Aktuální česká politická situace

29. října 2014 09:07
Online continuity
42699 příspěvků moje polička 08. prosince 2022 21:23

domenica ať jen paní pokračuje. Lepší když se odkope teď než až po prvním kole. 

Offline domenica blogger
8034 příspěvků moje polička 08. prosince 2022 21:28

continuity 

přesně tak! 

Offline barbucha blogger
35632 příspěvků moje polička 09. prosince 2022 10:40

continuity domenica 

Madam si o sobě trochu moc myslí.

Offline barbucha blogger
35632 příspěvků moje polička 09. prosince 2022 10:47
Reakce na Lenka22:

bram Já osobně Nerudové ani prospívat nechci...a proč by nemělo prospět poukázání na to, co je to za osobu?

​Babiš v sukních, to je výstižný. Zjevně mu hodlá odčerpat pár hlasů, když zvolila úplně stejnej tón jako měl ve svých kampaních odjakživa. Nebo sama není schopná nějakou osobitou polohu zaujmout... nakonec k plagiátorství má blízko

Ale tak či tak, pokud Burešovi nějakej ten hlas sebere, a on se do druhýho kola vůbec nedostane, bylo by to fajn, Pavel by si s ní snad doufejme poradil...

Offline Karja
44440 příspěvků moje polička 09. prosince 2022 10:51

barbucha Jj to jsem si přesně vcera říkala, že jede Babiše styl ,,řídila jsem xxx,,:-D Že by mohla vzít jeho voliče. Asi ji začnu před voliči Babiše (ano, ano, znam je, bobuzel) víc zmiňovat:-D nebo toho Stredulu mam propagovat nebo kdo je takovej top kandidát Okamurovcu a konspiratoru?

Dneska se mi zdálo, že jsem pracovala pro Karla Janečka, jeli jsme spolu nakupovat do Pelhrimova, byl moc milej a koupil nám spoustu chlebíčků....

Offline moora
8667 příspěvků moje polička 09. prosince 2022 11:07

Karja ja vcera slysela janecka v nejaky debate s detma. Minule tam byl stredula. Jsou to mrchy zlomyslny, ty deti, dobre si je vychutnavaj :))

na stredulu se chystal nejakej biligvni chlapecek, ze ho vyzkousi z anglictiny. Docela to teda ustal, stredula

janecka skolili, kde prameni labe a jeste jedna takova podobna otazka tam padla. Tak prej tyhle skolni znalosti si on nepamatuje :)))

Offline Mulen
4986 příspěvků moje polička 09. prosince 2022 11:14

moora dá se to slyšet někde online? Ta debata s dětma.

Offline moora
8667 příspěvků moje polička 09. prosince 2022 11:21

Hele asi jo, tipla bych si, ze je to prima, ja to slysim z poza rohu, tak nevim presne. Bylo to vcera vecer, kolem desate

Offline Karoleena
2948 příspěvků moje polička 09. prosince 2022 11:22

Mulen Prima to má k přehrání na webu, akorát se tam budeš muset zaregistrovat a přetrpět bambilion reklam

Online continuity
42699 příspěvků moje polička 09. prosince 2022 11:30

Karja to jsou teď takové celospolečenské argumenty. Minule jsem mluvila půl hodiny s člověkem, s kterým bychom měli příští rok spolupracovat a za tu půlhodinu stihl jen třikrát říct, že to dělá už 25 let, takže to asi umí.

Měla jsem chuť mu říct, že já taky 25 let a pořád mám pocit, že toho spoustu neumim, takže to nic nedokazuje. 

Takže tyto argumenty funkcí a ne výsledkem jsou asi už nová norma. 

Online Tabea
8028 příspěvků moje polička 09. prosince 2022 11:30

Karja jestli jste byli v tý cukrárně na náměstí, tak do vás moc neinvestoval. Tam jsou ceny hodně lidový.

Offline Karja
44440 příspěvků moje polička 09. prosince 2022 11:57

Tabea :-DHele bylo to v nějakým supermarketu. Ono to bylo celý takový dost nereálný. Třeba byl i sympatickej a milej. Takže SEN.

Offline Mulen
4986 příspěvků moje polička 09. prosince 2022 12:12

Karoleena dík

Online rysamona
1104 příspěvků moje polička 09. prosince 2022 12:17

Karja já mohu sloužit pouze malým vzorkem, v rodině kdo volí Okamuru () bude volit Nerudovou. Docela jsem koukala. 

Offline Černá kočka
1750 příspěvků moje polička 09. prosince 2022 12:25

Karja Ja jsem zase slyšela od volice SPD, že bude volit Baštu a od voliče ANO, že bude radši volit Středulu než AB.

Offline Karja
44440 příspěvků moje polička 09. prosince 2022 12:27

rysamona Já si taky myslím, u mého vzorku mi to taky tak připadá, jen ti chlapi podle mě tu Nerudovou nebudou chtít volit, no ztratím vo ní slovo:-D

Offline Karoleena
2948 příspěvků moje polička 09. prosince 2022 12:36

rysamona To je docela zajímavej transfer, zajímalo by mě, co by takovým voličům SPD vyšlo ve volební kalkulačce a jestli by pak byli ochotní k nějaké, řekněme, sebekorekci... nechceš je nějak přimět k vyplnění kalkulačky?:))

Online continuity
42699 příspěvků moje polička 09. prosince 2022 12:39

Karoleena já bych to neskrabala.  aby to nedopadlo tak, že vyplní kalkulačku a jestli nemá v hlave úplne vymeteno a proskrta si všechny na nezvolitejnych pozicích, tak ztransferuje k Babišovi. 

Offline Lenka22
2622 příspěvků moje polička 09. prosince 2022 12:57
Reakce na Karja:

...nebo toho Stredulu mam propagovat nebo kdo je takovej top kandidát Okamurovcu a konspiratoru?

​Kandidát Okamurovců je Bašta, to je taky dobrá figura.

Online continuity
42699 příspěvků moje polička 09. prosince 2022 14:06

Lenka22 ať si ho volí, alespoň bude objektivní informace, jak moc jsou tyto antisystemove myšlenky ve společnosti rozšířené, počítat to podle účasti na Václaváku je dost vošajsltich.