...tak jo, určitě poreferuj!.![]()
Jj, také mě nejvíc zajímá ten makeup v tyčince(a pokud možno do žluta/olivova)
...tak jo, určitě poreferuj!.![]()
Jj, také mě nejvíc zajímá ten makeup v tyčince(a pokud možno do žluta/olivova)
notna omlouvám se, dost mi blbne připojení, tak sem lezu minimálně. ale večer zkusím napsat...
notna K tomu krému s Q10 - z pohledu aktivních složek je to lehce pod průměrem, těžko odhadnout, jestli je v produktu použitý v doporučeném množství, ale to by se nejlíp poznalo podle zbarvení krému. Krém obsahuje složku 1-Methylhydantoin-2-Imide, která může být alergizující.
prďola prosím, mohla bys mi porovnat tyhle dvě séra? Jde o séra na akné, ale potřebuju, aby nevysušovaly, spíš zklidňovaly.
Ordinary
Aqua, Propanediol, Glycerin, Dipropylene Glycol, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, N-Acetyl Glucosamine, Palmitoyl Pentapeptide-4, Biosaccharide Gum-2, Pentylene Glycol, Xanthan Gum, Isoceteth-20, Hydroxymethoxyphenyl Decanone, Sodium Lactate, Lactic Acid, Sodium Hydroxide, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, Chlorphenesin
Lobey
AQUA (voda), ANTHEMIS NOBILIS FLOWER WATER (květová voda z heřmánku římského), CAPRYLYL GLYCOL (multifunkční látka), GLYCERIN (zvlhčující látka), PROPANEDIOL (hydratační látka), CINNAMOMUM CASSIA BARK EXTRACT (extrakt z kůry skořicovníku), ZINGIBER OFFICINALE ROOT EXTRACT (extrakt z kořene zázvoru), SANGUISORBA OFFICINALIS ROOT EXTRACT (extrakt z kořene krvavce), LEUCONOSTOC/RADISH ROOT FERMENT FILTRATE (přírodní konzervační látka), GLYCINE SOJA SEED EXTRACT (extrakt ze sóji), CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE (emolient), LAMINARIA OCHROLEUCA EXTRACT (extrakt z hnědé řasy), HYALURONIC ACID (kyselina hyaluronová), LONICERA CAPRIFOLIUM FLOWER EXTRACT (extrakt ze zimolezu), LONICERA JAPONICA FLOWER EXTRACT (extrakt ze zimolezu japonského), MICROCRYSTALLINE CELLULOSE (zahušťovadlo), SPHINGOMONAS FERMENT EXTRACT (fermentovaný polysacharid), CELLULOSE GUM (zahušťovadlo), LACTIC ACID (kyselina mléčná).
A je vhodné je kombinovat s tímto produktem? Je vlastně vůbec vhodné ho používat teď, když se člověk bude víc vystavovat slunci?
Ordinary na pigmentaci
Aqua, Alpha-Arbutin, Propanediol, Polyacrylate Crosspolymer-6, Hydrolyzed Sodium Hyaluronate, Ergothioneine, Polysorbate 20, Citric Acid, Sodium Citrate, Sodium Hydroxide, Sodium Metabisulfite, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate, Ethoxydiglycol, Phenoxyethanol, Chlorphenesin
notna K tomu krému s Q10 - z pohledu aktivních složek je to lehce pod průměrem, těžko odhadnout, jestli je v produktu použitý v doporučeném množství, ale to by se nejlíp poznalo podle zbarvení krému. Krém obsahuje složku 1-Methylhydantoin-2-Imide, která může být alergizující.
Děkuji moc, já to tušila.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.