mitford sister ten minioxidil, to sa predáva pod tymto nazvom? a pomôže to aj chlapovi v strednom veku, či tam je to už stratená varta?
Oblíbený krém na obličej...
slniecko tak jsem se ti podívala na internet a u nás volně prodeji jako belohair 50 nebo minorga 50. jestli pomůže mužovi, to nemůžu zaručit, ale slyšela jsem, že obecně pomáhá všem - jen za dost dlouho a je to pak na furt to používat. pokud to muž skutečně chce řešit, tak bych doporučila vyšetření, mohou mu pak napsat ještě ten finasterid. nebo se může patlat bez vyšetření tím minoxidilem, ale chtělo by to nastudovat ještě ty podpůrný opatření pro větší efekt (kofein, dýňový olej, doplňky atd.)
stes večer napíšu víc ![]()
... a samozřejmě odpovím i všem, komu jsem to slíbila
mitford sister diky....jako nemam nic brutal, jen mi přijde,že je mam hrozně slabé...tohle mi přišlo vhodné už na vypadávání ve velkem
mitford sister vdaja, pozriem sa na to!
Zacala jsem pouzivat Antioxidant serum od Ordinery, bezne jedu Resverato a Ferulic acid a to je prijemne (myslim, ze i ochrana/posileni pres den je poznat) tak jsem zvedava jake bude tohle novejsi, slozeni vypada ok, myslim? Nezkousely jste nekdo?
Ascorbyl Glucoside, Ginseng Extract, EGCG, Acetyl Tetrapeptide-2, Heptapeptide-6, Ergothioneine, Tocotrienols. Tremella Fuciformis Sporocarp Extract
No celkem by me zajimalo tohle, ale nevim, jestli jsou na to nejake studie. prďola prosimte, podivala by ses? Zatim na to jsou docela kontraverzni odezvy,
Udajne to pridava objem tim, ze tukove bunky ukladaji vic lipidu. Nikd ejsem nenasla zadny poradny dlouhodoby vyzkum.
0zero7 Volufiline sice doma mám, ale ještě jsem ho nezkoušela, takže je to bez osobní zkušenosti ![]()
Na tom Ordinary produktu mě zaráží uvedená koncentrace 92%, protože výrobce doporučuje 5% ![]()
Co se týče uváděných studií, tak jsem sice na nějaké narazila, ale jednalo se o nezaslepené studie na malém vzorku, navíc organizované výrobcem
Pokud tě k této ingredienci zajímá víc informací, tak se zkus zaměřit na aktivní látku v tomto produktu: sarsasapogenin
stes Jak už zmiňovaly přede mnou, tak suplementy s vyšší dávkou křemíku by mohly prospět, i když před dlouhodobým užíváním by nebylo ke škodě nechat si udělat krevní test na stav minerálů, protože to mohou být v lepším případě jen vyhozené peníze, v horším případě by mohly vyšší dávky křemíku způsobit horší vstřebávání jiných potřebných látek...
Pokud máš vlasy nějak oslabené a lámavé, tak zkus zkontrolovat vlasovou kosmetiku, hlavně obsah silikonů.
Ověřené přírodní látky, které by mohly růst a zdraví vlasů podpořit jsou: kapoor kachli (kořen zázvorové lilie), lopuch, lichořeřišnice, kopřiva, chmel, sporýš, neshodice. Perfektní je třeba výluh z lopuchu: https://nadeje-byliny.eu/vyluh-z-lopuchu-s-rozprasovacem-200ml/ ... jen se připrav na to, že zlepšení může trvat dlouho.
Další ingredience, které by mohly účinně pomoct (uvádím jejich obchodní názvy): Tricorexina Hydro, Kapilarine, Capixyl, Procapil, Capauxein G2, Biocapigen veg V2, AnaGain, Biotin. Většina těchto ingrediencí se zaměřuje na působení v pokožce, tj. na kořínky vlasů, ne na vlasové vlákno. To znamená, že pokud by byly v produktech, které se smývají, tak je dobré počítat s tím, že je po nanesení necháš působit déle, než třeba normální šampon, aby měly vůbec nějaký efekt.
Některé z těchto ingrediencí se dají sehnat i v dostupných eshopech, takře by sis je mohla přidat do svojí vlasové kosmetiky... ![]()
Fleur To složení je moc povedené ![]()
Mimo to, že obsahuje podstatné složky, které samy o sobě mají ověřený účinek, tak použitý peptid (Hexapeptide-9, obchodní název Collaxyl) má hned několik anti-age účinků - zmírnění vrásek, podpora tvorby kolagenu, sjednocení tónu pleti, zmírnění glykačních procesů v pokožce. Uvedený alkohol ve složení je poměrně nízko na seznamu a předpokládala bych, že je to spíš pozůstatek bylinné extrakce.
prďola dekuju mnohokrát ![]()
slniecko Belohair jsou dva typy, ten silnější právě pro muže.
Sweet Potato vďaka!
prďola to je moc zajimavy, dekuji! Jinak davam rano to antioxidant serum co jsem davala vys slozeni a po 3 dnech plet hezka.
prďola Mockrát děkuji
!
...prosím Tě, v následujícím séru vidím celkem dost dobrých ingrediencí, ale je tam dimethicon a ještě jeden silikon. Ty dobré složky je "nepřebijí"?.., resp. vadí to, i když jsou až ve spodní části tabulky?..
Máte, prosím, někdo zkušenost, a jakou, s kosmetikou
Juvena
a
Sisley?
Miru o víkendu se na to podívám ![]()
Já už nějakou dobu používam bong bounce cream od then i met you a sem s nim dost spokojená. Funguje dobře na oily/t zone pleť a zároveň ho ale dobře toleruju, naopak se mi ta pleť pěkně zklidnila po všech těch pokusech s peptidama a spol od allies a ordinary a tak, mně to zjevně nesedí.. :)
...tak jo, děkuji ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje