Podotýkám, že paní má volební právo.

Podotýkám, že paní má volební právo.

Mě baví, jak se tihle debilové ještě svojí debilitou chluběj. Místo co by radši zmlkli...
continuity tou poslední odpovědí to dobře zabila![]()
Ale jak má chudák debil poznat, že je debil, když je debil?![]()
Jak rusaci kradou auto, 2 videa v glose ze 17:36. To druhe je jeste lepsi :)
https://www.novinky.cz/valka-na-ukrajine/clanek/valka-ukrajina-rusko-online-40388819
continuity ta posledni odpoved
Luxusní ![]()
Tady něco pro obveselení. Nejvíc se mi líbí Schillerova a Prchal.
Já bych ráda uspořádala sbírku na stříbrný-pozlacený poklop pro Tomia, ať si to jídlo nenosí jako socka v menuboxu a může si taky chvíli připadat jako královna ![]()
Lama_z_Lana Jj taky bych mu dopřála nějakej pocit královny, chudákovi. Nejlepší hláška je ten osobní číšník, to mu snad nemůže ani sežrat nějaká Máňa, co nechápe rozdíl mezi vládou a parlamentem.
Lama_z_Lana Mám pocit, že už existuje sbírka na teplé spodní prádlo pro Tomia od Šťastného pondělí, takže ten Tvůj nápad může být úspěšný.
brrr proč teplé spodní prádlo? ![]()
A na minulém srazu jsme slyšeli výsledek přímo od zdroje
(zdravím zdroj razorblade).
Protože v Poslanecké sněmovně pravil, že ne každý má peníze na to, aby si kupoval termoprádlo. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.