0zero7 A nemáš teď nějakej tip a super lehkej maku-up/skin tint? Mám teď armani skint tint a za mě teda za ty prachy průměrnej.
Oblíbený krém na obličej...
Lama_z_LanaZatím jsem jen 2x zkoušela, ale jsem nadšená z tohoto , je strašně lehký a výborně krycí
Lama_z_Lana ten Chanel pod tebou je dobrej. Já používám teď Elf rozjasnovaci, to se obávám, že by pro tebe byl moc lesklej, tipuju že nebudeš úplně fanda super glowy looku. Já mám suchou pleť tak mi to vyhovuje. Korejskej tinted artless glow spf je dobrej. Ale taky je trochu glowy a moc nekryje.
beauty of joseon ma ted tinted spf. Jestli je tak dobrej jak ten bez barvy tak bych to možná zkusila. A round lab má taky. Ten birch juice moisturizing tone up cream. Mrkni.
...prosím, jak hodnotíš následující
SunScreen 50 SPF?
Děkuji...
Aqua/Water/Eau, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Dicaprylyl Carbonate, Butyloctyl Salicylate, Diethylhexyl Carbonate, Ethylhexyl Triazone, Isopropyl Lauroyl Sarcosinate, Propanediol, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Phenylbenzimidazole Sulfonic Acid, Silica, Cetearyl Alcohol, Behenyl Alcohol, Bisabolol, Rubus Idaeus (Raspberry) Seed Oil, Glycerin, Glyceryl Stearate, Jojoba Esters, Caprylyl Glycol, Hydroxyacetophenone, Glyceryl Caprylate, Sodium Hydroxide, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Wax, Sodium Stearoyl Glutamate, Xanthan Gum, Caprylhydroxamic Acid, Gossypium Herbaceum (Cotton) Seed Extract, Mauritia Flexuosa Fruit Oil, Sodium Phytate, Polyglycerin-3, Hydrolyzed Rice Protein, Maltodextrin, Plankton Extract, Perilla Frutescens Leaf Extract, Punica Granatum Flower Extract, Citric Acid, Camellia Sinensis Leaf Extract, Hydrogenated Lecithin, Tocopheryl Acetate, Tocopherol, Terminalia Ferdinandiana Fruit Extract, Lecithin, Alanyl Glutamine, Arginine, Oligopeptide-177, Phenylalanine, Potassium Sorbate, Sisymbrium Irio Seed Oil, Sodium Chloride
Miru večer napíšu
prďola ...jej, tak MOC děkuji!
a jsem zvědavá...
...tak, prosím, jak.?.![]()

koupila jsem si tenhle spf. Mám ho chvíli, ale zatím jsem s ním spokojená, je lehkej, nemastí..
Miru včera jsem hodně brzy usnula, takže až teď...
Ten krém je hodně povedený jak z hlediska moderních UV filtrů (širokopásmové, fotostabilní, nedráždivé), tak i vzhledem k aktivním ingrediencím - ty v naprosté většině hydratují a zklidňují, působí proti volným radikálům a regenerují. Krém neobsahuje nic, čemu bych se chtěla vyhnout, jen bych ho nedoporučovala na mastnější pleť nebo pleť se sklonem k ucpávání pórů.
![]()
Děkuju moc!
(...mám ho pár dní na cestě, tak ti jsem vděčná za zhodnocení![]()
![]()
Plánuju ho mít jen pro dovolenou nebo pro dny, kdy budu opravdu na slunci. Případně, když bude hodně příjemný, ho budu používat i normálně na den. A když bude nee úplně top, přijde na tělo... No,
a co by, prosím, mohlo způsobovat to event. ucpávání pórů.?,
myslela jsem, že to může dělat olivový olej ve složení, ale nevidím ho tam.?)
Miru prosim, ktery krem to konkretne je?
(vychází mě v objednávce na cestě na 2480,- kč)
https://www.sephora.cz/p/the-sunscreen-spf-50-%E2%80%93-ochrana-proti-slunci-761579.html
Miru diky!
Nemate , prosim, tip na spf 50 krem na oblicej pro pubertaka, ktery se po beznych kremech osype (nepoznam zda mallorca akne, nebo jen zhorseni toho bezneho akne). Potrebuji vodeodolny.![]()
prďola prosím, strašne mi teraz dobre robí retinol (na leto ako stvorené, že).
Toto sérum sa tvári, že vie fungovať ako náhrada retinolu. Čo si o ňom, prosím, myslíš?
Aqua/water/eau, Saccharomyces/rice Ferment Filtrate, Glycerin, Betaine, Pentylene Glycol, Caprylic/capric Triglyceride, Propanediol, Parfum/fragrance, Vaccinium Macrocarpon (Cranberry) Fruit Extract, Crithmum Maritimum Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Cladosiphon Okamuranus Extract, Squalane, Sericin, Morus Alba Leaf Extract, Hydrolyzed Silk, Carthamus Tinctorius (Safflower) Seed Oil, Tetrapeptide-4, Polyglyceryl-10 Stearate, Diglucosyl Gallic Acid, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Hydrolyzed Conchiolin Protein, Caprylyl Glycol, Acrylates/c10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, 1,2-hexanediol, Butylene Glycol, Sodium Citrate, Citric Acid, Potassium Hydroxide, Synthetic Fluorphlogopite, Citral, Limonene, Linalool, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, Titanium Dioxide (Ci 77891), Tin Oxide (Ci 77861)
https://tatcha.com/products/the-silk-serum-wrinkle-smoothing-treatment
Zkusím to ještě jednou.
prďola Prosím, pokud bys si našla čas, co myslíš o této značce?
https://www.mujsain.cz/cs/pribeh-sain
Zajímají mě tyto 2 produkty:
https://www.mujsain.cz/cs/sain-omlazujici-nocni-krem-s-alaptidem-skvalanem
Bioaktivní peptid alaptid
speciálně vyvinutá molekula velmi pozitivně ovlivňuje fyziologické a regenerační procesy vaší pleti
Trifolium Repens
aktivní anti-aging látka získávaná ze čtyřlístku zajišťuje jedinečný mikroliftingový efekt, zpevňuje kontury, minimalizuje viditelnost pórů a zlepšuje tonus pleti díky posílení tvorby přirozeného elastinu
Skvalan
zlepšuje přirozenou hydrolipidickou kožní bariéru a omezuje odpar vody z pleti
Kyselina hyaluronová
krátké řetězce výtečně pronikají do pleti a okamžitě ji hydratují a vyplňují jemné linky a vrásky
Ecoceramidy
přispívají k zrychlené obnově funkčnosti ochranného kožního filmu a díky tomu i ke zlepšení dlouhodobé hydratace, celkového komfortu a odolnosti pleti vůči vnějším vlivům
Moringový a kaméliový olej
pro sametově hebkou a vyživenou pleť bez pocitu mastného filmu
Ostatní ingredience: Aqua, Squalane, Moringa Oleifera Seed Oil, Polyglyceryl-3 Rice Branate, Sucrose Stearate, Cetearyl Alcohol, Camellia Oleifera Seed Oil, Glycerin, Dimethicone, Cetearyl Dimethicone Crosspolymer, C30-45 Alkyl Dimethicone, Beeswax, CAS 90058-29-0 (Alaptide), Azelamidopropyl Dimethyl Amine, Butylene Glycol, Lauroyl Lysine, Butylene Glycol, Trifolium Repens Extract, Phenoxyethanol, Glyceryl Laurate, Acacia Senegal Gum, Xanthan Gum, Butyrospermum Parkii Butter, Limnanthes Alba Seed Oil, Macadamia Integrifolia Seed Oil, Ceramide NP, Phytosphingosine, Hydrogenated Lecithin, Hyaluronic Acid, Parfum, Lactic acid, Benzyl Salicylate, Limonene, Hydroxycitronellal, Alpha-Isomethylionone, Linalool, Citronellol.
https://www.mujsain.cz/cs/sain-omlazujici-denni-krem-s-alaptidem-ceramidy
Bioaktivní peptid alaptid
speciálně vyvinutá molekula velmi pozitivně ovlivňuje fyziologické a regenerační procesy vaší pleti
Skvalan
zlepšuje přirozenou hydrolipidickou kožní bariéru a omezuje odpar vody z pleti
Kyselina hyaluronová
krátké řetězce výtečně pronikají do pleti a okamžitě ji hydratují a vyplňují jemné linky a vrásky
Ecoceramidy
přispívají k zrychlené obnově funkčnosti ochranného kožního filmu a díky tomu i ke zlepšení dlouhodobé hydratace, celkového komfortu a odolnosti pleti vůči vnějším vlivům
Přírodní extrakt z kůry mandarinek Tangerina
zlepšuje rovnoměrné ukládání keratinu ve svrchní vrstvě pokožky a dodává tím pleti hladkost a rozjasňuje ji
Patentovaná aktivní látka z květů rozvitce
„klokaní tlapka“, jak je tato rostlina nazývána díky svému specifickému vzhledu, je endemická rostlina z Austrálie s vysokým obsahem rutinu a fruktózy, která dlouhodobě zlepšuje stav pleti a přispívá k redukci vrásek
Směs rostlinných olejů
makadamiový olej, jojobový olej a máslo karité pokožku dokonale vyživí a zjemní
Ostatní ingredience: Aqua, Squalane, Macadamia Integrifolia Seed Oil, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Glyceryl Stearate Citrate, Polyglyceryl-3 Stearate, Hydrogenated Lecithin, Butyrospermum Parkii Butter, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Anigozanthos Flavidus Extract, Dimethicone, Cetearyl Dimethicone Crosspolymer, C30-45 Alkyl Dimethicone, Beeswax, CAS 90058-29-0 (Alaptide), Lauroyl Lysine, Butylene Glycol, Citrus Species Leaf Extract, Phenoxyethanol, Glyceryl Laurate, Acacia Senegal Gum, Xanthan Gum, Moringa Oleifera Seed Oil, Limnanthes Alba Seed Oil, Ceramide NP, Phytosphingosine, Hyaluronic Acid, Parfum, Triethanolamine, Benzyl Salicylate, Limonene, Hydroxycitronellal, Alpha-Isomethylionone, Linalool, Citronellol.
Vidím, že obsahují silikony, takže v tomhle ohledu nic moc. Ale co další složky? Moc by mě zajímal tvůj názor na tyto produkty. Moc děkuji.
0zero7 díky moc za tip na Ordinary Ectoin V poslední době se mi nějak změnila pleť - suchá, červená ( dle lélařky to není dermatitida, možná trochu rosacea - tu prý mají stejně všichni :) a vlastně poradila používat lékárenskou kosmetiku), na olej si na noc dávám ještě i krém ?!? Ectoin používám ráno samotný, na něj make-up a je to úplně dostačující. Červená místa sice nezmizela, ale pocitově je to velký rozdíl.
Miru no pro úlevu mi to funguje a to je hlavní :)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články