Je to nutný, tady ty jedovatý sliny? Sama nejsem žádný velký fanda Nerudové, ale tady to předjímání, že s ní přijde ještě větší zlo, než s Babišem a podobný řeči, fakt ničemu neprospějou. Nemohla by se debata zase vrátit do té příjemnější a konstruktivnější polohy?
Aktuální česká politická situace
barbuchaTak to asi ani není cena za ten alkohol, to ten alkohol je poděkování za příspěvek na kampaň. Předpokládám, že to je prostě styl crowdfundingu a nějak mi to nepřipadá ostouzeníhodné, že takhle sbírá peníze.
RoSa Na tom nevidím nic špatného a nevhodného. Podle mne má D.N.prostě dobře vymyšlenou kampaň.
DruI je to technicky nějak na hraně. Příspěvky na kampaň by měli chodit výhradně přes transparentní účet, kvůli kontrole.
Ale za hraničné považuji i Marek Hilser do senatu.
Teď poslouchám rozhovor s Nerudovou Interwiew24 a ta redaktorka do ní hrozně ryje. Dělá to tak i s ostatními kandidáty?
Mulen Ty rozhovory s kandidaty vede vic redaktoru a z tech co jsem slysela zadny nebyl rozhovor tzv.na pohodu.
Černá kočka tak to pak jo
Jsou takoví ostří. Teď poslouchám Pavla.
barbuchaTak to asi ani není cena za ten alkohol, to ten alkohol je poděkování za příspěvek na kampaň. Předpokládám, že to je prostě styl crowdfundingu a nějak mi to nepřipadá ostouzeníhodné, že takhle sbírá peníze.
Mně jo. Souhlasím s continuity , že by příspěvky měly chodit (a bez nároku na "dárek") na transparentní účet.
Jsem zvědavá, jestli z toho prodeje taky zaplatí daně!
Leny Prchalovi už asi definitivně hráblo.
bram také bych řekla. Kdoví čeho se ještě dočkáme po vánočce, sekané a tanečku.
Leny
Kterak s přiblížit k lidu, tančit jak debil.
Já myslela, že je to nějaký fejk, tak jsem si to dokonce zvětšila na celou obrazovku. Není.![]()
bram Já osobně Nerudové ani prospívat nechci...a proč by nemělo prospět poukázání na to, co je to za osobu?
jerry strašné, nedá se to už ani komentovat. ![]()
Mulen Ty rozhovory s kandidaty vede vic redaktoru a z tech co jsem slysela zadny nebyl rozhovor tzv.na pohodu.
Insider byl na pohodu. Pavel i Nerudová.
Je to meme, ne Pavlova kampaň.![]()

continuity Ale mohla by! ![]()
Garfie on totiž řekl, že nebude okopavat ostatní kandidáty. Přijde mu to nedůstojné. Ale výstižně to je!
Teď je v zprávách Hilser. Byl zpívat ve zboru na mši a s manželkou na plese. Tohle kvalifikace na prezidenta panečku.

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my