Aktuální česká politická situace

29. října 2014 09:07
Offline Černá kočka
1751 příspěvků moje polička 23. dubna 2022 11:02

barbucha Pamatuju si, že jsi psala, že ji znáš s práce a taky jsem si říkala, proč se asi postavila zrovna na tuhle stranu, jestli to dělá z přesvědčení nebo je za to placená?

Znam jednu ktera se takhle zacala projevovat, ale ona byla sebestredna asi už předtím, v covidu a i teď je to na ní jenom víc vidět,  předtím ignorovala covid pravidla a karantény a nebrala ohled na to, ze někoho nakazí, na druhou stranu byla hlasitá v boji proti očkování a přirovnávala covidova opatření, ktera ji vadila k  utrpení židům no a ted pro změnu ocernuje Ukrajince a zpochybňuje vrazdy a další zvěrstva. 

Offline barbucha blogger
35652 příspěvků moje polička 23. dubna 2022 11:16

Černá kočka 

Tak někdo je jednoduše jen debil... další kvůli svýmu posranýmu, neúspěšnýmu životu nenávidí "Západ" apod., a jinej je zas obyčejnej vychcan co se potřebuje zviditelnit.

Lidé jsou různé

Offline andulka01
12786 příspěvků moje polička 23. dubna 2022 11:24

barbucha Tak, někdo je prostě sice inteligentní ve vědě, ale morální dement. Ono s Pekovou předpokládám souhlasí i její okolí, tam je to rudej kraj, co furt volí komunisty, takže ve vesnici bude za hvězdu a hrdinku. Místní jí zatleskají za rozšmelcovaný ukrajinský laboratoře, ale to, že Soňka má laborku v baráku nad vesnicí nikomu nepřekáží. 

Offline barbucha blogger
35652 příspěvků moje polička 23. dubna 2022 11:34

andulka01 

No já se hned divila, že zrovna ona mluví o laborkách

Offline Sweet Potato
40149 příspěvků moje polička 23. dubna 2022 19:24

continuity Ty jsi sem dávala tu esej o Rusku a naučené bezmoci? Nedaří se mi to najít.

Online continuity
42731 příspěvků moje polička 23. dubna 2022 20:42

Sweet Potato dávala, ale nejdou mi načíst moje príspevky z profilu, takže jsem na tom úplně stejně jako ty. To byl odkaz kdesi na TW, já to tam už nedohledám. Musím víc lajkovat. 

Offline moora
8667 příspěvků moje polička 23. dubna 2022 21:17

Aneb kdyz v tiskarne dojde magenta :))

Offline Dadoo
11628 příspěvků moje polička 23. dubna 2022 21:49

Tohle je docela symptomsticke.. 

Ze života vládců Kremlu, aneb stručné dějiny Ruska:

Když zemřel Lenin, ukázalo se, že druhá osoba ve straně, soudruh Trocký, je zrádce. Soudruzi Kameněv, Zinovjev, Bucharin a Stalin soudruha Trockého svrhli, vyhnali z Ruska a později zavraždili.

Po několika letech se ukázalo, že soudruzi Kameněv, Zinovjev a Bucharin jsou také nepřátelé a škůdci. A tak je statečný soudruh Jagoda zatknul a nechal popravit. O něco později Jagodu jako nepřátelského agenta zatknul a nechal popravit Ježov. Ovšem po několika letech se ukázalo, že Ježov nebyl soudruh, ale obyčejný zrádce a nepřátelský agent. Ježova tedy zatknul a nechal popravit Berija.

Po Stalinově smrti si všichni uvědomili, že Berija je také zrádce. A tak Žukov zatknul Beriju, kterého taky popravili. Brzy se ale Chruščov dozvěděl, že Žukov je spiklenec a nepřítel. Vyhnal tedy Žukova na Ural.

A o něco později vyšlo najevo, že Stalin byl nepřítel, škůdce a zrádce. A s ním i většina politbyra. Tak mrtvého Stalina odstranili z mauzolea a čestní soudruzi vedeni Chruščovem rozehnali politbyro, včetně soudruha Šepilova, který se ke zrádcům a škůdcům taky přidal.

Uplynulo několik let a ukázalo se, že Chruščov byl podvodník, dobrodruh a nepřítel. A tak soudruh Brežněv poslal Chruščova do důchodu. Po smrti Brežněva se ukázalo, že i on byl škůdcem a příčinou stagnace.

Pak byli ještě dva (Andropov a Černěnko), které si nikdo nestihl zapamatovat, protože ve funkci jen zemřeli.

Po nich se ovšem dostal k moci mladý energický Gorbačov a ukázalo se, že celá komunistická strana sice byla bandou nepřátel a škůdců, ale teď se konečně vše napraví. Tehdy se Sovětský svaz zhroutil.

Gorbačov se ukázal být nepřítelem, zrádcem a agentem Západu, to tvrdí i nynější kremelský vládce, Vladimir Putin.

Právě jste absolvovali krátký kurz historie Ruska 20. století.

Offline Ginevra
911 příspěvků moje polička 23. dubna 2022 22:00
Reakce na Sweet Potato:

continuity Ty jsi sem dávala tu esej o Rusku a naučené bezmoci? Nedaří se mi to najít.

Tuhle? 

Mně to přijde výborný. 

Offline Sweet Potato
40149 příspěvků moje polička 24. dubna 2022 00:03

Ginevra Děkuju.

Offline barbucha blogger
35652 příspěvků moje polička 24. dubna 2022 11:47

Dadoo 

Ještě mi tam tedy chybí setrvalé ohrožení a házení klacků pod nohy ze strany celého ostatního světa.

Offline nonemy
2675 příspěvků moje polička 25. dubna 2022 10:17

Toto mě zaujalo:

- Ukrajinská SBU informuje, že v Charkovské oblasti nalezli tajné skladiště náhradních dílů, zbraní a munice ruské armády v celkové hodnotě odhadované na 200 miliónů dolarů.

Nenarazili jste někdo na více info, nemáte někdo zdroj? Je to na fcb ve článku Tomáše Dvořáka sdíleného Mikulášem Minářem, ale více tam k tomu není.

Offline euridike blogger
3906 příspěvků moje polička 25. dubna 2022 12:58

nonemy 

Tady je snad něco víc...

České noviny

Offline nonemy
2675 příspěvků moje polička 25. dubna 2022 14:52

euridike Děkuji moc! Je to smutné, ale kolaboranti se najdou všude. A je zajímavé, že ti zřejmě nepočítali s rychlým, bezproblémovým obsazením. Každopádně mám radost, že to našli a zabavili.

Offline nonemy
2675 příspěvků moje polička 25. dubna 2022 16:20
Offline barbucha blogger
35652 příspěvků moje polička 25. dubna 2022 19:30

To když se nastěhuješ do (tebou) rozbombardovanýho baráku, a ten ti spadne na hlavu

Alláh akbar, zas je o pár kadyrovců míň

https://twitter.com/TpyxaNews/status/1518503279226982400?s=20&t=s-hnKAlOT6NIS7hZ8ba_Rg

Offline barbucha blogger
35652 příspěvků moje polička 25. dubna 2022 20:04

A ještě lepší zpráva: přisvištěli Izraelci na posilu Ukrajincům Myslím, že ti dokážou mužikovi taky  trošku zatopit

https://twitter.com/visegrad24/status/1518285061199740934?s=20&t=USoeRrpShlRpRptGaU2ZnQ

Offline jerry
11153 příspěvků moje polička 25. dubna 2022 21:28

barbucha 

Kdo jinému jámu kopá.....kadyrovci do ní spadnou

Offline andulka01
12786 příspěvků moje polička 26. dubna 2022 06:43

barbucha tiktok fighters dobre jim tak... tvl, dva "zachraňujou" a deset to točí.

A jinak mi to dost mi to pripomina ty kovozcizovače tuhle na Kladně. Brali vyztužené sloupky odspoda a pak se divili že to na ně spadlo.