V základu ![]()
Aktuální česká politická situace
Sweet Potato alternativy mléčných výrobků celkem zní jako moje téma, ale teď nevim, co myslíš těma Nejlevnějšíma potravinama? ![]()
RoSa Já jsem si musela taky kousek pustit, když jsem si přečetla ten prepis:-D Hroznej bizar, ale mohla by sebrat pár hlasů Babišovi ne?. Ale musím rict, že ta paní má příjemný a zajímavý hlas, to mě dost trklo.
Sweet Potato Prosím já měla a byla to první písnička, kterou jsem se naučila na kytaru. Teda - naučila - čtyři akordy prostě no.
Karoleena To bys věděla, mdybys to byla ty. Rozrůstá se asi síť obchodů s výprodejovými, dovozovými, prošlými (po minimální trvanlivosti) levnými potravinami. A někdo je tu doporučoval na ty alternativy, kdo ale? Možná tedy Lama_z_Lana ?
Marbuša Jasně, české kolečko! ![]()
Sweet Potato Akorát že já s kytarou u takovýchle přibližně tří písniček skončila. Bohužel, když není talent, není to ani na kvaliltní Dajánu
Kytaru mám schovanou dodneška (42 let), protože mi jí vybíral táta, sám vynikající muzikant. Musel hrozně trpět, když mě a ségru slyšel trápit to dřevo.
Sweet Potato Ahaa, no, já jsem sem psala, že do levnejch potravin tady u nás v Brně chodím na bezlaktózový nebo veganský jogurty a sýry, páč je mívají celkem pravidelně, ale tenhle konkrétní řetězec neznám
Karoleena Já věděla, že to z tebe dostanu!
Nevím, jestli je to síť nebo samostatné obchody.
Ale k meritu věci: tak jsem tam na ty bezlaktózy zašla a dokonce koupila. Ale od té doby tam chodím pravidelně a tahám obrovská množství Hasgen Dasz!
Sweet Potato problém je v tom, že zrovna Diana se stejně píše česky jako anglicky. Williama, Kate nebo prince Andrewa nikoho nenapadne pojmenovávat Vilém, Kateřina, nebo Ondřej. Nebo číst jejich jejich jména foneticky. Jen tu nebohou Dianu ano..
Právě jsem doposlouchala Interview24 s prezidentskými kandidáty Danuší Nerudovou a Petrem Pavlem, a ještě kousek s Denisou Rohanovou.
Petr Pavel byl podle mě dobrý v tom jak se snažil vyvrátit mýtus o tom, že co voják, tak to krvežíznivá bestie, která touží po válce. A že jsem to slyšela v poslední době od několika lidí ve smyslu, nebudu volit Pavla, protože je to voják a zatáhnul by nás do války.
Danuše Nerudová bagatelizovala svoje problematické působení na univerzitě, hodně sebestředná. Když se jí ptala redaktorka na unáhlenou reakci na dopad raket na území Polska tak tam řekla něco v tom smyslu, že ale nebyla sama, že i Pavel řekl něco takového. Mně tohle připadá jak reakce dítěte ve druhé třídě "něco jsem udělal špatně, ale moji spolužáci taky". Od dospělého člověka ucházející se o prezidentský úřad bych čekala vyspělejší reakci a ne se vymlouvat.
Černá kočka mne Nerudova fakt neni sympaticka. Ale dost me znervoznuje, jak ziskava Babis, tak kdyby nedejboze doslo na druhe kolo B x N, dam hlas ji.
RoSa Já jsem si musela taky kousek pustit, když jsem si přečetla ten prepis:-D Hroznej bizar, ale mohla by sebrat pár hlasů Babišovi ne?. Ale musím rict, že ta paní má příjemný a zajímavý hlas, to mě dost trklo.
Já tuhle zaslechla Nerudovou, a ta má naopak hlas strašně nepříjemnej. Nerada si představuju, jak posloucháme ty projevy (mimo jiný samozřejmě, nechtěla bych ji na Hradě vidět z více důvodů).
Nic jinýho by nám asi nezbylo, i když nevím jestli bych se přinutila. Kdoví čeho bychom se od ní dočkali, vždyť její názory nikdo nezná (kampaň nepočítám) - kromě toho, že chce bejt prezidentka.
Možná bych v tom případě volit vůbec nešla (vím, že je to bláhový).
barbucha Já tu Nerudovou vlastbe ještě neslyšela, já si všechno čtu.
Karja Pusť si kousek toho ČT Interview 24, řeč těla taky hodně napoví.
Černá kočka Teď nevím koho myslíš, Nerudovou? Jo, už jsem si poposedla. No mně se moc nelíbí, ale ve druhém kole bych ji hlas dala oproti Babišovi, to samozřejmě. Bych dala i ty Rohanový:-D
Karja Jj, myslela jsem Nerudovou, jak jsi psala, žes ji zatím neslyšela jenom četla.
Černá kočka Jo, já mám dneska den D, den debil:-D. Už jsem si radši lehla, pak vyslu děti ven a budu v tom pokračovat
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my