Sweet Potato No, rakušané to možná udělali líp, vzali si Jautsko. Budou mít vlastní plyn a jako bonus diamanty. ![]()
Hlavní město přejmenovali na Schneefurt, což podle mě dobře vystihuje podstatu té země. ![]()
Sweet Potato No, rakušané to možná udělali líp, vzali si Jautsko. Budou mít vlastní plyn a jako bonus diamanty. ![]()
Hlavní město přejmenovali na Schneefurt, což podle mě dobře vystihuje podstatu té země. ![]()
Garfie Polka určitě pochopila, že to je vtip.
A tohle z naseho rybnicku me teda mirne receno nadzvedlo, nejen kvuli nazorum te pani, ale jak zase nas pan prezident ukazal, s cim sympatizuje.
Stejně je zajímavé jak vždycky když se někdo ohání národními zájmy, tradiční rodinou a podobnými věcmi, vyklube se z toho nějaký proruský troll, nácek nebo aspoň zbabělec ![]()
Uz si nepamatam kde prebiehala ta debata ohladom prieskumu kolko Slovakov si zela vitazstvo Ukrajiny/Ruska, tu je aktualizacia.
Mrakoplas no takze som sa nemylila, ze vacsina ludi ma rozum
continuity O tom nepochybuju, jen že by to prostě nějak zmínila. :-) Ona je navíc teda hodně aktivní, její syn organizoval ve škole sbírku pro Ukrajinu.
"V Evropské unii se lidé už [kvůli sankcím] nemohou koupat, prát si věci, nekupují si toaletní papír, netankují auta a ani se doma nesvlékají ."
Marija Zacharovová
![]()
barbucha podle sebe soudím tebe?
On ten můj večer s Ukrajinci byl vůbec zajímavý. V restauraci byl shodou okolností muž v triku "russkyj vojennyj korabl idi na chuj". Tak to by prý v Turecku asi nosit nemohl...nepřekvapivě.
A pak jsem se ocitla v minovém poli mezi rodinou uprchlíků, přes všechny hrůzy pořád zastávající názor "všude jsou lidé lepší a horší" a ženou mého kamaráda, která tu žije přes dvacet let. A je absolutně nesmiřitelná. Vše ruské je zlo (sama je paradoxně po otci Ruska). A západ je taky zlo, protože to dopustil. Málem mi explodovala hlava, jak jsem se snažila chytat kulometnou ruštinu a zároveň se v žádném případě nevměšovat, naopak změnit téma.
Přestřelky typu "Oděssa vždycky byla multikulturní, mezinárodní město!" vs "Oděssa vždycky byla ukrajinská!" ![]()
Téma se teda nejlíp měnilo uchopením skleničky. Chtít si cucnout vína pokaždé znamená pronášet přípitek! Znám to z vyprávění a považovala jsem to za nadsázku. Tak ne. A žádné prosté na zdraví. Pěkně od srdce a originálně, celý stůl povstane, přidává se a ťuká. Omezit se to dá vypitím sklenky na jeden zátah, ale to mi nevyhovuje.
No fakt kulturně obohacující večer!
Sweet Potato jj, ukrajinské přípitky to je něco. Bývalý tchán, který s Ukrajinou obchodoval, měl ty přípitky fakt vymazlene.
barbucha myslim, kdyby ji nekdo nabidl, at si to v Unii tak na 3 tydny zkusi a pak se vrati do Ruska, ze by pozadala o azyl nejdyl po 14 dnech. I kdyz kdo vi, ona je doma VIP, ty nic asi nechybi.
A je teda fakt, ze jsem nedavno zachytila nejaky podivny clanek, jak je malo surovin na toaletni papir, tak kdo vi, odkud pani bere informace.
Parodie na válku v podání Kadyrovcu. Ty fakt chceš mít v boji, aby ti kryli záda. ![]()
Kokoska já si myslim, že ona si žije dobře, navíc v russku ty elity mají něco, co v demokraci budou shánět jen velmi těžce: jistou auru nadřazenosti a nedotknutelnosti.
continuity no vdyt pisu.
Maďarský velvyslanec si došlápl na DeníkN.
https://denikn.cz/991944/denik-n-odpoved-madarskemu-velvyslanci/
Sweet Potato tyjo![]()
jerry No ale jak si to vůbec mohl dovolit?! Jako tady neni v Maďarsku, kde už jsou média v háji málem 20 let!
Sweet Potato mohl to dostat befelem, a pokud chce velvyslancovat dál, tak holt si vyšláp..![]()
Prosím, nemohl by mi to někdo odemknout? Chci si přečíst něco pekneho na dobrou noc!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.