Myslf jsem zkoušela a líbí se mi, klidně bych ji unosila; reklama s Austinem Butlerem se mi k té vůni/konceptu/stylu ale vůbec nehodí... Tvoje fotka u recenze naopak ano... ![]()
Co jste dnes zkoušely(i) z mainstreamu?
Patchouli pour Homme (Reminiscence Paris) - zpočátku luxusní citrusově neroliová voda po holení, ale pak nastoupila pačuli - balzámově sladká, s lehounce lékořicovou mezihrou. A trocha medicinální ambry by se taky našla. V dojezdu temnější balzámově kouřová. Sice pánská, ale dá se považovat i za unisex, a to hodně povedený.![]()
Kdyby se ti naskytla možnost, určitě aspoň vyzkoušej.
jerry Diky. Ja mam ted teda pocit, ze jsem zavalena paculiovyma peckama.
Jedu ve Slonovi a jeste ho podporuju tim paculi olejem.
Ale kdyz te tu mam, nenapada te nejaka ylangovka za rozumnou cenu?![]()
![]()
Ta podmínka ceny je dost limitující.
Organza
Lush Lust (na mě sicebyla spíš jasmínová, ale na mé dceři skoro y-y soliflor)
J´adore Infinissime
Terracotta Le Parfum
Plein Soleil (Y. Rocher)
jerry Tyjo, Organza! Tu jsem nosila a zapomnela, ze existuje! Diky.![]()
Akorát nevím, jestli nemá za sebou nějakou reformulaci - obávám se, že ano.
jerry Tak to nic, prozkoumam nejake arabky jeste.![]()
Nehaž organzovou flntu do žita a radši vyzkoušej - třeba reformulovaná vůbec nebyla nebo třeba reformulace nebyla k horšímu
Rosa Damas (Premiere Note) - kontrast svěží růžové růže a suchého vydroleného tabáku, po rozvonění růžové dřevo s kůží a ovocně nakyslou pivoňkou. Neobvyklé a hodně povedené....![]()
Vidím, že máš Le Mâle J. P. Gaultier, jak se Ti líbí...?
...já ji dostala. Na chlapovi se mi líbí moc - voní měkce, nasládlé, poměrně husté.
S mojí chemií se ale nekamarádí - je to vodové, vystupuje na mne syrový cedr a kmín, který jinde mám ráda kvůli jeho živočišnému akcentu, tak zde s tím cedrem to dobré není, resp.lehce mi u toho navaluje.
No, já mám s vůněmi JPG problém, vyznívají na mne příliš obycejne a chemicky(výjimka byla původní EDP a EDT Classique)
Rosa Damas (Premiere Note) - kontrast svěží růžové růže a suchého vydroleného tabáku, po rozvonění růžové dřevo s kůží a ovocně nakyslou pivoňkou. Neobvyklé a hodně povedené....
jerry Potřebuji to? Bude se mi líbit? Nemám na poličce už něco podobného? Já vím, že nevlastníš křišťálovou kouli, ale tak nějak odhadem
...
Díky za odpověď, byla jsem zvědavá, jak ji vnímáš Ty, i mně se líbila víc na příteli /a jeho tatínkovi/ než na mně samotné...
Já myslím, že nepotřebuješ.
I když by se ti pravděpodobně líbila - ale při letmém pohledu na tvoji poličku by mi to přišlo trochu rozmařilé.
jerry Děkuji, to jsem potřebovala vědět
.
jerry Budeš zkoušet i dalšì vůně od Premiere Note?
Sice ne všechny, ale pracuju na tom.
Děkuji a těším se.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje