Gamesky nehraju, ale tuhle, až vyjde, tu si dám ![]()

Gamesky nehraju, ale tuhle, až vyjde, tu si dám ![]()

nonemy Já jen na okraj, s Ševčíkem to moc nesouvisí, ale Kovář byl jeden z nejlepších lidí,co mě na historii učili - vtipný, chytrý, vstřícný. Moc nechápu, co se pak stalo, že to takhle dopadlo.
No bylo by to krásný, trefit tu tribunu...
To sú tie drobné radosti, ktoré robia život krajším...![]()
Už je to editování na dezinformátorka, ale i tak potěšilo.
Čo sa česká mensa úplne zbláznila
? Ale inak dobré
(A Prievidza má ďalší vrúbok....)
brrr potvrzuju, zdál se mi hrozně fajn, jeho přednášky byly to nejlepší, co jsem na VŠE absolvovala. Vybrala jsem si ho i jako vedoucího diplomky.
Wow.
https://sitviry.cz/baptiste/zpravy-metropolita-chce-o-do-mariupolu/?fbclid=IwAR3rMR51pklPkzEcnOCWc6WHzsjmLqiYqzNuA14To1rGsV1TLpg7cwOPlvE
P. S. Omlouvám se, asi neumím vložit proklik.
slniecko Odkazuje to na nový český film, kde se hlavní hrdina jmenuje Lavi a je dost blb (Vyšehrad: fylm)
slniecko Odkazuje to na nový český film, kde se hlavní hrdina jmenuje Lavi a je dost blb (Vyšehrad: fylm)
Chápem, vďaka!!!
brrr Dík, líp bych to neuměla ![]()
Těch požárů už je v Rusku tolik, že nevěřím na náhodu. By mě zajímalo, co za tím je.
nonemy buď diverzantni, a nebo russaci po sobě uklízí aby zakryli rozkradenost závodu...
Takové shrnutí jak válčí rusák a proč to dělá blbě. Omlouvám se za délku, ale je to z fcb skupiny, kam by většině nefungoval odkaz.
Moc slov. Stačilo by krátce a stručně napsat, že je to jako se vším u tý svoloče. Samej podvod a lživá propaganda, a skutek utek. Naprosto klasickej průběh, kdy se totální průser vydává za úspěch, tak jak jsme ostatně u rusáků zvyklí odjakživa.
Už je to editování na dezinformátorka, ale i tak potěšilo.
Já tomu vůbec nerozumim. Znala jsem Pekovou ještě když pracovala u nás... celkem milá osůbka a nadmíru inteligentní. Musela dočista zešílet... vono od geniality k šílenství je kolikrát docela blízko.
barbucha Ona je velmi inteligentní, o tom vůbec nepochybuji, ale taky nadmíru sebevědomá a sebestředná. Žije v mé ex-vesnici a hodně se kamarádí s mou ex-švagrovou, tak doufám, že ji nepřesvědčí na temnou stranu.
Sebevědomí mi nevadí, ani bych u takovýho typu nečekala nějakou skromnost a podobně, ale tohle je už úplně mimo... překvapuje mě akorát že tak chytrej člověk nevidí sám, jaký sračky z něj lezou. Fakt si myslím, že se zbláznila.
barbucha Já si myslím, že ji opil ten doušek slávy a pozornost, které se jí dostalo na začátku covidu. To zasvítila v kladném, pak byla sepsuta a zhrzena. Vyletěla a v zápětí strašnej pád. A od té doby usiluje o satisfakci jakýmkoli způsobem. Je jí jedno, co plácá, hlavně ať je to proti oficiální politice, hlavnímu proudu. Má své "věřící" a klidně se nechá upálit.
Souhlasím s tou satisfakcí. Zjevně touží po uznání a potlesku, a je jí jedno odkud/od koho. Teda jedno... prostě záměrně vsadila na ty nejhlasitější (normální, rozumný lidi tolik neřvou, nejsou tak slyšet).
Mě to udivuje docela anžto mám podezření, že za jinejch okolností by taková lůza (s ohledem na IQ a prostředí, z kterýho se většina takovejch rekrutuje) byla pod její úroveň a na pivo by s nima nešla... no, neni nad pevnej charakter, že jo.
Jedna raketa a New York zmizí, smáli se ruští moderátoři - Novinky.cz
Tohle je jasný obraz toho, jak ruská společnost (napříč vrstvami) nahlíží na jakýkoli způsob, jak dosáhnout cíle. Ve jménu Velké Rusi dovoleno vše, s úměvem, za všeobecného veselí ...
V kontextu s tím mi nepřijde šťastné vyústění situace kolem Ševčíka, Peková no comment.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.