Aktuální česká politická situace

29. října 2014 09:07
Offline Ginevra
911 příspěvků moje polička 24. listopadu 2022 18:16
Reakce na Vlm:

já bych to snad v jejím případě hodila Babišovi

No neblbni

Offline RoSa
10094 příspěvků moje polička 24. listopadu 2022 18:18

Sweet Potato

ona nemá ráda exekutory, no... „on tam nebyl, nic neví a ta částka taky nesouhlasí"

Offline Ginevra
911 příspěvků moje polička 24. listopadu 2022 18:20
Reakce na Sweet Potato:

Ve spoustě států jsou prezidenti jen zdobní. A stačí to. Tady se mu pořád přikládá příliš velká váha.

​Tak i když se zdá, že mnoho pravomocí nemá, ovlivnit toho může docela dost, viz Zeman.

Offline Vlm
897 příspěvků moje polička 24. listopadu 2022 18:32

Ginevra já si tu možnost vůbec nepřipouštím,tak mám ,, silný řeči,,.

Offline Ginevra
911 příspěvků moje polička 24. listopadu 2022 18:44

Vlm 

Já jen protože Drahoš připadal lidem mdlý, nevýrazný, prázdný a nevímco ještě, tak teď máme to, co máme. 

Offline Kokoska
34644 příspěvků moje polička 24. listopadu 2022 18:49

Ginevra hlavně nechápu, že Zemana volili lidi i podruhý.

Offline Vlm
897 příspěvků moje polička 24. listopadu 2022 18:52

Ginevra me teda Zeman to první období ani nevadil, druhé už ano, ale z Drahoše jsem měla doslova osypky.

Offline Ginevra
911 příspěvků moje polička 24. listopadu 2022 18:56
Reakce na Kokoska:

Ginevra hlavně nechápu, že Zemana volili lidi i podruhý.

​Ale bylo to tehdy docela o fous, ne? Zeman vytáhl tu nehorší špínu, včetně přistěhovalců. Tak uvidíme, s čím se vytasí Babiš. Zaútočí na ty nejnižší pudy, obávám se. 

Online Sweet Potato
40130 příspěvků moje polička 24. listopadu 2022 18:59

Vlm A dokázala bys říct, co ti na něm tolik vadilo?

Offline Jos
příspěvků moje polička 24. listopadu 2022 19:01

Vlm Tak tohle nechapu. To nevim, co by Drahos musel udelat, aby byl horsi volba nez Zeman. Jo byl takovy unyly akademik, ale co je Zeman zac, bylo v te dobe uplne jasne. 

Offline Ginevra
911 příspěvků moje polička 24. listopadu 2022 19:15

Jos 

Přesně

Offline Vlm
897 příspěvků moje polička 24. listopadu 2022 19:20
Reakce na Ginevra:

Jos 

Přesně

Sweet Potato působil ja mě jako loutka, nevýrazný, prázdný.tim nemyslím hloupý.

Offline Potrefenáhusa
38676 příspěvků moje polička 25. listopadu 2022 08:17

Vlm byl to takovej suchoparnej chemik nebo co, ale loutka, slabej, neschopnej, nebo tak mi nepřišel, zažila jsem ho (pracovně, jako pouhej pozorovatel teda) v akci ještě před kandidovanim, jen to proste fakt není charismatik, nevzbuzuje sympatie, na zemana to byl moc slusnej protivnik

Offline Garfie
28428 příspěvků moje polička 25. listopadu 2022 08:58
Reakce na Sweet Potato:

Ve spoustě států jsou prezidenti jen zdobní. A stačí to. Tady se mu pořád přikládá příliš velká váha.

​Asi jsme založením monarchisti.

Jinak Pavla dobře zná můj kamarád a pěje na něj jen chvály. 

Offline Kokoska
34644 příspěvků moje polička 25. listopadu 2022 09:09

Garfie mne se libilo tohle, co rikal Pavel. Samozrejme, jsou to jen slova, ale porad mi to zni lip nez to knuceni protistrany, jak je vlada neschopna a dela vsechno spatne. O pomoci s resenim cehokoli jsem neslysela od AB slovo.

Věřím, že mé zkušenosti získané z krizí i konfliktů, z vedení armády i vedení mnoha jednání na vysoké mezinárodní úrovni mi poskytují dostatek možností a kompetencí k pomoci vládě při řešení současného souběhu krizí,

Zdroj: https://www.extra.cz/zpravy-nemuzeme-ztracet-cas-cekanim-na-nezkusene-kandidaty-rika-petr-pavel-a-predstavil-svuj-postup-v-pripade-zvoleni-prezidentem-d3f4c?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=hpfeed.sznhp.context

Offline Marbuša
1410 příspěvků moje polička 25. listopadu 2022 09:46
Reakce na Potrefenáhusa:

Vlm byl to takovej suchoparnej chemik nebo co, ale loutka, slabej, neschopnej, nebo tak mi nepřišel, zažila jsem ho (pracovně, jako pouhej pozorovatel teda) v akci ještě před kandidovanim, jen to proste fakt není charismatik, nevzbuzuje sympatie, na zemana to byl moc slusnej protivnik

​Kamarádka měla osobní jednání před pár lety s Havlíčkem. A říkala, jak na ní působil - charismatický, inteligentní, říkala si, že pro tohohle člověka by chtěla dělat. A to ji rozhodně nepovažuju  za nějakou naivku, spíš naopak. Teď kouká, co je to za člověka. Trochu mě děsí, jak se můžeme v politicích splést, víc jsem tím vlastně říct nechtěla. Jo a Drahoše jsem ve druhém volila. 

Offline Marbuša
1410 příspěvků moje polička 25. listopadu 2022 09:49

K tomu, že prezident moc pravomocí nemá, že tomu přikládáme zbytečně velkou váhu, souhlas. Ale já bych prostě chtěla, aby si to ten člověk zasloužil, abych s ním morálně neměla problém. Pavel si to svoje podle mě už odpracoval. Někdo tu odkazoval, že je s ním dobrý rozhovor - asi je to Insider na Spotify, včera jsem ho poslouchala. Body potom u mě neztratil.

Online Sweet Potato
40130 příspěvků moje polička 25. listopadu 2022 10:09

Marbuša Jo, je to Insider. Je to i na YT a Apple

A na Patreon celé

Offline barbucha blogger
35632 příspěvků moje polička 25. listopadu 2022 10:51
Reakce na Kokoska:

​A nikdo tem lidem nevysvetli, ze prezident neodvola Fialu, nezlevni energie a nezpusobi hospodarsky zazrak, pripadne nevyhosti Ukrajince. Je strasne moc lidi, kteri to nechapou a naleti na kampan, kde dostavaji ty dotazniky, protoze to je prece znamka zajmu o nase lidi, o to, co chteji!

​Čehož pečlivě využívaj všichni pofiderní kandidáti.

Nicméně jak naznačuje RoSa , on prezident přece jen může kapku zaškodit, viz ta ČNB... a já bych ještě dodala třeba zastání se státu (například jeho reakce na Vrbětice a novičok, svině jedna).

crazydaisy 

Fakt zajímavý, jak na Nerudovou reagujou nejrůznější insideři. A že takovejch je. Všichni shodně "by mohli vyprávět" ale zaboha neřeknou... vypadá to, že se jí bojej, nebo jejího manžela. Žádnej pěknej obrázek to o ní stejně nedělá.

Offline andulka01
12786 příspěvků moje polička 25. listopadu 2022 11:20

A copak to máme za kandidáta? Pavel Zítko, kandidát z lidu, v exekucích, prolhanej dezinformátor... Fuj, jen pro silné povahy.