Co jste dnes zkoušely(i) z mainstreamu?

09. srpna 2014 14:45
Offline euridike blogger
3901 příspěvků moje polička 23. června 2023 18:46

Biely kvet 

Děkuju, jsi moc milá...

Vzpomněla jsem si na ty okamžiky z doby pár let nazpět, mám je spojené s šeříky, podvečerním vánkem a několika tichými slzami... Když jsem tuhle vůni zkoušela, vše se zkratem propojilo v jedné vteřině... 

Online Miru
16331 příspěvků moje polička 23. června 2023 20:04
Offline euridike blogger
3901 příspěvků moje polička 24. června 2023 10:21

Miru 

... jsem ráda, že jsem tu recenzi mohla napsat, že se vše takhle propojilo, když věci končí zásahem osudu, který nemáme šanci zlomit a změnit, je těžší to zpracovat a přijmout; psaní pomáhá /vím, že Ty víš/... 

A k vůni - celá tahle kolekce je příjemné překvapení plus krásné flakony, zkoušela jsem ještě Violettu, taky pěkná... 

Online Miru
16331 příspěvků moje polička 24. června 2023 19:12

euridike 

...vím...,

rozumím...

Offline jerry
10919 příspěvků moje polička 26. června 2023 20:54

4711 Echt Kölnisch Wasser Floral Collection Lily Of The Valley (Mäurer & Wirtz) - vzdušně vodní konvalinka, na poměry 4711 dost intenzívní a takřka soliflor.  V dojezdu pak dřevitě pižmová.

Offline slniecko admin
19371 příspěvků moje polička 29. června 2023 02:51

Lvminia

Frankincense

Veľmi príjemná vôňa jemného kadidla, v úvode s ľahkým citrusovým tónom, neskôr jemne presušené trochou muškátového orieška. Potom už len kadidlo. Krásne, jemne zadymené. Nemá nejaký vývoj, ale fakt ho považujem za vydarené. Pravdepodobne by sa dalo aj pekne vrstviť s inými vôňami.

Offline euridike blogger
3901 příspěvků moje polička 29. června 2023 17:28

DEAR JOHN Lush 

Jak to vidím já....

"John, I love you, I'm ever so fond of you... Will you wait for me 'til I am heavenly? Oh there's much work to do... But I love you..." /Sinéad O'Connor/

Zavřené oči, prsty pomalu přejíždím po desce tmavého dřevěného stolu, to jemné tření uvolňuje hřejivou vůni cypriolového oleje smíšeného s éterickým olejem vonícím po citronové trávě, v té kompozici se tiše a kontemplativně rozvoní šáchor, papyrus, tmavě zelené borovicové jehličí i medově bylinkové pačuli, nad něž se vyvyšuje nakysle, svěže dřevitá voňatka citronová, na chvíli, jen na chvíli, brzy ji zastíní vůně a chuť kávy, v níž já vždy cítím i podtón cigaretového kouře, snad je to tím, co mají společného hořící suchý tabák a káva, nejprve pražená, potom drcená, nakonec spařená horkou vodou /to nejlepší ze sebe prý vydáváme, jsme-li drceni/ - ano, cítím v tom bylinně citrusovém chvění kávu i cigaretový kouř, cibetkovou kávu se shotem whiskey, nechci otevřít oči, abych neviděla na desce stolu v lesku vypálený matný kruh po horkém šálku, který už jsi dávno odnesl a odložil na mramorovou desku kuchyňské linky. Moc dávno... 

A jak to vidí on...

Offline Luna
10861 příspěvků moje polička 29. června 2023 19:42

euridike Moje nejmilovanejsi pisnicka mladi...

Offline euridike blogger
3901 příspěvků moje polička 30. června 2023 07:38

Luna

Já mám Johna ráda pořád...

Offline euridike blogger
3901 příspěvků moje polička 30. června 2023 10:15

jerry Miru 

Zkoušely jste už Signature Absolue Montblanc? Já ano - a zajímaly by mě vaše dojmy. 

Online Miru
16331 příspěvků moje polička 30. června 2023 10:16

euridike 

...já myslím, že jo, a že děs

Byl to stejný den, jako jsem zkoušela Splendida Patchouli Tentation Bvlgari a byla jsem znechucená z toho, co je ve flakonech nacpaný, prý vůně...

Offline jerry
10919 příspěvků moje polička 30. června 2023 14:50

euridike

Zatim ne, snad az po dovolene.

Offline stes
8882 příspěvků moje polička 30. června 2023 16:11

euridike prave jsem ji dodelala. Jako des bes ji fakt nemam,ale naprosto bez napadu, nijaka, nezajimava....na rozdil od klasicke Signature, coz je hebka, sladka a specificka vune. Takova jen se zamuchlat. Takze nema cenu kupovat.

Offline euridike blogger
3901 příspěvků moje polička 01. července 2023 11:09

Miru jerry stes 

Díky všem, já jsem zkoušela teď v týdnu a chtěla jsem porovnat dojmy. 

Trochu mě překvapily dvě věci - že v té vůni nevidím vůbec žádnou podobnost s původní Signature /vím, to se stává/ plus že vůbec necítím výrazně plumerii, ylang ylang, tuberózu, spíš frangipani, žlutý meloun a okurku, vlastně vnímám tu vůni úplně jinak, než jak je mi podsouváno značkou, že bych ji měla vidět. :) Celkově souhlasím s tím, co napsala stes .

Online Miru
16331 příspěvků moje polička 05. července 2023 09:46

jerry 

...prosím, mohla by jsi prověřit novinku

VIKTOR & ROLF GOOD FORTUNE ELIXIR INTENSE

(složení moc pěkné. Tak jestli to nějak nezazdili...)

Offline jerry
10919 příspěvků moje polička 05. července 2023 17:03

Miru bohuzel jsem momentalne na dovolene, tak az po navratu.

Online Miru
16331 příspěvků moje polička 05. července 2023 17:08

jerry 

...jasné, děkuji!

Online Miru
16331 příspěvků moje polička 12. července 2023 14:34

...ze zoufalství jsem šla do pánské sekce a

Prada Luna Rossa Black - příjemnější než Prada Luna Rossa Ocean, ale

obě zmizely do půl hodiny?!.

Tak jsem sáhla po Dioru a

Sauvage Elixir a Sauvage Parfum - jemné nuance ve vyznění vůně, obě příjemně nositelné(jedna byla hezčí, ale už nevím, která. No, myslím, že ta, co lépe drží - díky skořici a grapefruitu - je Elixir, Parfum je oproti tomu hladší, lahodnější, ale drží méně. Ovšem také velmi dobře),

ale hlavně - drží i v tom nechutným hicu a vydržely i sprchu...

...tak ať si ty dámský voděnky strčí, víte kam...

Offline milacka
5881 příspěvků moje polička 12. července 2023 14:50

Miru Sauvage, okrem edt, sú mimoriadne príjemné a dobre nositeľné. A súhlasím, držia aj v lete. 

Offline jerry
10919 příspěvků moje polička 12. července 2023 14:50
Reakce na Miru:

...tak ať si ty dámský voděnky strčí, víte kam...

​Podepisuju.

Mimo CPO jsou moje neoblíbenější letní vůně Terre d´Hermes a Allure Homme Sport Cologne Sport...asi to nebude náhoda, že taky pánské, že?