Oblíbený krém na obličej...

11. srpna 2014 18:50
Offline Paris
příspěvků moje polička 16. května 2026 09:59

prďola moc ti děkuji za tvé hodnocení a hlavně za tvůj čas. Moc si toho vážím.

Prosím, jakou konkrétní účinnou složku myslíš: "Regenerační a opravný efekt je tady doplněný docela účinnou anti-age složkou, která se v české kosmetice skoro nevyskytuje."

Shodou okolností se mně tento týden podařilo sehnat vzorky nočního krému Sain. Zatím jsem ho použila 2x, tak je brzo na nějaké hodnocení viditelného efektu (možná mám hladší pleť, ale jestli to není spíš moje přání ), ale na omak je pleť moc příjemná (já vím... to by mohlo být i těmi silikony). Nejen po aplikaci, ale druhý den, přesto, že pleť ráno od krému očistím před líčením. Zatím mně žádnou neplechu nedělá. To je taky asi brzo posuzovat. Každopádně hodně zvažuji pořízení celého balení toho nočního... denní teď používám Exclusive od Dulcia... je peptidový (a vyhovuje mně jako jeden z mála pod makeup). Tak by tato kombinace zřejmě šla.

Ještě jednou moc děkuji.

Online slniecko admin
19457 příspěvků moje polička 17. května 2026 17:31

Garfie Sephora to má v niektorých pobočkách

Online slniecko admin
19457 příspěvků moje polička 17. května 2026 17:31
Reakce na prďola:

slniecko ten krém má skvělou kombinaci aktivních složek a nedivím se, že z něj máš dobrý pocit. Obsahuje složky, které se primárně zaměřují na hydrataci + vyjasnění pleti + lehký anti-age efekt. Řekla bych, že bude vytvářet dojem okamžitého efektu zlepšení. Neumím posoudit, účinnost mořského fenyklu (Crithmum Maritimum Extract) jako náhrady retinolu, nezkoušela jsem ho... ale ve spojení s peptidem a silnými antioxidanty bude pleti ku prospěchu

​ďakujem

Offline Garfie
28229 příspěvků moje polička 17. května 2026 23:03

slniecko A super, díky moc! 

Offline Miru
16579 příspěvků moje polička 18. května 2026 03:49

slniecko Garfie 

...taky jsem hned hledala, ale na českém eshopu Sephora není

Offline Garfie
28229 příspěvků moje polička 18. května 2026 04:10

Miru Taky jsem koukala, je tam ta značka, ale ne tento konkrétní produkt. 

Offline Miru
16579 příspěvků moje polička 18. května 2026 04:20

Garfie 

...joo noo

Offline Miru
16579 příspěvků moje polička 18. května 2026 04:22

prďola 

Tentokrát by mě, prosím, zajímalo, co říkáš na následující produkt -

jestli to, co píší v promo, je pravda.?(dle složení):

AQUA (WATER), DIGLYCERIN, POLYSORBATE 20, ACETUM (VINEGAR), PARFUM (FRAGRANCE), POLYQUATERNIUM-47, POLYQUATERNIUM-10, POLYQUATERNIUM-22, LACTIC ACID, AGAROSE, HYDROXYETHYLCELLULOSE, HYDROXYACETOPHENONE, CHLORPHENESIN, SOY AMINO ACIDS, WHEAT AMINO ACIDS, POLYQUATERNIUM-7, ARGININE HCL, SERINE, THREONINE, PYRUS MALUS (APPLE) FRUIT EXTRACT, TETRASODIUM GLUTAMATE DIACETATE, SODIUM BENZOATE, BENZYL ALCOHOL, POTASSIUM SORBATE, DISODIUM PHOSPHATE, POLYSORBATE 60, SODIUM PHOSPHATE, GLYOXAL.

https://www.sephora.cz/p/eau-de-soin-brillance---lesk-na-vlasy-731511.html

Offline prďola
4440 příspěvků moje polička 18. května 2026 14:17

Paris Nemáš zač

Jedná se o klokanku žlutavou aka klokaní tlapka (Anigozanthos Flavidus Extract/Kangaroo Paw), mám ji jako sušenou bylinu, ale extrakt jsem z ní ještě nedělala. Uvádí se u ní, že má klinicky prokázaný liftingový a remodelingový efekt a přitom v kosmetice obecně není moc často používaná.

Offline prďola
4440 příspěvků moje polička 18. května 2026 14:18

Miru Dostanu se k tomu nejdřív v půlce týdne...

Offline Miru
16579 příspěvků moje polička 18. května 2026 14:26

prďola 

...jasné, děkuji

Offline Paris
příspěvků moje polička 18. května 2026 17:06

prďola moc ti děkuji

Offline stes
9007 příspěvků moje polička 20. května 2026 08:23

prďola prosím, až budeš mít čas, co tohle (je to serum Monoderma)

Isododecane, Neopentyl Glycol Diheptanoate, Dimethicone Crosspolymer, Silica, Caprylic/Capric Triglyceride, Ehtylhexyl Palmitate, Citronellyl Methylcrotonate, CI 77981, Oleyl Alcohol, Tocopherol, Zanthoxylum Bungeanum Fruit Extract, Parfum, Hydroxyapatite, Spilanthes Acmella Flower Extract, CI 77491, Silica Dimethyl Silylate, Lactobacillus/Soymilk Ferment Filtrate, Lavandula Stoechas Extract, Butylene Glycol, Caprylyl Glycol, Phoenoxyethanol, Sodium Hyaluronate, Hexylene Glycol