Lenka22 https://www.notino.cz/strivectin/tighten-lift-tl-advanced-tightening-neck-cream-plus-liftingovy-zpevnujici-krem-na-krk-a-dekolt/
Tohle je asi ten Strivectin
Sweet Potato jj, ten jsem myslela.
Sweet Potato Lenka22 Devcata, na ty 3 nejznamejsi (Niod, Strivection, Pericone) jsem se tady ptala nedavno a vscehny 3 prdola strhala (strana 260), takze nevyhazujte penize a hledejte dal :)
Sweet Potato Lenka22 silikony vysoko na seznamu složek, tzn levný plnidlo a problém pro kůži s potažmo s životním prostředí. To je k vzteku.
Lenka22 já taky nestačím pravidelně sledovat nit..
Sweet Potato Miru Já teda začnu asi indulonou nebo prostě něčim. Já si ta složení nezvládám analyzovat, musím to mít jasně dané!
mám to stejně. Potřebuju název komerčního produktu. Mazat už pak dokážu dost pravidelně.
A když mluvíme o tom krku, co tohle?
Active ingredients: Niacinamide. Other ingredients: Hydrolyzed hyaluronic acid, French ciganese shark extract, sodium hyaluronic acid (2), tvoca extract, almond extract, seaweed extract (1), pluoon enzyme decompose, sorbits, lime juice, royal jelly fermentation, rosemary extract, orange juice, collagen, tripeptide F, Lemon Juice, Oyo Ugon extract, Aloe extract (2), water-soluble collagen solution (3), apple extract, grapefruit extract, Sanzashi extract, Tysowex, bilberry leaf extract, yzceramide, purified water, 1,3-butyl glycol, trimethylglycine, dark glycerin, glyceryl-N-(2-methacryloyl oxyethyl) carbamate Kryrate Steer Lil Copolymer, Polyethylene Glycol Deciltetrades-20, Hexamethyleneisocanate Copolymer, 1,2-Pentandiol, Polyoxyethylene Hardened Castor Oil, Sodium Citric Acid, Lavender Oil, Rosemary Oil, Phenoxyethanol, Fragrance
Dekolt a krk tu myslím nedávno řešila Ounz Ale nevím, jestli nakonec padl nějaký produkt jako vhodný.
Tady se člověk vždycky dočte, co ne. Teď ještě ten druhý krok prosím.
Do Nature-Store je to objednáno, tak to budeme moci vyzkoušet.
notnaOunz hledala, ale nenašla, pořád používám zde zcupovaný niod :)
A ounz má nádhernou pleť, takže vzhůru pro niod!
Nehodíš sem prosím celou tu formulaci?
Můžu, ale zrovna tento krém je na míchání tak trochu tricky... Obsahuje tři aktivní složky, které potřebují správně nastavené pH, jinak se jejich účinek nijak neprojeví, resp. ingredience zdegradují.
DMAE Bitartrate potřebuje pH 6 - 7, pro Syn-Hycan je optimální pH 5.5 - 6 a pro Kigeline pH 4 - 6. Takže z toho vychází jako jediné možné pH 6. A ještě se musí přidávat v kontrolovaném pořadí, aby nedegradovaly v rámci míchacího procesu... ![]()
Jestli to zvládneš a stále máš o formulaci zájem, klidně ji sem napíšu.
prďola děkuju za velmi podrobné vysvětlení a seznam, tvoje erudice je fakt obdivuhodná. Letmo jsem mekla na složení běžných produktů na krk a z tebou uvedených složek v nich není nic, podrobnější průzkum jsem ale nedělala. Vzdala jsem se představy, že bych si kosmetiku vyráběla sama, tak uvidím, jestli narazím na něco kloudného. Obličejová jóga mě asle samozřejmě láká, musím nastudovat.
Omlouvám se, k hydroxytyrosolu a exosomům jsem nic nestíhala napsat, ale o víkendu to napravím ![]()
A ještě se zeptám, jestli produkty na krk jsi zkusila vyhledat podle těch obchodních názvů nebo např. podle peptidů, které obsahují? To vyhledání totiž https://incidecoder.com/ umí skvěle a myslím, že má i docela bohatý seznam produktů.
prďola zkoušela ale jen namátkově, taky mám hektický týden- jak jsem se do toho nepoložila, nenašla jsem prakticky nic. Na odpověď naprosto nespěchám, vůbec se neomlouvej- beru tvé poradenství a postřehy jako něco velmi nadstandardního, za což se řadím ke dlouhé řádce vděčných čtenářek.
marieu Jsi milá, díky! ![]()
Zkusím sem po vycházce s hafanem sepsat jednoduchý návod na vyhledání konkrétních produktů. Sice neumím poradit, co z komerčních produktů opravdu funguje, ale alespoň si budete moc najít produkty, které by mohly splňovat základní kritéria.
prďola asi ne, to je na mě moc složitý, já dělám lehký věci
od oka tak plus mínus.
Sweet Potato haha
děkuju!
Na canneff je do nedela akce 2+1 zdarma a odtamtud mame schvalene liftingove antiaging serum a cbd toner :)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.