continuity já proti jeho volení nic nemám, teda až potud, že doufám, že nemá šanci...a furt lepší v prvním kole jeho než Babiše.
Aktuální česká politická situace
Lenka22 nemá určitě, to bych byla v klidu. A když vezmou hlasy Babišovi, jen dobře. (Ono možná nevezmou, tyto lidi by nevolili ani Babiše). Někde jsem četla komentář, že je vlastně dobře,že mají nějaké kandidáta, protože alespoň půjdou k volbám a to je první krok.
continuity já myslím, že stoupenci Bašty a podobně vyhranění půjdou volit jen v prvním kole, a na druhé kolo se vykašlou, když tam ten jejich nebude. Otázka je, jestli je to dobře nebo špatně. Asi spíš dobře, protože kdyby se k tomu přiměli, vybrali by si nakonec spíš Babiše. Těžko Nerudovou nebo Pavla.
Lenka22 no to je jasné. Já asi souhlasím s tím, že je dobré, že mají koho volit alespoň v prvním kole.
Ted si dam od voleb pohov a kdyz budu mit cas tak si pro zajimavost poslechnu v lednu nejakou debatu, rozhodnuta uz stejne sem. Diskutovat s presvedcenymi volici Babise nema cenu, jedine kde mne to dava smysl je u tech lidi, kteri nevi, protoze se nezajimaji o politiku, tak tam muzu rict svuj nazor. Jo a napsala jsem si tip jak dopadnou volby od nejlepsiho po nejhorsiho, tak jsem zvedava jak se trefim. Na poslednim miste tipuju Zimu, protoze o tom mimo Prahu skoro nikdo neslysel.
Karoleena raději ne, aby se nechytili vysledku
co kdyby jim vyšel bašta.
Ale vážně, já raději nic neříkám a mlčím. Tyhle informace se ke mě dostaly oklikou, já se s těmi lidmi o politice vůbec nemohu bavit, neudrzim klidnou hlavu.
Monča na Nově ![]()
A ten rozparek ![]()
andulka01 mě už ty volby připadají spíš jak šílená reality show.
continuity taky si rikam, ze uz je toho az az. Ale kdyz si vzpomenu na tu posledni volbu Klause, jaka to byla vostuda, tak nevim, jestli by byla vyhra primou volbu zrusit.
Sweet Potato že by protikandidátská kampááň?
Teď sem s tím...
Božemuj to je kráva namyšlená
Já to řikám furt, kam se hrabe Zemanovo ego, ten je proti ní hotovej břídil!
Chudák Eman. To muselo dát práce, vymyslet takovou píčovinu.
Aneb jak vysírat z posledních sil. Co tam má asi dál? Také se již těšíte na vánoční projev? ![]()
barbucha vanocni projev uz nejakych 9 let neposloucham, na to fakt nemam, kor o Vanocich.
No já taky ne
Ale vono vždycky něco vyplave, citujou ho v médiích a neni úniku. Jsem si říkala že letos si to aspoň přečtu, naživo Emana a jeho dikci nedám.
Nerudova a ten jeji tahak, myslela jsem, ze ten test, ktery delali byl pro kandidaty prekvapeni, tak je mi zahadou jaktoze o tom DN vedela dopredu kdyz mela pripraveny tahak. Rozumite tomu nekdo?
Já se tím tahákem bavím už kolik dní. Hlavně, že si dá na bilboard, že nepodlehla komunistům. Tady šlo o úplný prd a podváděla. Co by dělala, když ji půjde o peníze, o obzivu, zdraví?
Bude na hraně krize jako Zelenský nebo si zařídí odvoz? Samé otázky.
razorblade mě to vole, kua vole, asi úplně probralo ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my