já bych to snad v jejím případě hodila Babišovi
Aktuální česká politická situace
ona nemá ráda exekutory, no... „on tam nebyl, nic neví a ta částka taky nesouhlasí"
Ve spoustě států jsou prezidenti jen zdobní. A stačí to. Tady se mu pořád přikládá příliš velká váha.
Tak i když se zdá, že mnoho pravomocí nemá, ovlivnit toho může docela dost, viz Zeman.
Ginevra já si tu možnost vůbec nepřipouštím,tak mám ,, silný řeči,,.
Já jen protože Drahoš připadal lidem mdlý, nevýrazný, prázdný a nevímco ještě, tak teď máme to, co máme.
Ginevra hlavně nechápu, že Zemana volili lidi i podruhý.
Ginevra me teda Zeman to první období ani nevadil, druhé už ano, ale z Drahoše jsem měla doslova osypky.
Ginevra hlavně nechápu, že Zemana volili lidi i podruhý.
Ale bylo to tehdy docela o fous, ne? Zeman vytáhl tu nehorší špínu, včetně přistěhovalců. Tak uvidíme, s čím se vytasí Babiš. Zaútočí na ty nejnižší pudy, obávám se.
Vlm A dokázala bys říct, co ti na něm tolik vadilo?
Vlm Tak tohle nechapu. To nevim, co by Drahos musel udelat, aby byl horsi volba nez Zeman. Jo byl takovy unyly akademik, ale co je Zeman zac, bylo v te dobe uplne jasne.
Přesně
Sweet Potato působil ja mě jako loutka, nevýrazný, prázdný.tim nemyslím hloupý.
Vlm byl to takovej suchoparnej chemik nebo co, ale loutka, slabej, neschopnej, nebo tak mi nepřišel, zažila jsem ho (pracovně, jako pouhej pozorovatel teda) v akci ještě před kandidovanim, jen to proste fakt není charismatik, nevzbuzuje sympatie, na zemana to byl moc slusnej protivnik
Ve spoustě států jsou prezidenti jen zdobní. A stačí to. Tady se mu pořád přikládá příliš velká váha.
Asi jsme založením monarchisti. ![]()
Jinak Pavla dobře zná můj kamarád a pěje na něj jen chvály.
Garfie mne se libilo tohle, co rikal Pavel. Samozrejme, jsou to jen slova, ale porad mi to zni lip nez to knuceni protistrany, jak je vlada neschopna a dela vsechno spatne. O pomoci s resenim cehokoli jsem neslysela od AB slovo.
Věřím, že mé zkušenosti získané z krizí i konfliktů, z vedení armády i vedení mnoha jednání na vysoké mezinárodní úrovni mi poskytují dostatek možností a kompetencí k pomoci vládě při řešení současného souběhu krizí,
Zdroj: https://www.extra.cz/zpravy-nemuzeme-ztracet-cas-cekanim-na-nezkusene-kandidaty-rika-petr-pavel-a-predstavil-svuj-postup-v-pripade-zvoleni-prezidentem-d3f4c?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=hpfeed.sznhp.context
Vlm byl to takovej suchoparnej chemik nebo co, ale loutka, slabej, neschopnej, nebo tak mi nepřišel, zažila jsem ho (pracovně, jako pouhej pozorovatel teda) v akci ještě před kandidovanim, jen to proste fakt není charismatik, nevzbuzuje sympatie, na zemana to byl moc slusnej protivnik
Kamarádka měla osobní jednání před pár lety s Havlíčkem. A říkala, jak na ní působil - charismatický, inteligentní, říkala si, že pro tohohle člověka by chtěla dělat. A to ji rozhodně nepovažuju za nějakou naivku, spíš naopak. Teď kouká, co je to za člověka. Trochu mě děsí, jak se můžeme v politicích splést, víc jsem tím vlastně říct nechtěla. Jo a Drahoše jsem ve druhém volila.
K tomu, že prezident moc pravomocí nemá, že tomu přikládáme zbytečně velkou váhu, souhlas. Ale já bych prostě chtěla, aby si to ten člověk zasloužil, abych s ním morálně neměla problém. Pavel si to svoje podle mě už odpracoval. Někdo tu odkazoval, že je s ním dobrý rozhovor - asi je to Insider na Spotify, včera jsem ho poslouchala. Body potom u mě neztratil.
Marbuša Jo, je to Insider. Je to i na YT a Apple
A na Patreon celé
A nikdo tem lidem nevysvetli, ze prezident neodvola Fialu, nezlevni energie a nezpusobi hospodarsky zazrak, pripadne nevyhosti Ukrajince. Je strasne moc lidi, kteri to nechapou a naleti na kampan, kde dostavaji ty dotazniky, protoze to je prece znamka zajmu o nase lidi, o to, co chteji!
Čehož pečlivě využívaj všichni pofiderní kandidáti.
Nicméně jak naznačuje RoSa , on prezident přece jen může kapku zaškodit, viz ta ČNB... a já bych ještě dodala třeba zastání se státu (například jeho reakce na Vrbětice a novičok, svině jedna).
Fakt zajímavý, jak na Nerudovou reagujou nejrůznější insideři. A že takovejch je. Všichni shodně "by mohli vyprávět" ale zaboha neřeknou... vypadá to, že se jí bojej, nebo jejího manžela. Žádnej pěknej obrázek to o ní stejně nedělá.
A copak to máme za kandidáta? Pavel Zítko, kandidát z lidu, v exekucích, prolhanej dezinformátor... Fuj, jen pro silné povahy.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my