stes jo, ono to dost vybizi.
Aktuální česká politická situace
Kokoska moje maminka to samé, kvůli Putlerovi se naučila několik slovíček... Jsem ani nevěděla že je zná.
andulka01 Nojo, valka ![]()
Muz ma rad ty dokumemtarni filmy, z 2.svetovy, z Vietnamsky valky, ja to nesnasim. A ted rano u kafe hledam zpravy o stavu boju a raduju se, kdyz zarvou rusaci.
Kokoska to samé..
Hodně zajímavé čtení o hluboké ruské duši, vysvětlující jejich postoj k válce a Putlerovi. Via Dan Přibáň.
Zvláště barbucha určitě ocení tuto sondu do duše mužika.
Doporučuji k přečtení.
https://www.facebook.com/1842585805/posts/10216820422023183/
zas jednou Sedláček ![]()
Ráno jsem potkala "naše" ukrajinský holky. Obě hrdě hlásily, že jdou do školy, kde budou pálit obrázky Putina. Když čarodějnice, tak pořádně ![]()
andulka01 kez by to zafungovalo jako woodoo.
Hodně zajímavé čtení o hluboké ruské duši, vysvětlující jejich postoj k válce a Putlerovi. Via Dan Přibáň.
Zvláště barbucha určitě ocení tuto sondu do duše mužika.
Doporučuji k přečtení.
https://www.facebook.com/1842585805/posts/10216820422023183/
Už jsem to četla, hrůza děs. Mužik by zapřel vlastní matku, jen aby dostal nažrat. I vlastní dítě by utopil, kdyby mu to báťuška přikázal. To nejsou lidi, je to zaostalá zvěř, a to zvěři spíš křivdím.
Dadoo ani jsem to nedocetla, porad kolem dokola totez, mozky vymyty.
andulka01 Jejda! ![]()
Ale neee, ČT nee. ![]()

Toho sis všimla Ty, nebo jsi na to narazila někde na soc. sítích?
euridike Na sítích. I s odkazem. Furt doufám, že to neni, jak tp vypadá
Takových zpráv není nikdy dost ![]()
Díky.
Sweet Potato blbej přešlap. Dezolati teď z toho budou žít dlouhé týdny, ne-li měsíce.. ![]()
euridike Náš ústav se vám, pane Hudečku, mými ústy co nejsrdečněji omlouvá za toto politování hodné nedopatření, ke kterému dochází maximálně jednou za deset let! :))

Díky, taky už jsem to zaznamenala. :)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my