Co jste dnes zkoušely(i) z mainstreamu?

09. srpna 2014 14:45
Offline wendulka admin
16642 příspěvků moje polička 05. zaří 2020 20:46
Reakce na Miru:

...po pár letech znovu - 

Shiro Matsaki Matsushima

...vůně bílé růže - zpočátku lehce ostřejší - ve chvíli měkne a bublinově mýdlovatí zásluhou bramboříku, k tomu se přidává vláčně prachové bavlněné objetí a křehké,jemně teplé pižmo.

...čistota, klid, mír...

Ovšem zásluhou smrkového balzámu a přece jen neustále přítomnou delikátní  řízností rozkvětlých bílých květů růží vám vůně nedovolí, byť příjemně, usnout,

ale neustále vás drží v jakési mírumilovně osvěžující bdělosti...

​Shiro je dobrá.

Offline wendulka admin
16642 příspěvků moje polička 05. zaří 2020 20:47
Reakce na Dalia:

Decadence - Marc Jacobs

Nic zvláště originálního, ale mně se líbí. Neškodná a příjemná vůně s lehce retro akcentem, tak trošku koketa.

​Jo, to na Decadence sedí.

Offline slniecko admin
19456 příspěvků moje polička 05. zaří 2020 20:59

euridike jerry s tou Manufakturou potvrdzujem. A aj u pánskych.

Offline Miru
16558 příspěvků moje polička 06. zaří 2020 00:04

Mon Paris Intensement Yves Saint Laurent

...asi takhle:

Chloé Rose Tangerine Chloé

...propadák. Signifikantnost relativně každé vůně od Chloé bere za své...

Aneb

nudné všeobecno.

Mon Guerlain Bloom of Rose Eau de Parfum Guerlain

...jak že to vonělo.?..

Offline euridike blogger
3905 příspěvků moje polička 06. zaří 2020 09:35

Miru Tvoje recenze mě nepotěšily, ale pobavily, no alespoň vím, co už zkoušet nepůjdu, tedy MG Bloom of Rose jsem už zkoušela, říkala jsem si, že je to hezky voňavé růžové toaletní mýdlo...

+ A recenze na Shiro je bezva, taky ho mám ráda, dost ráda...

Offline euridike blogger
3905 příspěvků moje polička 06. zaří 2020 09:50

T: Přivez bych ti vodpoledne košík hrušek, chceš?
E: Jasně, super, dám ti za to salátový okurky.
T: Nepotřebuješ ještě něco? Že bych přivez...
E: Ne, díky. Teda leda že bys měl Idole L´Intense, jako vzorek myslím, nemáš náhodou?
T: A to je pro holky, ne? To asi nemám...
Měl!
Ale tvrdil, že vůbec neví, kde se u něho mohl vzít, ale já vím, moc dobře vím, že zkouší všechno, co mu přijde pod ruku...
Takže...

IDOLE L´INTENSE - Lancome

Tak.

Ono to není žádné překvapení, pro mě tedy rozhodně ne, ale souhlasím s Miru. Prakticky cele a naprosto.

Idole L´Intense je... Okouzlující, to je snad to správné slovo. Je sametová a lehce třpytivá zároveň, flakon sám je jejím zpodobněním, ta vůně je hladivá a plná zlatavých jiskřiček. Hebká růžová esence v chypre poduškách, s baldachýnem nahořklých pomerančových hvězdiček nad hlavou.

Tiché večerní snění.
O samotě.
Ve dvou...

A vím, kam ji v sobě samé pomyslně zařadím - k Coco Mademoiselle EdP Intense a Scandal by Night, působí na mě obdobným dojmem - jsou hutné, syté, měkké a plné, vláčně objímavé, s jiskrou neprvoplánového espritu.

Offline Miru
16558 příspěvků moje polička 06. zaří 2020 09:51

euridike 

...co nepůjdeš zkoušet.?

Offline euridike blogger
3905 příspěvků moje polička 06. zaří 2020 09:53
Reakce na Miru:

euridike 

...co nepůjdeš zkoušet.?

​Mon Paris Intensement a Rose Tangerine.

Offline Miru
16558 příspěvků moje polička 06. zaří 2020 10:02

euridike 

jo, tak jsem si to myslela dobře.

Do Mon Paris Intensement jsem vkládala naděje, když jerry psala, že by se mi mohla líbit. Ale byla jsem skoro šokovaná. Na mé kůži chemické nezajímavé něco.

Jo, nejvíc se povedla barva tekutiny.

No a Rose Tangerine - totéž. To už není Chloé...

Jinak - L´Interdit Intense - zkus. 

Když jsem v parfumerii zahlédla flakon, měla jsem radost, že zkusím!

(byla to Sephora, v jihl. Fannu jsou všechny novinky opožděné)

Jako první vteřina - hm, hustá tuberoza. Ale v momentě z toho byl černý lesklý hustý tuberozově voňavý asfalt.

Seděli jsme na kávě a já si vyprosila tužku a psala si poznámky na kus papíru. No, a když bylo vidět, jak jsem z toho vydřená, napřed mi chlap došel pro vzorek.

A když viděl, co to se mnou dělá, dopili jsme kávu a vrátili se tam...

Kdybych měla vůni k něčemu přiblížit, tak Code Cashmere Giorgio Armani v mega hedvábném provedení při zachování hustoty.

Offline Evanilla
1212 příspěvků moje polička 06. zaří 2020 10:06

euridike IDOLE L´INTENSE - Lancome - včera jsem zkoušela a moc příjemné překvapení. Taky mi hned připomněla Coco Mademoiselle, kterou mám a přiznám se, že bych Idole teď nosila radši, je taková oblejší.

...jen se bojím, že ji teď budeme potkávat na všech... na všech co mají lavýebelku

Offline euridike blogger
3905 příspěvků moje polička 06. zaří 2020 10:21

Miru No jo, Ty si napíšeš "tuberózově voňavý asfalt" - to já už teď mám obavy, že se mi bude líbít, hodně líbit myslím... Jinak já mám svoji velkou tuberózu Nishane, ta je báječná, pak Carnal Flower, hodně živočišná a doslova "tělesná", nějaká těžší a temná a sladká tuberóza, co má "animal instinct", by se mi líbila... A Tvůj partner je fakt pozorný, to je skvělé... //A chodí s Tebou do parfumerií, to je vzácný druh!//

Offline euridike blogger
3905 příspěvků moje polička 06. zaří 2020 10:22

Evanilla 

Pro mě taky příjemné překvapení, já si obvykle u Lancome /až na pár výjimek/ moc nevyberu, tuhle bych brala...

No a s ohledem na to, že je to právě Lancome, takže předpokádám reklamy v Elle a podobných časopisech, jí za chvíli opravdu může být všude plno... Zase na druhou stranu, kdybych díky tomu potkávala méně LVEB, protože by ji některé vyměnily za tuhle Idole, byl by to rozhodně progres...

Offline Evanilla
1212 příspěvků moje polička 06. zaří 2020 10:35

euridike Pravda, i když mě LVEB ani nevadí, kolegyně ji nosí a na ní je pěkná. Já jsem ji nikdy ale nechtěla. Teď jsem vyštrachala papírek navoněný Idole L'Intense ze včera. Nedá mi spát, fakt je krásná. Co teď?

Ještě jsem si na ruku šplíchla My Way, úvod byl parádní, cítila jsem v ní lesní jahody. Ale nerozložila se moc hezky, štiplavě...

A zaujala mě i This is Her Zadig & Voltaire. Příjemná vanilka.

Offline Miru
16558 příspěvků moje polička 06. zaří 2020 11:17

euridike 

...co jmenuješ svoje tuberozy - ty jsou na mně příliš "zelené" nebo zelenoživočišné, neoslovují mě, nejdou ke mně.

L´Interdit Intense je spíš jakoby do gurmánska, bež cokoliv zeleného, není tam pižmo jako takové, je to hutná tuberozová tma, mazlavě sklovitá

Offline Fleur blogger
6813 příspěvků moje polička 06. zaří 2020 14:27

Miru Přeju ti vůni a především partnera, který okamžitě pochopí a koná...

Offline Fleur blogger
6813 příspěvků moje polička 06. zaří 2020 14:29
Reakce na euridike:

Evanilla 

Pro mě taky příjemné překvapení, já si obvykle u Lancome /až na pár výjimek/ moc nevyberu, tuhle bych brala...

No a s ohledem na to, že je to právě Lancome, takže předpokádám reklamy v Elle a podobných časopisech, jí za chvíli opravdu může být všude plno... Zase na druhou stranu, kdybych díky tomu potkávala méně LVEB, protože by ji některé vyměnily za tuhle Idole, byl by to rozhodně progres...

​To jsem psala už u prvního Idole , teď to platí obzvlášť. A kdybych se nebála, že se z Idole Intense stane uniformní vůně, tak bych si alespoň třicítku pořídila.

Offline Dalia
10851 příspěvků moje polička 06. zaří 2020 14:32
Reakce na Miru:

Jinak - L´Interdit Intense - zkus. 

Když jsem v parfumerii zahlédla flakon, měla jsem radost, že zkusím!

(byla to Sephora, v jihl. Fannu jsou všechny novinky opožděné)

Jako první vteřina - hm, hustá tuberoza. Ale v momentě z toho byl černý lesklý hustý tuberozově voňavý asfalt.

Seděli jsme na kávě a já si vyprosila tužku a psala si poznámky na kus papíru. No, a když bylo vidět, jak jsem z toho vydřená, napřed mi chlap došel pro vzorek.

A když viděl, co to se mnou dělá, dopili jsme kávu a vrátili se tam...

Kdybych měla vůni k něčemu přiblížit, tak Code Cashmere Giorgio Armani v mega hedvábném provedení při zachování hustoty.

​V Douglasu je k vyzkoušení? Nevíš?

Offline Miru
16558 příspěvků moje polička 06. zaří 2020 14:37

Fleur 

...kuji moc...

Offline Miru
16558 příspěvků moje polička 06. zaří 2020 14:38

Dalia 

...nevím. Jen mám vyzkoušeno, že jihlavský Fann má veškeré novinky snad nejdéle ze všech parfumerií

Offline Dalia
10851 příspěvků moje polička 06. zaří 2020 14:50

Miru Mrknu se v Brně.