Anema panebože ne...
Aktuální česká politická situace
na FB z Václaváku živě.
Tak kdo jste chtel volit v prezidentskych volbach babise, budete mit sanci :) do pondelka to nevydrzel![]()
![]()
razorblade No, ne že by to nebylo úplně nečekané, ale jak jsem si z leknutí z tvého příspěvku rozklikla zprávy a našla na Seznamu „Musím říct, že od momentu, kdy jsem vstoupil do politiky, tak jsem měl a mám jediný cíl, aby se lidem v naší zemi žilo líp a když vidím, jak nefunguje vláda České republiky a jak málo pomáhá lidem, jak je neakční, jak pomalu pomáhá, tak jsme se nakonec rozhodl do toho jít,“
Ať se smaží v pekle , debil jeden, pardon my French.
Isca takze se chysta vladnout za vladu? Rekl mu nekdo, ze to nejde? Takze bude zas akorat popichovat a rozesirat narod, doufam teda, ze na to nedojde!. Za "my french" se omlouvat nebudu.
To to bude dlouhy, do ledna
Tu špínu, co začnou na ostatní protikandidáty vytahovat a házet, ani nechci vidět. Myslím, že to bude ještě horší než minule a předminule.
Měl by si přečíst ústavu![]()
jerry jak uz jsme videli, pro Zemana je ustava jen popsanej kus papiru, tohle by nebylo jiny.
Isca hlavne by to zvoleni pro nej znamenalo konec soudu a v neposledni řadě uspokojeni ega.
razorblade
V tom je všechno. Musel to říct ON, ze svého rozhodnutí. Ani nepředstírá, že v ANOsektě o čemkoli může rozhodovat kdokoli jiný.
Isca hlavne by to zvoleni pro nej znamenalo konec soudu a v neposledni řadě uspokojeni ega.
Řekla bych, že Zeman mu dá stejně milost a vyřízeno.
Ginevra to by asi musel byt nejdriv odsouzeny a pro tom, jak se to vlece, to do brezna nevidim.
My se ho snad nezbavíme! ![]()
Ale nemam z toho dobrej pocit, ne ne... protože si to jistě dal pořádně spočítat, a bez šance by do toho nešel...
barbucha presne!
Kokoska Zeman těsně před odchodem rozdá abolice... To by bylo, aby s Blažkem něco neupekl. Ostatně Blažek je pro mě zásadním zklamáním v této vládě.
andulka01 abolici by musel podepsat fiala... a nejak nenachazim duvod, proc by to mel udelat. to by pro nej byla politicka sebevrazda pred jeho volici
Blažek je křivák, pro mě to není zklamání, nikdy jsem u něj v nic nedoufala.
Kristepane, to budou volební debaty s Burešem! Bude tam mečet sólo, s ním si nikdo ani neškrtne (zejména slušnej člověk ne).
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my