Děkuju, jsi moc milá... ![]()
Vzpomněla jsem si na ty okamžiky z doby pár let nazpět, mám je spojené s šeříky, podvečerním vánkem a několika tichými slzami... Když jsem tuhle vůni zkoušela, vše se zkratem propojilo v jedné vteřině...
Děkuju, jsi moc milá... ![]()
Vzpomněla jsem si na ty okamžiky z doby pár let nazpět, mám je spojené s šeříky, podvečerním vánkem a několika tichými slzami... Když jsem tuhle vůni zkoušela, vše se zkratem propojilo v jedné vteřině...
![]()
... jsem ráda, že jsem tu recenzi mohla napsat, že se vše takhle propojilo, když věci končí zásahem osudu, který nemáme šanci zlomit a změnit, je těžší to zpracovat a přijmout; psaní pomáhá /vím, že Ty víš/...
A k vůni - celá tahle kolekce je příjemné překvapení plus krásné flakony, zkoušela jsem ještě Violettu, taky pěkná...
4711 Echt Kölnisch Wasser Floral Collection Lily Of The Valley (Mäurer & Wirtz) - vzdušně vodní konvalinka, na poměry 4711 dost intenzívní a takřka soliflor. V dojezdu pak dřevitě pižmová.
Lvminia
Frankincense
Veľmi príjemná vôňa jemného kadidla, v úvode s ľahkým citrusovým tónom, neskôr jemne presušené trochou muškátového orieška. Potom už len kadidlo. Krásne, jemne zadymené. Nemá nejaký vývoj, ale fakt ho považujem za vydarené. Pravdepodobne by sa dalo aj pekne vrstviť s inými vôňami.
DEAR JOHN Lush
Jak to vidím já....
"John, I love you, I'm ever so fond of you... Will you wait for me 'til I am heavenly? Oh there's much work to do... But I love you..." /Sinéad O'Connor/
Zavřené oči, prsty pomalu přejíždím po desce tmavého dřevěného stolu, to jemné tření uvolňuje hřejivou vůni cypriolového oleje smíšeného s éterickým olejem vonícím po citronové trávě, v té kompozici se tiše a kontemplativně rozvoní šáchor, papyrus, tmavě zelené borovicové jehličí i medově bylinkové pačuli, nad něž se vyvyšuje nakysle, svěže dřevitá voňatka citronová, na chvíli, jen na chvíli, brzy ji zastíní vůně a chuť kávy, v níž já vždy cítím i podtón cigaretového kouře, snad je to tím, co mají společného hořící suchý tabák a káva, nejprve pražená, potom drcená, nakonec spařená horkou vodou /to nejlepší ze sebe prý vydáváme, jsme-li drceni/ - ano, cítím v tom bylinně citrusovém chvění kávu i cigaretový kouř, cibetkovou kávu se shotem whiskey, nechci otevřít oči, abych neviděla na desce stolu v lesku vypálený matný kruh po horkém šálku, který už jsi dávno odnesl a odložil na mramorovou desku kuchyňské linky. Moc dávno...
A jak to vidí on...

euridike Moje nejmilovanejsi pisnicka mladi...![]()
Já mám Johna ráda pořád... ![]()
...já myslím, že jo, a že děs
Byl to stejný den, jako jsem zkoušela Splendida Patchouli Tentation Bvlgari a byla jsem znechucená z toho, co je ve flakonech nacpaný, prý vůně...![]()
Zatim ne, snad az po dovolene.
euridike prave jsem ji dodelala. Jako des bes ji fakt nemam,ale naprosto bez napadu, nijaka, nezajimava....na rozdil od klasicke Signature, coz je hebka, sladka a specificka vune. Takova jen se zamuchlat. Takze nema cenu kupovat.
Díky všem, já jsem zkoušela teď v týdnu a chtěla jsem porovnat dojmy.
Trochu mě překvapily dvě věci - že v té vůni nevidím vůbec žádnou podobnost s původní Signature /vím, to se stává/ plus že vůbec necítím výrazně plumerii, ylang ylang, tuberózu, spíš frangipani, žlutý meloun a okurku, vlastně vnímám tu vůni úplně jinak, než jak je mi podsouváno značkou, že bych ji měla vidět. :) Celkově souhlasím s tím, co napsala stes .
...prosím, mohla by jsi prověřit novinku
VIKTOR & ROLF GOOD FORTUNE ELIXIR INTENSE
(složení moc pěkné. Tak jestli to nějak nezazdili...)
Miru bohuzel jsem momentalne na dovolene, tak az po navratu.
...jasné, děkuji!
...ze zoufalství jsem šla do pánské sekce a
Prada Luna Rossa Black - příjemnější než Prada Luna Rossa Ocean, ale
obě zmizely do půl hodiny?!.
Tak jsem sáhla po Dioru a
Sauvage Elixir a Sauvage Parfum - jemné nuance ve vyznění vůně, obě příjemně nositelné(jedna byla hezčí, ale už nevím, která. No, myslím, že ta, co lépe drží - díky skořici a grapefruitu - je Elixir, Parfum je oproti tomu hladší, lahodnější, ale drží méně. Ovšem také velmi dobře),
ale hlavně - drží i v tom nechutným hicu a vydržely i sprchu...
...tak ať si ty dámský voděnky strčí, víte kam...
Miru Sauvage, okrem edt, sú mimoriadne príjemné a dobre nositeľné. A súhlasím, držia aj v lete.
...tak ať si ty dámský voděnky strčí, víte kam...
Podepisuju.
Mimo CPO jsou moje neoblíbenější letní vůně Terre d´Hermes a Allure Homme Sport Cologne Sport...asi to nebude náhoda, že taky pánské, že?![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.