 21:11

Já jsem si letos koupila haruharu wonder spf, ale ještě jsem ho nezkusila..

Offline Ounz
20371 příspěvků moje polička 04. května 2025 09:16

A myslela jsem, že si ve svém pokročilém věku najdu nějakej bb nebo cc cream nebo tak něco a zatím všechno, na co jsem koukala, v sobě má kombinaci několika silikonů včetně toho cyclopentasiloxanu..jestli já jsem nebyla šťastnější, když jsem o tom nevěděla

Offline Kokoska
34174 příspěvků moje polička 04. května 2025 09:23

Ounz 

jestli já jsem nebyla šťastnější, když jsem o tom nevěděla

Ja rozhodne jo