stes mně biosil vždycky zafungoval skvěle
![]()
stes taky čas od času používám Biosil, takový ten úplně obyčejný za cca 60 Kč a pořád funguje (u mě primárně na třepící nehty)
stes taky čas od času používám Biosil, takový ten úplně obyčejný za cca 60 Kč a pořád funguje (u mě primárně na třepící nehty)
dik, přesně na to ho chci
Co, prosím, říkáš na
Volufiline?
Něco jsem si přečetla, ale zajímá mě, jak to vidíš Ty?![]()
(Od Thé Ordinary u nás samozřejmě dostupný není)
Miru Volufiline jako kosm. složku mám v lednici, takže bych mohla psát z vlastních zkušeností ![]()
Ale je samozřejmě otázka, co od toho očekáváš. Vliv na tukovou vrstvu a tudíž zvětšení objemu? ... zapomeň! Zlepšení struktury pleti a zjemnění drobných vrásek? ... může být, ale k tomuto efektu ti mnohem líp poslouží hromada jiných osvědčených ingrediencí.
...no, jedna italská dáma, co se zabývá kosmetikou, vůněmi, myslím, že je jí 56, mezi přípravky, co používá na svoji zralou pleť, doporučovala právě The Ordinary Volufiline.
Čili sama pro sebe jsem si to vyhodnotila, že je to takový příjemně vyhlazovací prostředek, díky němuž se pleť jakoby nacucne a vypadá velmi svěže a vyživeně.
Přečetla jsem o tom právě různé info, a jasné, jako nemyslím si, že to je náhrada za výplně, to vůbec, když to přeženu,
ale zajímalo mě, jestli je to prostě dobré pro pleť.?.![]()
(ještě s tou ingrediencí má mlhu D´Alba...)
Právě Tvoje zkušenosti mě zajímají!![]()
Miru Kdybych si já měla vybrat, tak mnohem radši sáhnu po směsi různých forem kyseliny hyaluronové. Dnes se dá vybrat opravdu skvěle namíchaná tato poměrné levná ingredience, takže má tak žádaný okamžitý vliv i dlouhodobé působení v hlubších vrstvách.
Miru Mám abych vyzkoušela...
Pro "neúspěch" ho nepoužívám v žádném ze svých krémů
@prďola
Ahojky, prosím dostala jsem tenhle krém Anna Brandejs Daily Defence Repair k předplatnému. Měl by být omlazující, ale především mne zajímá jak moc je dobré/špatné složení. Na 9 a 10 místě je alkohol a dimethicone, je to moc blbé?? Má aspoň nějaké prospěšné látky?

...tak jsi mě uklidnila![]()
![]()
prosím, mohla by som Ťa poprosiť o radu? Písala som Ti správu, ale aj keď sa mi zdá, že už začínajú fungovať, tak radšej píšem aj takto, keby si ju nedostala, alebo čo.
33lejaby večer napíšu ![]()
slniecko SZ jsem dostala, napíšu ![]()
prďola ďakujem, dostala som
!!!
Prosím, neviete na čo je toto a či to funguje? Dá sa to používať trebárs miesto pleťového tonika?
slniecko Produkt sice neznám, ale podle složení je to moc povedené pleťové tonikum ![]()
prďola super, ďakujem, tak ho rozhodne skúsim!!!
Máte, prosím, někdo zkušenost s olejem na rty Guerlain.?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.