Miru brutální výčet složek
mrknu se
Oblíbený krém na obličej...
Máte, prosím, někdo zkušenosti s následujícími:

...ještě nic, prosím?.![]()
Miru snad se k tomu dostanu dnes večer
999 Asi po roce a půl, co jsi o tom psala, jsem si konečně pořídila ten Panthenol krém, načež si nepamatuju, na co má být dobrý? Na krk nebo tak něco nečekaného?
Lenka22 Myslím, že Panthenol (musí to být ten bez kyseliny hyaluronové) mě jednu dobu dost zachraňoval, používala jsem ho místo očního krému.
999 jo na oči, bezva. Pamatovala jsem si na krk, ale zjevně jsem to s něčím pomichala, diky.
Miru když už mi to trvalo tak dlouho, tak jsem vzala obě verze ![]()
White Truffle First Spray Serum D´Alba - z mého pohledu je to podle složení a hlavně aktivních složek překvapivě podprůměrné sérum... i když pro pleť 30+ to může být super přírodní pečující produkt. Obsahuje sice poměrně velké množství přírodních extraktů, ale pokud to nejsou olejové složky ve formě CO2 extraktů (z INCI se to nepozná), tak jsou ve složení zastoupeny velmi malým procentem, protože povolené max. množství pro Disodium EDTA je 0,1%. Přesto, že pro INCI výčet platí, že ingredience zastoupené 1 a míň % nemusí být vyjmenované v pořadí podle množství, tak stále je to málo. I proto bych spíš uvažovala o CO2 extraktech, jinak to nedává moc smysl... teda mimo toho PR ![]()
No a těch účinných aktivních složek je v tom séru dost málo (niacenamid, urea, vit. E, adenosine, kys. hyaluronová, glycerín)
a koncentrovanější sérum je na tom ještě hůř
aktivních složek obsahuje zhruba stejně (místo niacenamidu obsahuje panthenol), ale množství extraktů je násobně víc. A ty - bohužel - v emulgovaném produktu mají velmi omezený prostor pro opravdu účinné množství.
999 Který prosím, je jich moc
prďola a co rikas na to nove Nivea serum, co podle reklamy vraci vek pokozky zpet :)
Aqua, Glycerin, Cocoglycerides, Methylpropanediol, Caprylic/Capric Triglyceride, Octyldodecanol, Glyceryl Stearate, Cetearyl Alcohol, Distarch Phosphate, Tapioca Starch, Butyrospermum Parkii Butter, Cetyl Palmitate, Squalane, Dihydromyricetin, Sodium Hyaluronate, Sodium Stearoyl Glutamate, Ethylhexylglycerin, Xanthan Gum, Trisodium EDTA, Sodium Hydroxide, Citric Acid, Diethylhexyl Syringylidenemalonate, Sodium Metabisulfite, Phenoxyethanol, Citronellol, Parfum
baltik muhehe!
zajímalo by mě, jestli vrací věk pokožky zpět opakovaně, nebo jenom jednou a dost?! a případně o jakou dobu zpět... ?! ![]()
To je tak blbá reklama, že se na to složení vysloveně těším! ![]()
stes Myslím, že tenhle, ale zkontroluj si, jestli je bez té kyseliny hyaluronové.
999 dekuju, vypadá ze ano. Proč tam nesni být,když jinak je tak in?
stes Protože ten "s" je úplně na prd :-).
Pouzivate nekdo telove mleko s retinolem? Chtela bych neco co neni smrtici v ingrediencich :)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje