jerry obě Vendetty mě čekají za týden.
Pro tento týden jsem masochistické okénko uzavřela zlatou Ambassadorou a mám dost! ![]()
Ještě tu mám růžového Dylana, ale na to se asi vybodnu, to nemá cenu...
jerry obě Vendetty mě čekají za týden.
Pro tento týden jsem masochistické okénko uzavřela zlatou Ambassadorou a mám dost! ![]()
Ještě tu mám růžového Dylana, ale na to se asi vybodnu, to nemá cenu...
Gisada jako značka mě vůbec nepřesvědčila, tudíž zlatou Ambassadoru hodlám (možná dočasně) opomenout. Tvoje recenze mě v tom jen podpořila, je to ztráta času.
Fleur jerry Luna Je to hnus, opravdu. Nastříkala jsem si na papírek, a obdivuji Fleur, že k tomu dokázala tolik napsat, protože já měla jen pocit, že na mě z blotteru vyskakuje tarantule. Hnědá a svítivě růžová, a pokaždé jsem s rukou instinktivně o půl metru ucukla:D
Když jeden vezme v potaz, kolik je dnes úžasných vonných materiálů, a kolik se s tím dá udělat - má tohle slavná značka opravdu zapotřebí?
A opravdu, ale vážně - tohle si někdo koupí a bude rád nosit 8-O?
Mha Nestraš! :)
Já to tady pročítám a musím se smát úlevou. Nejsem to já, kdo se pomátl.
Fakt jsem si říkala naprosto ty samé věty, které tu teď čtu a nesmírně mě to uklidňuje...
Ten můj výraz, když mi prodavačka nabídla, že mě navoní, byl nejspíš "k nezaplacení" a evidentně jsem nebyla první... Není divu, že je to už asi 40. verze, musí to být strašně ztrátové. Přijde mi to jako ruleta. Hráč ví, že to je marný, že nevyhraje, ale furt a furt to bude zkoušet... a propadat se do čím dál větší beznaděje. Proto ty flakóny plné ohavných kompozicí stojí jako dříve exkluzivka. Někdo musí zaplatit ty desítky marných pokusů. ![]()
Já jsem včera zkusila celé trio klasická CM EdP - Intense - CA
Intense za mě nejlepší. Klasika snesitelná. CA je Velký špatný, jak by řekla Jolanda.
...tak mám radost..., resp. před chvílí jsem si vyzvedla Coco Mademoiselle Intense. 35tka byla v Douglas eshopu za pěknou cenu![]()
![]()
N°5 (Eau de Toilette) (Chanel) - tak toto je stále No. 5, jen s jistými nuancemi - chybí jí většina počátečních osvěžujících křišťálových aldehydů. Ale aldehydy tady jsou, jen jsou trochu zakuklené do jemně zakouřeného dřeva - je to celé takové "vláčnější". Po rozvonění mi nejdřív připadalo, že na můj vkus trochu moc tlačí na pilu a že trochu ztratila i na své původní eleganci, ale typické pětkové mýdélko v dojezdu tam je - a to pro mě dělá Pětku Pětkou.
...no, a druhá radost - opět, i tato vůně Chanel velmi reaguje na měsíční cyklus/stav hormonů, chemii, atp., protože až do včera to na mě vonělo spíše do teplavého vlahého chypré mýdla,
ovšem dnes změna a usadilo se to v základu téměř Allure EdP - hladké, oblé podprahově květinové lahodné, jak často píšeš, "mýdélko"...![]()
...tak mám radost..., resp. před chvílí jsem si vyzvedla Coco Mademoiselle Intense. 35tka byla v Douglas eshopu za pěknou cenu
Umím si představit, že Ti bude slušet. A ještě ta malinká velikost, to je přesně něco pro Tebe! Nemyslím ohledně spotřeby
ale že se Ti pěkně vejde do každé kabelky, abys ji měla pořád u sebe.
...kuju![]()
![]()
(jednou jsem ji už měla. A na dny, kdy chci sbírat komplimenty...![]()
EdP mi nesluší, nekamarádí se se mnou, tak jsem ji před lety darovala sestře)
Miru jsem zvědavá, jak se na Tobě rozvoní ta nová. My jsme byly včera zkoušet s Domenicou a velmi rychle jsme se přesunuly o poličku vedle a zamilovaně nasávaly 1932...
...jééé, s Domenicou - tak to jste musely mít krásné!![]()
![]()
Jo, některé exclusivky jsou prostě kouzelné...
(no, fakt jsem zvědavá, co s Crush Absolu udělám já...
)
Miru hlavně jsem zjistila, že 1932 EdP voní hoodně jinak než si pamatuji EdT. A strašně mě zajímá Extrait, ale ty na Příkopech nemají ![]()
PARADIGME LE PARFUM Prada
...já vlastně vůbec nevím, co o tom mám napsat,
jak to popsat.?.!
Je to příjemné,
na první dojem hodně sladké, na to, že je to pánská vůně,
má to v sobě ale svěžest a dřevitost.
Sladce lahodně hustě zelenkavé - něco jako absinth s mátovým furé a
podprahově to ukotvuje/dodává stabilitu a delikátní pichlavost
guajak.
Takový klučičí zelený želé bonbonek
(klidně i pro holky)
((prostě to nejde popsat))

...naštěstí po chvíli ta cukrátka a jelly bonbons zmizí a zůstane vůňka pro rozkošný kluky,
pro takový ty klaďasy
(myslím to v tom dobrém smyslu slova)
((pro mě to ale nebude. Jednak nejsem pěknej kluk,
druhak, a to hlavně - po další chvíli to na mně zkysne do slabého nijaka))

Nemyslím, že bych to za tu cenu chtěla risknout bez vyzkoušení. Takže asi časem vějaký výlet...
...ideální řešení
AMBASSADORA GOLD Gisada
...parfemace ovocnokvětinkového tělové spreje kvality Sol de Jaineiro.
Pro holky do školky, do školy, pro kohokoliv po sprše, na "dovču"...
Drogerie
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.