Co jste dnes zkoušely(i) z mainstreamu?

09. srpna 2014 14:45
Offline Femme_fatale
příspěvků moje polička 11. srpna 2026 16:28
Reakce na jerry:

Tempore Donna (Laura Biagiotti) - vanilkou vypodložené květiny s jemným suchým santalem a ovocně medovým nektarem v dojezdu. Vůně nesoucí v sobe jistou dávku tajemna a zároveň nevtíravé elegance, ale také uklidňující, hebká a vláčná. Paní Vůně.

​Po precteni tveho popisu vune, jsem na ni uplne dostala chut.

Online jerry
11288 příspěvků moje polička 11. srpna 2026 21:36

Femme_fatale 

Ty máš obrovskou výhodu, že v případě chuti si můžeš T.D. i dosyta vychutnat

Online jerry
11288 příspěvků moje polička 11. srpna 2026 21:43

Dnes ne, ale na srazu minulý týden:

Legno di Teak / Teak Wood (Gandini) - svěží dřevitě bylinná s ledovým pižmem a malinkým množství koření. Ovšem po rozvonění přišlo překvapení - autentická Extravagance d´Amarige v jemné podobě.

Femme_fatale

A jako majitelka "zkušebního materiálu" jsi svědkem, že to Extravagance d´Amarige fakt byla.

Offline Miru
16945 příspěvků moje polička 12. srpna 2026 03:21

...kdo máte nebo kdo znáte - jaké jsou, prosím, Vaše dojmy z

Chanel No 5 2026?

Offline Femme_fatale
příspěvků moje polička 12. srpna 2026 16:45
Reakce na jerry:

Femme_fatale 

Ty máš obrovskou výhodu, že v případě chuti si můžeš T.D. i dosyta vychutnat

​Jj budu ji muset taky vyvenci. Baby nebude sedet v koute.

Offline Femme_fatale
příspěvků moje polička 12. srpna 2026 16:47
Reakce na jerry:

Dnes ne, ale na srazu minulý týden:

Legno di Teak / Teak Wood (Gandini) - svěží dřevitě bylinná s ledovým pižmem a malinkým množství koření. Ovšem po rozvonění přišlo překvapení - autentická Extravagance d´Amarige v jemné podobě.

Femme_fatale

A jako majitelka "zkušebního materiálu" jsi svědkem, že to Extravagance d´Amarige fakt byla.

​Musim to opravdu potvrdit. Je tam, jen mene tech zelenych mandarinek a vice koreni. Chtela jsem puvodne napsat, ze tak vyzni jen na tobe, ale dala jsem si ji ted na ruku a mam ji tam taky. Ty jsi kouzelnice...

Online jerry
11288 příspěvků moje polička 12. srpna 2026 21:06

Glacier Extreme (Oriflame) - citron v lese, pod vrstvou zeleného borového a jalovcového jehličí a čerstvě natrhaných cypřišových větvíček a svěžího vetiveru. Kříženec mých oblíbených Terre dˇHermes a Encre Noire - a křízenec hodně povedený a poctivě udělaný, který strčí do kapsy většinu současné mainstreamové produkce.