Oblíbený krém na obličej...

11. srpna 2014 18:50
Offline Lenka22
2494 příspěvků moje polička 21. října 2025 12:58

prďola

Před nějakým časem jsi sem dávala odkaz na slovenský eshop, kde mají květové vody ve větším balení. Mohla bys dát prosím ještě jednou odkaz? Nemůžu to najít, děkuji.

Offline prďola
4385 příspěvků moje polička 21. října 2025 13:06
Offline Lenka22
2494 příspěvků moje polička 21. října 2025 13:08

prďola díky moc, to bylo rychlý .

Offline prďola
4385 příspěvků moje polička 21. října 2025 13:12
Offline Lenka22
2494 příspěvků moje polička 21. října 2025 15:36

prďolaže jsem tam lezla, kvůli květinové vodě mám objednávku za tisícovku, nevím, jak se to stalo.

Offline stes
8772 příspěvků moje polička 21. října 2025 15:43

Lenka22 no napodobne. mam i maslo, ocekavam miminkovskou kuzicku a diky kvetinove vode omlazeni.

Offline Lenka22
2494 příspěvků moje polička 21. října 2025 16:00
Offline prďola
4385 příspěvků moje polička 21. října 2025 17:26

Lenka22 Mám to stejně, jen několikanásobně víc protože jak nekoupím vše potřebné jen v jednom eshopu , ale musím do více, tak všude vezmu něco neplánovaného a nestačím se divit

Offline 0zero7
11521 příspěvků moje polička 21. října 2025 17:49

stes Jestli ti nesedi Weleda a Havlik (ta ranni maska super hydratuje, ale teda nevoni mi, priste zkusim v cz tu hyaluronovou), tak bych zkusila Ordinary krem s ceramidy, je lehci, neparfemovany a ok slozeni myslim, dela se i mensi baleni.  Hydratuje dobre. A jeste Avene lipidovy balzam, imo uplne neodpovida popis, krem je lehci (minimalne o polovinu treba nez Weleda, ja mam spis suchou plet a mazu se s nim nekolikrat za sebou) a hezky zhydratuje, plus oba posiluji lipidovou barieru, nebo to teda tvrdi. Avene super cena, za to mnozstvi. 

Zkusila bych i pod krem hydratacni serum, klidne obyc hyaluron Ordinary, pokud by to bylo porad malo, pridala bych na nej squalan, je lehci nez oleje a na to pak krem. Me to funguje na hydrataci, kdyz se meni pocasi a neni to mastne jak jine kremy co mam. 

Offline stes
8772 příspěvků moje polička 21. října 2025 19:07

0zero7 dekuju, ordinary obcas kupuju...ja obecne nemam rada vic veci na obliceji a rano mam fofr,ale vecer se musim naucit to delat

Offline 0zero7
11521 příspěvků moje polička 22. října 2025 17:29

stes Tak jestli neco z toho zkusis, dej vedet. Rano jsem se namazala tim Avene a musim ho koupit zas, je fakt fajn. Davam ho na resveratol a jen musim primaznout pres den okolo nosu, kde mam suchou plet a staci to. Ono staci uplne kdyz pridas ten hyaluron aspon vecer, to by melo pomoct. 

Offline 0zero7
11521 příspěvků moje polička 04. listopadu 2025 17:49

Mate prosim nekdo zkusenosti s kosmetikou od Havlika? Mam asi tri veci a vsechny fajn, tak bych chtela zkusit dalsi. Kdyby mel nekdo doporuceni, tak si necham poradit. mam kralovskou snidani, ocni krem a jeste nejaky nocni, divam se na tu hydratacni masku, jestli je tak dobra jak snidane, tak bych ji zkusila. Maminka posle balik :)

Online notna
8965 příspěvků moje polička 04. listopadu 2025 21:00

0zero7 Mám ráda ranní 3 minutovou masku. Hezky osvěží a hydratuje po ránu.

Offline 0zero7
11521 příspěvků moje polička 04. listopadu 2025 21:08

notna Dekuji! 

Offline Fleur blogger
6736 příspěvků moje polička 10. listopadu 2025 19:28

Moc prosím prďola o posouzení tohoto krému. U pleti 60+ nečekám žádné zázraky, jde mi spíš o to, aby v něm bylo aspoň něco trošku pečujícího (a žádné kontraproduktivní či "zlé" složky).

Jedná se o Pleťový elixír z řady Rose Therapy od Manufaktury.

Předem děkuji , jestli si najdeš čas.

,Aqua, Caprylic/Capric Triglyceride, Isopropyl Myristate, Squalane, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Glycerin, Polyglyceryl-3 Methylglucose Distearate, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Glyceryl Stearate, Cetearyl Alcohol, Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Carthamus Tinctorius Seed Oil, Spilanthes Acmella Flower/Leaf/Stem Extract, Astragalus Membranaceus Root Extract, Tocopherol, Hexapeptide-9, Panthenol, Rheum Rhaponticum Root Extract, Sodium Hyaluronate, Rosa Damascena Flower Oil, Beta-Glucan (Oat), Maltodextrin (Oat), Lecithin, Ascorbyl Palmitate, Retinol, Beta-Sitosterol, Squalene, Allantoin, Ubiquinone, Mineral Salts (Carlsbad Natural Salt), Propanediol, Butylene Glycol, Pentylene Glycol, Alcohol, Polysorbate 20, Potassium Phosphate, Xanthan Gum, Citric Acid, Parfum, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin

Offline stes
8772 příspěvků moje polička 17. listopadu 2025 09:47

prďola prosim nevis o něčem na vlasy....padají, jsou tenké,slabé...asi neni potřeba konkr.vyrobek,ale složení. Ostatní prosim taky o tipy. 

Offline slniecko admin
19210 příspěvků moje polička 17. listopadu 2025 11:20

stes mne lekárka poradila kombináciu zinok+selén+biotín a vidím po cca mesiaci rozdiel (ale zas aj stres z ktoreho som to mala sa už zmierňuje, takže...)...v kazdom pripade neublížilo.

Edit: teda ako výživovy doplnok, nie na nanášanie na vlasy...

Offline stes
8772 příspěvků moje polička 17. listopadu 2025 11:38

slniecko dekuju...Máš teda konkrétní výrobek?

Online mitford sister
1634 příspěvků moje polička 17. listopadu 2025 12:49

stes nejúčinnější je minoxidil 5%, dá se koupit, ale je to na dlouho. jinak potravinové doplňky zabírají podle toho, zda se trefíš do toho, co ti chybí (zinek, křemík, železo, biotin atd. atd.). do jisté míry se dá aspoň zastavit i skutečná ztráta vlasů (různé formy alopecie), ale to pak ten minoxidil (volně prodejný), finasterid (na předpis, po odborné diagnóze). jinak dýňový olej vnitřně i mazat. ještě myslím doporučovali loreal growth booster sérum, má nějakou účinnou látku, která ale asi sama o sobě nic nezachrání. na ig jsou účty, co to furt dokola melou, tak se podívej. mně to algoritmus jednu dobu cpal, tak jsem trochu informovaná :)

Offline slniecko admin
19210 příspěvků moje polička 17. listopadu 2025 13:10

stes mám Haarwurzel Testo Balance od Sunday Natural, ale ona mi to vyslovene odporúčala ako tieto konkretne 3 zložky, to bude mať kopec výrobcov, pripadne každé zvlášť.