... tvl, dva "zachraňujou" a deset to točí.
Jo, přesně ![]()
Zřejmě se nějak podobně stavěj i k boji, jak se občas proslýchá. Tak za mě cajk ![]()
... tvl, dva "zachraňujou" a deset to točí.
Jo, přesně ![]()
Zřejmě se nějak podobně stavěj i k boji, jak se občas proslýchá. Tak za mě cajk ![]()
Simíci místo sim karet a podpis nečitelný!
![]()
https://twitter.com/televizeseznam/status/1518633677894434821?s=21&t=s7lrEA5e0ruqGwXTaH125A
Mě velice pobavily zinscenované rekvizity pro obvinění ukrajinského "atentátníka" ruského novináře: místo 3 SIM karet mu nachystali tři hry SIMS ![]()
https://twitter.com/televizeseznam/status/1518633677894434821
A nachystaný usvědčující dokument podepsali doslova: nečitelný podpis ![]()
https://twitter.com/televizeseznam/status/1518637396190969863
Sweet Potato Se nám to sešlo ![]()
Ještě jim tam chybí Mein Kampf. Nebo Minecraft?
Sweet Potato Jo, to prostě nevymyslíš. Doufám, že tímto stylem i bojují, to by dávalo naději :)
nonemy Podpis nečitelný. Vyřizuje Štruncová.
nonemy s tím "podpis nečitelný" je to asi trochu jinak, snad je to pseudonym neonaci spisovatele, autora knihy, v níž je ten přípis. Ale i tak ![]()
Sweet Potato Zrovna čtu, že ten podpis takto byl záměr. Že to je pseudonym ruského neonacisty. Každopádně 3 SIMS by tomu odpovídalo :)
https://twitter.com/kromark/status/1518673559148802050
andulka01 jj, už jsem to taky našla
Sweet Potato Ale já věřím že je to nastrčený! Ukaž mi autora knihy, nácka, co by se podepisoval krasopisnou školní azbukou
Jako trochu se nad tím zamysleli, ale fakt jen trochu. A Sims... To jsou fakt dementi ![]()
Zeman prý zítra přijme polského prezidenta Dudu. Ještěže se jmenuje Andrzej. Rusky asi taky bude umět. To hodně věcí usnadní. ![]()
Ginevra pokud se náš dědek nesplete a nebude mu říkat Vladimíre
Ginevra Takže bude "pracovat" po jak dlouhý době? Zadarmo drahej ruskej šváb.
Duka![]()
On si fakt myslí, že pro ženu znásilněnou rusáckou sběří je větší trauma užít Postinor než donosit? A kolik babyboxů na Ukrajině jako mají, pro tisíce žen znásilněných víceméně ve stejnou dobu? A fakt bude ta společnost chtít po devastující válce tisíce cizáckých sirotků? Jako vážně?
Toho pána nesnáším už dlouhou dobu, ale teď se mi z něj fakt udělalo mdlo. Podporuje vyděrače a tmáře.
andulka01 on navíc píše předat takto narozené dítě společnosti, která se jistým způsobem hlásí k určité odpovědnosti za tyto činy
Která společnost to jako má být? Jaký jistý způsob a jaká určitá zodpovědnost?Snad Ukrajina se má morálně cítit zodpovědná? Fakt totálně mimo, i kdybych nebrala v úvahu to trauma donosit dítě po znásilnění ruským hajzlem.
Kokoska Třeba si myslí, že je budou moci odeslat do Rusácka, které se bude "jistým způsobem hlásit k určité odpovědnosti" Tvl, vtip roku! Tak jistě, tak to pro ně připravil fakt úžasnej život. Viděl ten fujtajblík někdy nějaký fotky z ruskýho sirotčince?
andulka01 Tvl ![]()
Neodporovat agresorovi podle něj není jediné řešení. „V úctě před velkým počtem mladých dívek i žen, které zaplatily za tuto obranu (před znásilněním) svým životem, považuji za nutné, abychom skutečně vyvinuli co největší úsilí nejenom jak těmto zločinům zabránit, ale také i v úctě pokleknout před těmito vzory statečnosti. Ano je to mimořádné řešení, hrdinské řešení a myslím, že ho také málo zdůrazňujeme,“ napsal.
Takže se podle dementa hrdinsky vyhly potratu tím, že se nechaly zabít. ( protože před znásilněním je to pravděpodobně neochránilo).
Vítejte v Talibánu
Isca to je pičus.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.