domenica ať jen paní pokračuje. Lepší když se odkope teď než až po prvním kole.
Aktuální česká politická situace
přesně tak!
Madam si o sobě trochu moc myslí.
bram Já osobně Nerudové ani prospívat nechci...a proč by nemělo prospět poukázání na to, co je to za osobu?
Babiš v sukních, to je výstižný. Zjevně mu hodlá odčerpat pár hlasů, když zvolila úplně stejnej tón jako měl ve svých kampaních odjakživa. Nebo sama není schopná nějakou osobitou polohu zaujmout... nakonec k plagiátorství má blízko ![]()
Ale tak či tak, pokud Burešovi nějakej ten hlas sebere, a on se do druhýho kola vůbec nedostane, bylo by to fajn, Pavel by si s ní snad doufejme poradil...
barbucha Jj to jsem si přesně vcera říkala, že jede Babiše styl ,,řídila jsem xxx,,:-D Že by mohla vzít jeho voliče. Asi ji začnu před voliči Babiše (ano, ano, znam je, bobuzel) víc zmiňovat:-D nebo toho Stredulu mam propagovat nebo kdo je takovej top kandidát Okamurovcu a konspiratoru?
Dneska se mi zdálo, že jsem pracovala pro Karla Janečka, jeli jsme spolu nakupovat do Pelhrimova, byl moc milej a koupil nám spoustu chlebíčků....
Karja ja vcera slysela janecka v nejaky debate s detma. Minule tam byl stredula. Jsou to mrchy zlomyslny, ty deti, dobre si je vychutnavaj :))
na stredulu se chystal nejakej biligvni chlapecek, ze ho vyzkousi z anglictiny. Docela to teda ustal, stredula
janecka skolili, kde prameni labe a jeste jedna takova podobna otazka tam padla. Tak prej tyhle skolni znalosti si on nepamatuje :)))
moora dá se to slyšet někde online? Ta debata s dětma.
Hele asi jo, tipla bych si, ze je to prima, ja to slysim z poza rohu, tak nevim presne. Bylo to vcera vecer, kolem desate
Karja to jsou teď takové celospolečenské argumenty. Minule jsem mluvila půl hodiny s člověkem, s kterým bychom měli příští rok spolupracovat a za tu půlhodinu stihl jen třikrát říct, že to dělá už 25 let, takže to asi umí. ![]()
Měla jsem chuť mu říct, že já taky 25 let a pořád mám pocit, že toho spoustu neumim, takže to nic nedokazuje.
Takže tyto argumenty funkcí a ne výsledkem jsou asi už nová norma.
Karja jestli jste byli v tý cukrárně na náměstí, tak do vás moc neinvestoval. Tam jsou ceny hodně lidový. ![]()
Tabea :-DHele bylo to v nějakým supermarketu. Ono to bylo celý takový dost nereálný. Třeba byl i sympatickej a milej. Takže SEN.
Karoleena dík
Karja já mohu sloužit pouze malým vzorkem, v rodině kdo volí Okamuru (
) bude volit Nerudovou. Docela jsem koukala.
Karja Ja jsem zase slyšela od volice SPD, že bude volit Baštu a od voliče ANO, že bude radši volit Středulu než AB.
rysamona Já si taky myslím, u mého vzorku mi to taky tak připadá, jen ti chlapi podle mě tu Nerudovou nebudou chtít volit, no ztratím vo ní slovo:-D
rysamona To je docela zajímavej transfer, zajímalo by mě, co by takovým voličům SPD vyšlo ve volební kalkulačce a jestli by pak byli ochotní k nějaké, řekněme, sebekorekci... nechceš je nějak přimět k vyplnění kalkulačky?:))
Karoleena já bych to neskrabala. aby to nedopadlo tak, že vyplní kalkulačku a jestli nemá v hlave úplne vymeteno a proskrta si všechny na nezvolitejnych pozicích, tak ztransferuje k Babišovi.
...nebo toho Stredulu mam propagovat nebo kdo je takovej top kandidát Okamurovcu a konspiratoru?
Kandidát Okamurovců je Bašta, to je taky dobrá figura.
Lenka22 ať si ho volí, alespoň bude objektivní informace, jak moc jsou tyto antisystemove myšlenky ve společnosti rozšířené, počítat to podle účasti na Václaváku je dost vošajsltich.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my