https://www.gastromania.cz/kulate-poklopy-na-dorty/poklop-gold-oe-240-mm-contacto-8880-240.html
Aktuální česká politická situace
Sweet Potato ale ten není strbrnej a pozlacenej![]()
Pos takovým se královnam papání nenosi!
jerry muhehe
klubu SPD se od jiste doby pry rika trenyrkarna :)))
Karja naopak. Taková se toho právě šťastné chopí, protože to je další důkaz proradnosti a zlotrilosti fialové vlády. ![]()
Vecerni davka ruskych cinu k zbliti, podle autorky overeno. Slabsi povahy prosim, aby tenhle post ve vlastnim zajmu presly...
Edit: pardon, mazu, nasla jsem par rozporujicich tweetu. Tak at vam nekazim zaludek pripadnym fejkem :)
razorblade doufám, že ty rozporujici tweety jsou pravdivé!
Já mám radost z té evakuace z Mariupolu, dost jsem na to v posledních dnech myslela, ty civilisti dva měsíce ve sklepení, strašne. Snad se povede ještě i další...
Karja jo, já asi vím, co jsem razorblade dala a je to skoro jistě fake.
continuity tak to mam radost. Vcera vecer to jeste bylo asi 3:3. Me stve, ze blbosti obcas sdilej i ucty s fajfkou, ktery patri predstavitelum statu. Chapu, ze ti musi jet bilou propagandu, ale ocad pocad...
Muhehe

Sweet Potato Mlask.
Sweet Potato proč to sem dáváš? ![]()
continuity Protože kolektivní nausea tu ještě nebyla. ![]()
Sweet Potato Chtěla bych tu teplakovku vidět celou. Určitě v ní vypadá jeste víc jak debiln než normálně! Světle žlutá klokánka....ty vo.e!
Sweet Potato mi to přijde, že tam jsou dodaní ve fotoshopu![]()
No fuj. Teď abych hledala nějaký rozstřílený rusáky, abych si spravila chuť.
Karja Myslíš, že má něco takového?
Prosím, jak se otáčí o 180 a dokonce i 360 procent?
Bože, to jsou dementi. Text vybrán z článku.
Paní Cerna pak sděluje: „Hodně jsem mu fandila ale teď mě to mrzí otočil o 360 procent.“ Paní Hroníková taky hovoří o obratech na procenta, ale k svému zklamání přidává i nezbytnou špetku konspirace: „Ráda jsem na vás koukala, ale co jste otočil o stoosmdesát procent tak vás nemusím zradil jste lidi, nebo někdo na vás tlačí a vyhrožuje vám?“ Pan Stanke je rovněž názoru, že prezident Putina nechválí jen ze strachu: „Už i ten Zeman se bojí mluvit otevřeně. Neumím si představit ten hon na něj, kdyby řekl na Putina něco pozitivního.“
Z chudáka starýho by udělali větrák!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my