...jasné, mě prostě zajímá Tvůj názor![]()
![]()
Oblíbený krém na obličej...
...jo, to mě taky jehlí, drahá značka, promo téměř dokonalost a pak...
(a úplně bezva je, když to pak dají za zvýhodněnou cenu, což si plno lidí rádo pořídí, že jo)
Právě vždy čtu složení, než něco koupím.
A na obličej, jako pěstící kosmetiku bych také plno věcí nedala, hned tak něco nekoupím
(a není ani záruka to, že značka, která má více super výrobků do některého dalšího nedá nějakej shit. To už jsem taky zjistila).
Ono najít i makeup bez těchhle "bezvadností" je kumšt. No, holt si člověk počte![]()
![]()
...měla bych, prosím, dotaz na srovnání dvou hydratačních výrobků -
První, v Ingredients za 5 000,-(já si našla téměř o polovinu levněji teda),
druhý za cca 400,-.
Zajímalo by mě, zda ten cenový rozdíl je důvodný či ani nee...
Moc děkuji!.
Dr. Barbara Sturm
Aqua/Water/Eau, Propanediol, Lactobacillus/Portulaca Oleracea Ferment Extract, Zinc PCA, Albatrellus Ovinus Extract, Sodium Hyaluronate, Polygonum Bistorta Root Extract, Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate, Xanthan Gum, Disodium EDTA, Ethylhexylglycerin, Hexylene Glycol, Sodium Hydroxide, Citric Acid, Caprylyl Glycol, Phenoxyethanol
COSRX
Water, Glycerin, Butylene Glycol, Dipropylene Glycol, 1,2-Hexanediol, Methyl Gluceth-10, Sodium Hyaluronate, Carbomer, Panthenol, Tromethamine, Ethylhexylglycerin, Hyaluronic Acid, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Gluconolactone, Lactobionic Acid
...nejen na prďola dotaz -
před časem jste tu chválily oční krém Allies od Skin.
On ale obsahuje sodium benzoate, to nevadí?, nebo tady to nevadí.?
Ta složka bývá ve výrobcích často, ale dají se najít i bez ní, snažím se o to vždy.
Je moc špatná?.
Miru na oba krémy se podívám večer ![]()
Sodium benzoate je často používaný konzervant a vzhledem k tomu, že je schválený do přírodní kosmetiky, tak bych u něj nehledala nějaký problém. Samozřejmě má (stejně jako většina ingrediencí) nějaké doporučené dávkování, které pokud není překročeno, tak nemá ani dráždivý potencial.
...kujuuu![]()
První, v Ingredients za 5 000,-(já si našla téměř o polovinu levněji teda),
druhý za cca 400,-.
Zajímalo by mě, zda ten cenový rozdíl je důvodný či ani nee...
Jak jistě tušíš sama, tak cenový rozdíl není daný ničím jiným, než že má oslovit rozdílné cílové skupiny. Ten levnější produkt má složení o něco málo bohatší (z hlediska hydratujících ingredincí), ale jinak jsou velmi podobné.
Z nákupu COSRX nebudeš mít takový nákupní zážitek, možná i aplikační zážitek nebude tak hoňo-froňo, ale pleť budeš mít o něco málo líp ošetřenou ![]()
...bezva, super
Děkuju moc!
prďola , můžu se, prosím, připomenout?
zdensy Ups! omlouvám se a hned to napravím ![]()
zdensy Krém neobsahuje žádné vyloženě nevhodné ingredience a jen pro úplnost uvedu, že ve složení je alkohol a silikon, ale tyto složky někomu nevadí.
Jedna ingredience je tak trochu ke zvážení ani ne kvůli složce samotné, spíš v případě nevhodného zdroje bývá při výrobě často kontaminována karcinogenními nečistotami. Ale v případě Guerlain jako výrobce si myslím, že použití spolehlivých zdrojů mají dobře ošéfované ![]()
...a prosím, je lepší to COSRX serum
nebo
následující Geek and Georgeous
Aqua (Water), Glycerin, Peg/Ppg/Polybutylene Glycol-8/5/3 Glycerin, Sodium Hyaluronate Crosspolymer, Sodium Hyaluronate, Tremella Fuciformis (Mushroom) Extract, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Panthenol, Tocopherol, Carbomer, Propanediol, Pentylene Glycol, Sodium Hydroxide, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol
prďola , děkuji ![]()
prďola prosím, prosím
, nie je to na tvár, je to krém na ruky, ale zožiera ma zvedavosť.
Dostala som od kamarátky do daru krém na ruky, ktorý je úžasný v tom, že ruky okamžite skvelo vyhadí a rýchlo sa vstrebá. A ani nie je nejaký drahý, ale aj tak by ma strašne zaujímalo, v čom spočíva to, že tak super funguje, lepšie ako mnohé omnoho drahšie. A samozrejme tiež, či ten zázračný účinok nie je daný niečím, čo si nechcem kúpiť v ďalšej tube...(túto už dopoužívam, to by inak nebolo hospodárne
).
Ako tu vycvičená tam už vidím dimeticone, ale inak netuším...
(Herbolive Krém na ruky s nechtíkom)
Ingredients: Aqua (Water), Glyceryl Stearate, Glycerin, C9-12 Alkane, Cetyl Alcohol, PEG-100 Stearate, Olea Europaea (Olive*) Fruit Oil, Calendula Officinalis Flower Extract, Aloe* Barbadensis Leaf Juice Powder, Allantoin, Dimethicone, Caprylic/Capric Triglyceride, Sodium Polyacrylate, Coco-Caprylate/Caprate, Triethanolamine, Carbomer, Parfum (Fragrance), Disodium EDTA, Citric Acid, Phenoxyethanol, DMDM Hydantoin, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool, Coumarin. *organically cultivated
Miru CO je to za sérum od Geek and Georgeous?
Já od této značky objednala Retinol, Vit.C a hydratační tonikum. Zatím vše fajn, na výsledky si budu muset počkat (budou-li) nějaké. :-)
whiskas to Cko si davej do lednice. Prodlouzi se tim doba spotreby, ktera je jinak velmi kratka (obsahuje ucinejsi aktivni vitamin, ne jen derivat jako vetsina odstatnich dostupnych produktu).
...zakoupila jsem(myslím, že super cena) následující sadu:
(už jsem jejich výrobky měla před cca dvěmi lety a jelikož jeden z nich, The Cream zde prďola
i domenica velmi chválily, tak ho mám znovu)
https://www.ingredients-store.com/augustinus-bader-the-cream-mini-routine?brands%5B0%5D=48

Miru cena za sadu fakt dobrá, jen ten krém samotný ve stejné velikosti stojí 2 300.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje