Aktuální česká politická situace

29. října 2014 09:07
Offline barbucha blogger
35632 příspěvků moje polička 24. listopadu 2022 08:13
Reakce na jerry:

​Ano, přesně tak. A skutečně o nějakých levotách vůbec nemusela vědět.

https://monikalefay.cz/advokatka-klara-long-slamova-o-prezidentske-kandidatce-danuse-pada-hvezda-neco-si-prej/?fbclid=IwAR3nniAnE99-f4jQHG8qgh1-SlWymqhNoLtsPjOjiK6gA89w8GuXgXXGXeU

Rada Národního akreditačního úřadu v zápisu ze svého 5. zasedání uvedla mimo jiné, že uvedená VŠ nemá v rozporu s požadavky standardů pro institucionální akreditaci dostatečně nastaven funkční vnitřní systém zajišťování kvality vzdělávací, tvůrčí a s nimi souvisejících činností a systém jejího vnitřního hodnocení. V důsledku několikanásobného selhání kontrolních procesů zejména na úrovni jedné z fakult nebyla vysoká škola schopna odhalit a odstranit nedostatky, které byly kontrolou zjištěny. Vysoká škola nebyla schopna též vyhodnotit v systému zabezpečování kvality jako značně rizikové, že značný počet studentů doktorského studia končí studium za dobu výrazně kratší, než je standardní doba studia v kontrolovaných studijních programech. Kontrolní zjištění odhalila, že vysoká škola nemá dostatečně účinná opatření proti úmyslnému jednání proti dobrým mravům při studiu, zejména proti plagiátorství a podvodům při studiu.

Za nastavení kontrolních mechanismů přitom byla odpovědná rada pro vnitřní hodnocení školy, které předsedala tehdejší rektorka Danuše Nerudová.

Offline Marbuša
1410 příspěvků moje polička 24. listopadu 2022 08:41

Magráta Já četla na Twitteru prázdný kelímek od jogurtu s hezkým obalem. 

Offline andulka01
12786 příspěvků moje polička 24. listopadu 2022 09:27

Kolářová a její plaketa za manželství... Nakonec to vypadá jako marketingová kampaň na její "knihu". 

Offline andulka01
12786 příspěvků moje polička 24. listopadu 2022 09:29

barbucha jo, Nerudová je pro mě no go. A teda pokud by byla v druhém kole proti AB (věřím, že nebude), dala bych jí to s velkým, velkým skřípěním zubů. 

Offline rysamona
1104 příspěvků moje polička 24. listopadu 2022 09:33
Reakce na continuity:

monis jj,generace avokádovych toastu byla těžce za čárou. Volit v těchto volbách nemůžu, svého favorita mám a upřímně Pavel by asi nemusel mít ani ty řízky. 

Doma mu říkáme šedý vlk. A mě se prostě líbí. Navíc čestnej chlap. Znám spoustu vojáků a tam je to taky jasný. 

Offline barbucha blogger
35632 příspěvků moje polička 24. listopadu 2022 10:03
Offline Torrah
3285 příspěvků moje polička 24. listopadu 2022 10:27

Já mám z Nerudový pocit prázdný nádoby, co tam naleješ, to vyleješ. Prostě co jí kdo nakuká, to řekne. Nějak je mi proti srsti, docela dost. Volila bych ji jen v případě, že by se do 2. kola dostala ona a Babiš, a to pak se skřípěním zubů, ale snad menší zlo.

Sama bych asi nejradši volila Hilšera, ale protože vím, že nemá šanci, tak budu volit PP. I přes ten škraloup s tou stranou. Je to škoda, že ho má, protože jinak by na něj asi těžko něco hledali.

Hlavně se bojím, aby to okopávání kotníků protikandidátům Babiše nedošlo tak daleko, že v druhém kole přiznivci toho, kdo nepostoupí, prostě k volbám nepůjdou, nebo to natruc hodí Babišovi (pokud se tam teda tenhle člověk dostane, do 2. kola. Ale on má stabilních 20-30 procent voličů, ať se děje co se děje, takže ta možnost, že tam postoupí, je dost velká). Prostě mám strach, aby to nedopadlo jak minule se Zemanem, kdy to vypadalo, že kdyby všichni, co nedali hlasy Zemanovi, hlasovali pro Drahoše, tak to má v kapse. Jenže oni buď nešli, nebo hlasovali pro Zemana... No doufám, že Babiš se nám z hradu šklebit nebude, to bych rozdýchávala hodně dlouho. A těžko.

Offline Kokoska
34644 příspěvků moje polička 24. listopadu 2022 10:32

Podle mě šanci na druhé kolo má jen někdo z trojice Babiš, Nerudová, Pavel. Babiš je pro mě jasný ne, Nerudová se mi zdá nevýrazná politická rychlokvaška snažící se napodobit Čaputovou, takže zbývá Pavel. I přes tu komunistickou minulost si myslím, že pro prezentaci ČR na mezinárodní scéně by nebyl ostudou a že by neškodil ani doma. A dá se na něj koukat, aniž by člověk měl osypky :D

Offline Vlm
897 příspěvků moje polička 24. listopadu 2022 10:45

Torrah jenže ten Drahoš byl bohužel úplně stejně prázdná nádoba jako Nerudová.

Offline Torrah
3285 příspěvků moje polička 24. listopadu 2022 10:50

Vlm no ale pořád by byl lepší než Zeman. Vždyť píšu, že pokud bude stát proti Babišovi v 2. kole, budu ji volit. Se skřípěním zubů, ale budu. S tím že budu doufat, že to bude prostě ta lepší volba, než ten skřet.

Offline Karja
44443 příspěvků moje polička 24. listopadu 2022 11:15

Jsem ráda, že jste podpořili můj názor na Nerudovou, mně ani nepřijde moc chytrá, jako nějak výrazně inteligentní, nebo to skrývá:-D, proto mě překvapilo, že jste tu psaly, jak je úspěšná a tak jde na další metu a to prezidentskou. Mně přijde taková plytká až blbá:-D. Budu volit toho Pavla, dřív se mi nelíbil, ale teď jsem viděla pár jeho vystoupení, přijde mi takovej cestnej rovnej, nejsou s ním spojené žádné kauzy, tu komunistickou minulost beru ze své mladé optiku jako nutnou vzhledem k jeho povolání. Přijde mi jako prezident co se k nám Čechům hodí a do téhle doby zvlášt. 

continuity No to zmiňovaní věku je teda pěknej fail, pokud se nejedná nějaké extrémy typu příliš starej a zdravotně na hrane. To je skoro na úrovni vyzdvihovani pohlavi. 

Offline Vlm
897 příspěvků moje polička 24. listopadu 2022 11:26

Torrah takže zase výběr menšího zla, já bych to snad v jejím případě hodila Babišovi, nebude doufat že k tomu nedojde,nebo zůstanu doma a sednu si na ruce, nic z toho není dobrý.

Offline Sweet Potato
40130 příspěvků moje polička 24. listopadu 2022 11:32
Reakce na Marbuša:

Magráta Já četla na Twitteru prázdný kelímek od jogurtu s hezkým obalem. 

​Pořád lepší, než současná vykydnutá shnilá majonéza.

Já se strašně bojím, že se voliči použitelných kandidátů zase rozhádají a pak nebudou ochotni podpořit v 2.kole.

Offline jerry
11141 příspěvků moje polička 24. listopadu 2022 11:33

Karja 

Plytká ano, ale blbá asi úplně nebude - profesura se nedává pro nic a za nic. 

barbucha 

Tak on ani sebelepší kontrolní mechanismus není schopen odhalit všechno. Nastavení mechanismů je vždycky reakce na nějaké už existující zjištění - jenže ti podvodníci a šizuňkové jsou vždycky minimálně o krok vepředu. 

Offline Sweet Potato
40130 příspěvků moje polička 24. listopadu 2022 11:34

Ve spoustě států jsou prezidenti jen zdobní. A stačí to. Tady se mu pořád přikládá příliš velká váha.

Offline Karja
44443 příspěvků moje polička 24. listopadu 2022 11:34

jerry No právě! Vůbec mi to u ní prostě nehraje:-D

Offline bram
4111 příspěvků moje polička 24. listopadu 2022 11:36

Sweet Potato já doufám, že v tom druhým kole se ti rozhádaní uklidní a uvědomí si, jak to dopadlo minule a že tentokrát by ta nepodpora měla ještě horší důsledky

Offline Karja
44443 příspěvků moje polička 24. listopadu 2022 11:39

Sweet Potato Podle zdobnosti taky volím Pavla, Hilser nějak sesel, zato bílá prozáří a držení těla taky dělá velkej efekt. 

Offline brrr
12302 příspěvků moje polička 24. listopadu 2022 11:40

https://www.irozhlas.cz/zpravy-domov/prezidentske-volby-kandidati-dezinformace-overovna-novela-zakona_2211240500_vtk

A pak se nemůžem divit, že to hodí Babišovi, spousta lidí uvěří téhle kravině.

Offline barbucha blogger
35632 příspěvků moje polička 24. listopadu 2022 13:16

jerry 

No jak myslíš. Já jsem přesvědčená, že Danuš žádný nevinný čistý lilium neni, a ten její manžel už vůbec ne (a že by měl na Hradě velký slovo a kšeftů by si tam sehnal mraky, o tom žádná: druhej vlekař hadr).

Navíc byla zalezlá celej život a pes po ní neštěk (kdo o ní slyšel třeba před dvěma roky? kromě těch průserů na škole)... dokud se jí nezlíbilo sednout si na Hrad. Nebo se tak možná zlíbilo manžílkovi...