...a ještě prosím![]()
![]()
Používáš SPF každý den a tím pádem ten krém s retinolem bez problémů i přes léto.?.
...a ještě prosím![]()
![]()
Používáš SPF každý den a tím pádem ten krém s retinolem bez problémů i přes léto.?.
Miru jo, SPF každý den. Ten retinol mám zatím od podzimu, takže ještě nemůžu říct, ale když se dá večer a ráno ta 50, tak věřím, že to bude OK
...a to PDRN serum myslíš od Anuy nově.?, resp. to modré s kys. hyaluronovou?
Lama_z_Lana díky za pěkný rozbor. A tenhle gel od Neutrogeny používám na odlíčení dlouhé roky, přijde mi fajn, že nemám potřebu hledat nic jiného .
Miru jo. Teď se s tím pdrn roztrhl pytel se mi zdá. Po dobrý zkušenosti jsem se značkou jsem vzala to Anua. Mám to skoro 3 týdny a cítím rozdíl hlavně v té hydrataci. Dřív jsem už během dne cítila, že mi obličej one a teď se to zlepšilo.
Lama_z_Lana A nemohla být to "akne" spíš rosacea?
Fiction to si nemyslím. Klasický beďary, ty červený fleky jsem měla proto, že jsem si vždycky rozrejpala.
Lama_z_Lana super soupis!
Takže to zelené sérum je spíš na ty fleky a akné a modré hydratační? A bariérový krém myslíš jaký?
Já jsem se teď do toho taky ponořila, nějak začalo být všechno špatně. Tak se trochu inspiruju. Zatím mám sérum od Beauty od Johnson se zeleným čajem na zklidnění pálení pleti a i po třech použitích je to velký pokrok.
Lama_z_Lana Mne to jen napadlo, že ti tak dobře zabrala kys. azaleová a vůbec taková spíš zklidňující péče s dobrou hydratací. Ony se ty dvě diagnozy často zaměňují. Hlavní je, že ti to dobře funguje.
Jinak ad to odličování/čištění... zase, pokud ti funguje Neutrogena, netřeba měnit. Já mám pleť mastnou, se sklonem k akné, dlouhodobě už dobrou, ale chce to opravdu držet ty rutiny, ráno čistím pěnou, večer odličuji mlékem a potom čistím pěnou. Taky nesnesu oleje. A ad značky ... mám teorii, že je to na pleti jen chvíli, takže opravdu jen základ bez nějaké spec. přísady. Celkem to střídám, něco mám na umyvadle, něco ve sprše, např. Lobey, La Roche-Posay Toleraine, klidně i Balea med ultra sensitive
Evaeva tyjo, koukám že po vložení se strašně zkazila kvalita ty fotky a nejde to přečíst ![]()
Mě ta kys. azaleová (to zelený sérum) přijde jak zázrak, pomohl s pupínkama i s jejich následkama. Teď už se mi občas udělá pár beďarů před ms jinak klid, . Třeba jsem vůbec nesnesla AHA a BHA kyseliny, ty mi úplně rozdráždily pleť. Jo, ten barier cream je 147od Dr. Althea. Mají ještě relief cream (který mi dle popisu měl vyhovovat víc), který je taky fajn, mně víc sedne hutnější 147. Jinak podobný sérum tomu od BoJ má i Centela, to by teď mohlo být fajn jako takový udržovací.
Fictionjá myslím, že mi fakt hodně pomohlo se zaměřit na opravení ty bariéry a začít používat to SPF (kvůli těm pigmentacím - mám pocit, že rychleji mizí), vůči který jsem měla předsudky, že je to prouj fototypy a v naší oblasti k ničemu.
Lama_z_Lana aha, děkuju moc. Vyzkouším teda nejdřív to zelené, vypadá to, že máme podobnou pleť. Prozkoumám i ty krémy, díky.
Lama_z_Lana já jsem tu záměnu teď taky zkoumala a došla jsem je stejnému závěru. Nemám žádné rozšířené žilky, zarudnutí (jiné než přímo po pupíncích), nic takového, akorát to pálení. Ale zřejmě je to jen silná dehydratace, i když jsem měla pocit, že tuhle část péče nepodceňuju.
Evaevajestli máš cestu kolem, zkusila bych se mrknout v tom rosmannu, u nás teda mají u tý korejský kosmetiky hodně testerů (i obou těch krému), tak si člověk udělá aspoň představu o konzistenci a jestli mu to jo příjemný.
Lama_z_Lana jojo, mám tady všechny tři velké řetězce. Díky za tip, hledat tam vzorky by mně nenapadlo.
Miru večer napíšu
...kuju moc!
Lama_z_Lana Díky moc, dcera s akné bojuje neskutečně, trochu jsi mě nainspirovala. Když máš teď takový přehled nevíš (případně otázka do plnéna), jestli se u nás dá sehnat značka Curel? Má právě skvělá hodnocení a je vhodná na obnovu kožní bariéry. Dcera má kréma a zatím to vypadá velmi dobře.
Omorovicza Queen Cream - ten krém je hlavně výživný
je skvělý jako vrchní krém, který díky bohatému obsahu různých lipidů uzamkne vlhkost v pleti a regeneruje/chrání kožní barieru. Není nejvhodnější pro mastnější nebo aknózní pleť, kvůli možnosti ucpávání pórů. Nečekej od něj nějaký anti-age účinek.
Nevím teda kolik stojí, ale z pohledu ceny ingrediencí by to neměla být žádná drahota (bambucké máslo + oleje: mandlový, brutnákový, pupalkový, lněný, slunečnice, moringa).
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.