Co jste dnes zkoušely(i) z mainstreamu?

09. srpna 2014 14:45
Online Miru
16331 příspěvků moje polička 12. července 2023 14:51

milacka 

...jo, byla jsem překvapená, jak jsou příjemné. Ta původní, to byla mizérie...

Online Miru
16331 příspěvků moje polička 12. července 2023 14:51

jerry 

Offline euridike blogger
3901 příspěvků moje polička 24. července 2023 11:10

PTISENBON Tartine et Chocolat/Givenchy

... jemná, svěží, decentní, subtilní, neofenzivní vůně bílých květů zavěšených na sladkých citrusových nitkách, schovávají se mezi nimi i hebce nadýchané květy bavlníku vybělené sluncem & se všemi do jednoho pohupuje v nahodilém rytmu lenivý červnový vánek... 

//Tato toaletní voda byla na trh uvedena v roce 1987 ve spolupráci se značkou Givenchy jako parfém pro děti - vůně v koncentraci Eau de Senteur je bez alkoholu, toaletní voda vhodná pro děti od tří let malé množství alkoholu obsahuje. S ohledem na původní cílovou skupinu jsou tedy mírná intenzita a spíše symbolická projekce vlastně pochopitelné.//

Offline jerry
10919 příspěvků moje polička 03. srpna 2023 12:46
Reakce na Miru:

jerry 

...prosím, mohla by jsi prověřit novinku

VIKTOR & ROLF GOOD FORTUNE ELIXIR INTENSE

(složení moc pěkné. Tak jestli to nějak nezazdili...)

​Bohužel jsem zatím na ni v žádné parfumerii nenarazila. 

Offline euridike blogger
3901 příspěvků moje polička 03. srpna 2023 14:42

Miru 

Myslím, že GOOD FORTUNE ELIXIR INTENSE si kamarádka kupovala ve Frankfurtu, optám se a kdyžtak požádám o vyzkoušení. 

Online Miru
16331 příspěvků moje polička 03. srpna 2023 18:09

euridike 

...tak jo, bezva, děkuju

Offline euridike blogger
3901 příspěvků moje polička 04. srpna 2023 17:04

Miru 

GOOD FORTUNE ELIXIR INTENSE Viktor & Rolf 

... hutná a mámivě sladká, jako kdybys do stroje na výrobu cukrové vaty dala pylem vonící luční med, za vysoké teploty ho rozpustila ve zlatavý tav, který by byl odstředivou silou metán do kovového bubnu, v němž by houstnul a cukernatěl v měkkou a hebkou vatu, do níž by se jako do hnízda k zimnímu spánku uložily květy zahradního jasmínu zachumlané do hřejivého a uklidňujícího kouře z pomalu doutnajícího orientálního kadidla...

... vanilka zde není gurmánská, ale spíše pylová, bylinná, semisladká, z vůně nevystupuje a splývá s ostatními složkami... 

... konzistencí a zpracováním mi připomíná Hypnotic Poison EdP, ten je ovšem díky bohatší kompozici vrstevnatější & také Scandal by Night J. P. Gaultier... 

... podzimní vůně... /v teplém počasí by mohla aspirovat na bolehlav obecný, to pro tu sytou, lehce omamnou sladkost/

Online Miru
16331 příspěvků moje polička 04. srpna 2023 19:19

euridike 

...parádní!

Děkuji moc.

To zní nadějně pro mě...

Offline jerry
10919 příspěvků moje polička 04. srpna 2023 21:13

L'Eau d'Issey Eau & Magnolia (Issey Miyake) - svěží vodně-vzdušné bílé květiny, postupně lehce zkrémovatěly. V dojezdu lehce nakyslé neroliové pižmo. Jednoduchá a příjemná vůně.

Offline euridike blogger
3901 příspěvků moje polička 05. srpna 2023 13:24

Miru 

Nevím, jestli by Tobě nepřipadala nudná, ale za vyzkoušení určitě stojí. 

Online Miru
16331 příspěvků moje polička 07. srpna 2023 09:22

Viděla jsem včera reklamu - flakon ucházející, barevné ladění pěkné, složení jsem neznala vůbec. Až tady - ha! - recenze euridike , tak jsem si ji přečetla a

ad Goddes

...ta herečka mi přišla jak umělá inteligence, taková neživá, bezemoční, sice dlouhé vlasy, ale tvrdé rysy = chladné a neženské vyzařování. Nejhezčí na reklamě jsou lvice...

(a nejspíš i na celé vůni. No, až budu moci, zkusím. Ale vzhledem k tomu jak jdou vůně kvalitou dolů/všechny odnože co následně vylezly po původní Her EdP 2018...)

Offline euridike blogger
3901 příspěvků moje polička 07. srpna 2023 10:16

Miru 

Reklamu vnímám stejně jako Ty, přiznávám, že herečku jsem neznala, na mě v té reklamě působí jako bojový android.

Vůně samotná je zapomenutelný mainstream, jsem zvědavá, co na ni řekneš Ty, pokud ji vyzkoušíš. 

Online Miru
16331 příspěvků moje polička 10. srpna 2023 15:08

euridike 

ad Goddes

...souhlasím s Tvojí recenzí.

Jako jo, naskočí mi Mon Guerlain EdP - ale takový placatý, ne řídký, ale plochý, bez hloubky, bez náboje, neživý. Levandulový, nasládlý, ale bez emocí, bez výrazu...

...přesně jako ta modelka.

Absolutně nechápu tu reklamu, vůbec se k té vůni, potažmo jejímu složení nehodí.

Nebo vlastně jo - modelka i vůně jsou bez života...

Offline jerry
10919 příspěvků moje polička 10. srpna 2023 20:18

4711 Acqua Colonia Peony & Sandalwood (Mäurer & Wirtz) - ovocně pivoňková pižmovka, jednotvárná, nikterak originální.

Offline euridike blogger
3901 příspěvků moje polička 11. srpna 2023 10:23

Miru 

Těší mě, že to vnímáme podobně.

Další z vůní, na nichž je nejhezčí jejich flakon. 

Online Miru
16331 příspěvků moje polička 11. srpna 2023 10:24
Offline baltik
4952 příspěvků moje polička 11. srpna 2023 10:31

euridike prosim kde jsi koupila tu serikovou PARCO PALLADIANO VII: LILLÀ Bottega Veneta ?

z tve recenze to zni jako neco, co by mohla ocenit svagrova k narozeninam, ale nikde jsem to nenasla k prodeji

Offline euridike blogger
3901 příspěvků moje polička 11. srpna 2023 12:36

baltik 

Flakon nemám, jen jsem ji zkoušela, uvažovala jsem o ní, když ji měli na Megaknihách, ale rozmýšlela jsem si to a za dva dny byla pryč. Zkus se podívat třeba na Totally White / 126 Parle Moi de Parfum, na mě působí podobně a je snáze dostupná. 

Offline Tyana
příspěvků moje polička 11. srpna 2023 13:32
Reakce na baltik:

euridike prosim kde jsi koupila tu serikovou PARCO PALLADIANO VII: LILLÀ Bottega Veneta ?

z tve recenze to zni jako neco, co by mohla ocenit svagrova k narozeninam, ale nikde jsem to nenasla k prodeji

baltik Na českém trhu teď nikde není. Nejlepší cena je teď na House of Fraser: https://www.houseoffraser.ie/brand/bottega-veneta/parco-palladiano-vii-lilia-edp-751456

Jenze dorucuji jen do Irska. Na jiných eshopech se pohybuje kolem +-300 €, a je otázka jestli dorucuji/by byli ochotni zaslat do ČR, protože ADR. 

Pokud na té vuni trváte pres vsechny tyto lapálie, muzu poskytnout odstrik.

Offline baltik
4952 příspěvků moje polička 11. srpna 2023 16:32

euridike diky za tip, prozkoumam