Oblíbený krém na obličej...

11. srpna 2014 18:50
Offline Miru
16330 příspěvků moje polička 05. srpna 2025 17:11

Kokoska 

...no, právě!

Offline Kokoska
34174 příspěvků moje polička 05. srpna 2025 17:57

Miru taky jsem ten krem kdysi mela a byl dobry. To byl za cenu jednoho v sade s tim rich, ale ten byl na me az moc hutny.

Offline Miru
16330 příspěvků moje polička 05. srpna 2025 18:26

Kokoska 

...sadu Rich mají taky. Ale já měla kdysi sadu trochu jinou právě s tím klasickým The Cream, a prďolaprávě psala, že ten The Cream má složení výborné 

Offline stes
8882 příspěvků moje polička 06. srpna 2025 14:59

prďolamas prosím nějaký názor na kosmetiku Anela? Je česká,  chválená....a někdo jiný?

Offline prďola
4419 příspěvků moje polička 07. srpna 2025 20:24

stes Značku Anela neznám, v rychlosti jsem se podívala na pár jejich produktů a asi by to stálo za větší prozkoumání... co jsem viděla, vypadalo dobře. Snad se o víkendu k tomu dostanu

Offline stes
8882 příspěvků moje polička 07. srpna 2025 20:29

prďola moc děkuju 

Offline Ounz
20371 příspěvků moje polička 08. srpna 2025 12:43

stes já si zrovna hledám něco na ekzém a vyskočila na me taky ta anela..tak kdyby to fungovalo, to by bylo super..teď sem si koupila nejaky zklidňující serum od the ordinary a teda vić červenou pusu už sem dlouho neměla

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 08. srpna 2025 13:40

Ounz Naší slečně Robátkové se něco nepěkného vysypalo na ramenou, něco mezi svrabem a ekzémem a mazala to na noc Zinkovou mastí od Konopného táty a dobrý. Je super, že pro testování posílá nějaké cestovní balení za 120,- tak nevyhodíš miliony za něco, co ti nesedí, třeba. A můžou to prý i mimina, odér teda nic-moc (ta mast, ne mimina).

Offline stes
8882 příspěvků moje polička 08. srpna 2025 15:23

Ounz já pleť zaťukavam, na tu potřebuji jen něco na zpevneni kontur, ale ta mast na neklidný nohy by se mi šikla. No a vzala bych i něco jinyho, když už.

Offline Ounz
20371 příspěvků moje polička 08. srpna 2025 16:48

Kan díky za tip, nakonec jsem odešla z naší lékarny s adermou, tak uvidíme :)

stes to máš s pletí štěstí, je to otrava se po ledasčem osypávat.. tak když koupíš, tak tu pak poreferuj 

Offline stes
8882 příspěvků moje polička 08. srpna 2025 16:51

Ounzpokud ano, dám, ale já všechno rozlisuju na líbí nelíbí vyhovuje nevyhovuje...

Offline Ounz
20371 příspěvků moje polička 08. srpna 2025 17:13

stes chápu :)

Offline baltik
4952 příspěvků moje polička 26. srpna 2025 09:35

co PDRN, je to k necemu nebo jen hype? prďola ? a pokdu jo, tak s cim by melo byt nakombinovane?

tady par prikaldu slozeni:

Genabelle

Water,Butylene Glycol,Niacinamide,Polyglycerin-3,Methylpropanediol,1,2-Hexanediol,Glycereth-26,Glycerin,Mannitol,Sodium DNA,Polyglyceryl-10 Laurate,Microcrystalline Cellulose,Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer,Polyacrylate Crosspolymer-6,Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer,Arginine,Zea Mays (Corn) Starch,Milt Extract,Ethylhexylglycerin,Mica,Allantoin,Caprylyl Glycol,Adenosine,Fragrance,Biosaccharide Gum-1,CI 77492,Sodium Hyaluronate,Tranexamic Acid,Calcium Pantothenate,Maltodextrin,Sodium Starch Octenylsuccinate,Sodium Ascorbyl Phosphate,Tocopheryl Acetate,Pyridoxine HCl,Hydrolyzed Hyaluronic acid,Hydrolyzed Sodium DNA,Hyaluronic Acid,Sodium Acetylated Hyaluronate,Tripeptide-1,Acetyl Hexapeptide-8

Medicube

Aqua, Glycerin, Dipropylene Glycol, Isopropyl Myristate, Glycereth-26, Niacinamide, 1,2-Hexanediol, Sodium DNA, Butylene Glycol, Polyglycerin-3, Sodium Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Polyisobutene, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Milt Extract, Tromethamine, Glyceryl Acrylate/Acrylic Acid Copolymer, PVM/MA Copolymer, Ethylhexylglycerin, Caprylyl Glycol, Parfum, Melia Azadirachta Leaf Extract, Adenosine, Caprylyl/Capryl Glucoside, Sorbitan Oleate, Melia Azadirachta Flower Extract, Sodium Hyaluronate, Disodium EDTA, Curcuma Longa (Turmeric) Root Extract, Cyanocobalamin, Hydrolyzed Collagen, Ubiquinone, Ocimum Sanctum Leaf Extract, Corallina Officinalis Extract, Palmitoyl Pentapeptide-4, Palmitoyl Tripeptide-1, Palmitoyl Tetrapeptide-7, Copper Tripeptide-1, Acetyl Hexapeptide-8, Salmon Egg Extract, Atelocollagen

Offline prďola
4419 příspěvků moje polička 27. srpna 2025 15:44

baltik Podívám se na to

Offline prďola
4419 příspěvků moje polička 01. zaří 2025 21:07

baltik 

To první složení Genabelle - řekla bych, že není ničím výjimečné, spíš lepší průměr. Produkt bude určitě silně hydratující, obsahuje pár účinných anti-age složek. Určitě by bylo žádoucí ho doplnit o nějaký vrchní promašťující krém.

Zato ten druhý produkt Medicube má za určitého předpokladu velmi zajímavé složení. Tou podmínkou je, že se nejedná o sněhobílé sérum, ale o sérum, ve kterém se znatelně projeví zabarvení směsí červené, oranžové a modré. Obsahuje totiž skvělé aktivní složky, které - pokud mají mít nějaký účinek - budou výsledný produkt barevně ovlivňovat. A poslední uváděná složka (Atelocollagen) je taky velmi zajímavá ingredience. Jedná se o speciálně enzymaticky upravený kolagen, který na rozdíl od všech ostatních kolagenových ingrediencí, dokáže proniknout hlouběji do pokožky a účastnit se obnovy kolagenu v pokožce.

Offline Miru
16330 příspěvků moje polička 02. zaří 2025 05:23

baltik 

...je to nejspíš toto sérum.?.

https://ksisters.cz/product/medicube-pdrn-pink-peptide-serum?sku=2107321

(vychází nejlíp na allegru, ale někdo tam píše, že mu nepřišel originál.?.)

Offline baltik
4952 příspěvků moje polička 02. zaří 2025 05:38

Miru ano, je to ono (na allegru bych ho teda neobjednala, zas tak drahe neni, aby stalo za to ruskovat)

prďola diky moc. 

Offline Miru
16330 příspěvků moje polička 02. zaří 2025 05:59

baltik 

...no, právě.

Koukala jsem i na další výrobky té značky, a fakt je dobré číst složení, protože někde mají silicony a myslím i cyklopentasiloxan...

A díky prďola mám zase další dobrou ingredienci - Atelocollagen

Offline Miru
16330 příspěvků moje polička 02. zaří 2025 06:05

prďola 

Mohla by jsi, prosím, juknout na následující serum.?

Děkuji...

(mezi influ je celkem populární. Mě tedy láká kvůli lanýži, ten mám ráda i ve vůních

no, asi tak nadupané, jak Medicube nebude ale)

White Truffle First Spray Serum D´Alba

Aqua, Dipropylene Glycol, Neopentyl Glycol Diheptanoate, Glycereth-26, 1,2-Hexanediol, Niacinamide, Sorbitol, Hydroxyethyl Urea, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Salvia Hispanica Seed Extract, Ocimum Basilicum (Basil) Flower/Leaf/Stem Extract, Betaine, Avena Sativa (Oat) Kernel Extract, Butylene Glycol, Tuber Magnatum Extract, Glycerin, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Tocopheryl Acetate, Disodium EDTA, Dipotassium Glycyrrhizate, Adenosine, Sodium Palmitoyl Proline, Bifida Ferment Lysate, Nymphaea Alba Flower Extract, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Glycine Soja (Soybean) Oil, Saussurea Involucrata Extract, Panax Ginseng Root Extract, Nelumbo Nucifera Flower Extract, Morus Alba Bark Extract, Lilium Candidum Flower Extract, Leontopodium Alpinum Extract, Houttuynia Cordata Extract, Freesia Refracta Extract, Carbomer, Bellis Perennis (Daisy) Flower Extract, Arginine, Potassium Sorbate, Bixa Orellana Seed Oil, Tocopherol, Parfum, Linalool, Hexyl Cinnamal, Limonene, Citronellol

...a jeho koncentrovanější verze:

Aqua, Helianthus Annuus (Sun flower) Seed Oil, Butylene Glycol, Dipropylene Glycol, 1,2-Hexanediol Macadamia Ternifolia Seed Oil, Tuber Magnatum Extract, Tocopherol, Caprylic/Capric Triglyceride, Camellia Japonica Seed Oil, Oenothera Biennis (Evening Primrose) Oil, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil Persea Gratissima (Avocado) Oil, Limnanthes Alba (Meadowfoam) Seed Oil, Arginine, Carbomer, Betaine, Panthenol, Tocopheryl Acetate, Betula Platyphylla Japonica Juice, Rosa Centifolia Flower Water, Ethylhexylglycerin, Glycerin, Glycine Soja (Soybean) Oil, Dipotassium Glycyrrhizate, Disodium EDTA, Hippophae Rhamnoides Fruit Oil, Hydroxyethyl Urea, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Adenosine, Pentaerythrityl Tetra-di-t-butyl Hydroxyhydrocinnamate, Bifida Ferment Lysate, Hibiscus Esculentus Fruit Extract, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Sodium Hyaluronate, Sodium Palmitoyl Proline, Bixa Orellana Seed Oil, Ocimum Basilicum (Basil) Flower/Leaf/Stem Extract, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Hibiscus Sabdariffa Flower Extract, Lavandula Angustifolia (Lavender) Flower Extract, Melissa Officinalis Leaf Extract, Mentha Piperita (Peppermint) Leaf Extract, Mentha Rotundifolia Leaf Extract, Monarda Didyma Leaf Extract, Rosa Centifolia Flower Extract, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Salvia Officinalis (Sage) Leaf Extract, Centella Asiatica Extract, Potassium Sorbate, Bellis Perennis (Daisy) Flower Extract, Chlorphenesin, Freesia Refracta Extract, Houttuynia Cordata Extract, Leontopodium Alpinum Extract, Lilium Candidum Flower Extract, Morus Alba Bark Extract, Nelumbo Nucifera Flower Extract, Panax Ginseng Root Extract, Saussurea Involucrata Extract, Avena Sativa (Oat) Kernel Extract, Salvia Hispanica Seed Extract, Nymphaea Alba Flower Extract, Parfum

Offline Kokoska
34174 příspěvků moje polička 02. zaří 2025 08:34

Ksisters jsou ted od leta na Chodove v obchodaku, kdyby se to nekomu hodilo.