To je fakt sráč!
Aktuální česká politická situace
andulka01 to by ladilo s tim, co psala ta blbka, ze znasilnena muze vymahat po otci nahradu za ujmu ![]()
Kokoska No přesně proto bude tomu tmářskýmu spolku sloužit mši před pochodem Prahou
Jsou to stejní sráči. PMF
andulka01 Duka už měl být dávno pryč, ovšem je jedna ruka se Zemanem.
andulka01 no, mam v planu vyrazit na protiakci a Tondovi uz vyrabim peknej transparent!!!
711990 Dík za nás co nemůžeme! ![]()
Takže, abych shrnula argumenty těch pro-life geniů: zabít agresora cajk, nechat se zabít cajk. Zabít se asi ne-cajk (hřích, že), zabít neživotaschopný plod v žádném případě. Případně teda u toho ještě nezapomenout vzít v potaz, že chudák voják je pod tlakem emocí a vášně... no krása střídá nádheru. Bych je vzala po palici lopatou všechny![]()
Nikolivěk - dát jim do ruky lopatu, krumpáč či jiné podobné nářadí a poslat je makat. Při fyzické práci podpořené čerstvým vzduchem by možná přišly i jiné myšlenky, než tyhle neskutečné hovadiny![]()
O Dukovi si už hodně dlouho nemyslím nic dobrého, ale co je moc, to je moc (o tom obskurním spolku ani nemluvě).
Ježíš, ten kardinál je kardinální ...nemůžu najít výraz. Rusky voják je oběť emocí, to by měla snad každá znásilněná chápat, asi
, ne pro to fakt schází slova ![]()
![]()

Mags a má pravdu. ![]()
Ten Duka je ultimátní blb, to snad ani není možné. Proč alespoň nemlčí?
Ja jsem z toho textu taky pod navalem emoci a vasni![]()
continuity A tak u něj to už moc nepřekvapí... Zemanův člověk, člen hradní squadry, papaláš jak vyšitej. Jeho názory jsou už dlouho " zvláštní".
andulka01 presne, neprekvapil, ale zle mi z nej je ![]()
Tak já už fakt nevím, je to fejk, není to fejk? Nic dobrýho si o rusácích nemyslím, ale že by byli až takoví retardi a amatéři?

Lamicka A Strach už taky asi nepřekvapí.
https://twitter.com/lotzasrando/status/1518929311645978626?s=21&t=mTt-t6UYgn_Xcag3FfzXKg
nonemy co to má být? Vyrobit to asi není žádný problém.
Mirka mají to být pasy údajných ukrajinských atentátníků na ruského novináře
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my