Já si vždycky vzpomenu jak se válel namazanej na zemi. Na vyhlášení Lvů, nebo co to bylo.
Aktuální česká politická situace
Tak Betty tose muze stat kdekomu, nebyl by prvni co malem nablil do korunovacnich klenotu;-) ale kdyz si chvalil covidovy restrikce jako zacatek nove ery ve ktere budou vsichni pracovat z domova a budoucnost nemuze byt ruzovejsi, tak za me fakt mimon
Já ty dezoláty miluju. Nikdy nezklamou.
V koncentrátu a na Dombase!
Vladimír Marek proč nás Rusko označilo za nepřátelský stát=protože vyzbrojujeme cizí stát a na úkor našich občanů posíláme miliardy...nepoučujte mne o válce, moje rodina byla v koncentrátu a někteří se nevrátili skončili v Ploetenze usekli jim hlavu...dnes se paktujeme se státy které vyhlásili 350tisíc našich občanů..Proč jste neprotestoval když Azov vraždil děti v Dombase...proč neodsuzujete že vláda na Ukrajině nedodržela dohody...
viktorka_od splavu Myslím, že Sedláčkovu chválu covidových restrikcí je nutno chápat v širším kontextu. On je velký zastánce nerůstu, resp. nerůstového kapitalismu a všeho, co s tím nepřímo i přímo souvisí. Z tohoto pohledu to pak dává větší smysl. I když asi ne pro někoho, kdo o tom nic moc neví ![]()
nerolix no tohle ja ale chapu, o to mi vubec nejde. ale to mimonsky nadseni, jak odted budou vsichni spoluobcani na HO![]()
viktorka_od splavu No všichni asi nee
Osobně bych operaci slepého střeva v modu HO zažila jen velmi, velmi nerada ![]()
nerolix pokrok nezastavis![]()
viktorka_od splavu tak zrovna ten HO u nás ve velké míře zůstal. Hlavně jsem schopni řešit hodně projektu vzdáleně, vyhovuje to nám i klientům. Teď jezdím po klientech fyzicky opravdu hodně, což znamená 2 schůzky týdně ve městě. Před Covidem to byly tři denně ( víc prostě nestihneš).
viktorka_od splavu Já si myslím, že ta možnost HO je jedním z pozitivních důsledků covidu. To, že lidi trčeli v korporátech od rána do večera a najednou se ukázalo, že tam fyzicky nemusí být, je fakt velký posun. Já mám kolem sebe tolik spokojených lidí, kteří na HO zustali a pracuji na dálku, někdy i velkou dálku :-),
Když tak o tom přemýšlím, docházím k názoru , že prezidentská funkce by Sedláčkovi při jeho "rozletu" byla asi moc těsná. Ale ať si to zkusí.
V tom rozhovoru, který tu uváděla 999, on taky zmiňuje, že se přátelí se Šimonem Pánkem Což je další z mých favoritů. Ale ten do toho asi nepůjde.
nekteri nasi kolegove pracuji opravdu z dalky, namatkou Svycarsko a Vietnam (ten teda jen docasne na 3 mesice). A jde to.
Ginevra Já jsem sem ten rozhovor dávala jako ukázku pozitivního pohledu na život. Prostě bláznivej chytrej chlap, co se furt něco učí :-). Teďˇ připustil, že by zkusil kandidovat na prezidenta. Kvůli tomu jsem to sem nedávala, ale proč ne :-).
Kokoska Přesně to jsem myslela :-). Dneska můžeš pracovat fakt z daleka :-),
999 ano, covid v tomto ohledu změnil mnohé. Vrátila jsem se do práce zhruba před rokem, a to do úplně jiné firmy, než jsem dva roky předtím opustila. Najednou úplně samozřejmě šly věci, které byly dříve totálně neprůchodné, ačkoliv by úplně normálně fungovaly. Ale nešlo to a basta. A najednou... A to se jednalo snad o nejzkosnatělejší korporát na světě. ![]()
https://twitter.com/marvuk/status/1585997598984314880?s=46&t=R-rY20pFDXUoLBwEsLlHdg
Z dnešní demošky - trolling level 1000
![]()
Sweet Potato naprosto genialní ![]()
Sweet Potato to je dokonalý včetně komentářů![]()
Sweet Potato to je dokonalý ![]()
Luxusní ![]()
Ráda bych se pletla, ale myslím si, že vím, kdo to bude...
ANO bude mít svého kandidáta na prezidenta, oznámil Havlíček.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my