Tak jsem si přečetla pár diskuzí....já si pořád nepřipouštím, že by mohl vyhrát, ale teď mám depku, normálně se začínám bát!
Aktuální česká politická situace
Sweet PotatoSouhlasím s autorem tweetu, přesně to jsem si včera řekla, kdyz na mě ten Tuna vyskočil. Babiše samozřejmě volit nebudu a nikdy jsem nevolila, ale tohle mě fakt naštvalo.
Garfie
Mám z toho depku už od soboty
Garfie nečti to. fakt. člověk se akorát zbytečně vypsychne.
a lidi jsou teda jak šílený, ty socsítě jsou hrozný zlo. lidi naskakujou na první dobrou a kdo nesdílí, tak jako by nežil. napříč spektrem teda. třeba v sobotu janeček se svým přepsaným volebním lístkem, hned se strhla lavina "ještě větší debil, než jsme doufali", nebo "drž hubu" k monice na tiskovce s babišem...
jitřenka Tipla bych si, že Babiš prohru neunesl a Monča to holt schytala v autě jako první. Že je sprostý, na to by mela být zvyklá, ale tohle byl asi větší kalibr. Ne, není mi jí líto.
Neslo by Babise zalovat za pomluvu a za sireni poplasne zpravy?
stes treba Monika plakala stestim?
brrr Já nejsem venkovan (ani senior), tohle mne ale štve dlouhodobě. A naprosto chápu, že se kvůli tomu ti, kterých se to týká, akorát naštvou, zatvrděj a šprajcnou.
moora
Čím míň to čtu, tím je mi líp. Za chvíli budu ze soc. sítí sledovat jenom zvířátka na IG![]()
Pěkný shrnutí toho, jakej stojí před Babišem nelehkej, ale zároveň ne úplně nemožnej úkol:

Moje babicka je rocnik 38 a bydli na venkove v jiznich Cechach. Ona teda volila generala, ale prej se v pecovatelaku pohadala dle jejich slov s babama, ty volily Burese a jejich argumentem bylo vzdyt se podivej, kolik nam dal penez, on to s lidma mysli dobre.
Ja bych klidne delala osvetu, narozdil od Burese mam statnice z ustavniho prava, ale fakt neznam nikoho, kdo by ho volil nebo kdo by uvazoval, ze by k volbam nesel. No a pak se podivam na socsite a to vystoupeni z me bubliny je dost desivy.
Vari já si taky myslela, že moje bublina je jasná a jednotná a pak jsme se o politice začaly bavit na cvičení s dětma. Nebyla tam sice žádná volička Babiše, ale jedna nevěděla koho, tak že radši ani nepůjde, a druhá se bála té mobilizace. Myslím, že taky chodíš s dětma na nějakej kroužek? Můžeš to opatrně naťuknout tam, páč zrovna tam bys mohla narazit na ty váhající, s kterýma se šance pohnout.
Anema Chodim, uz jsme to tam natukly a vsechny ostatni maminky jsou antibabis a volit byly a pujdou znova. Tady by ani druhy kolo ani nebylo, general to vyhral s nadpolovicni vetsinou.
Vari aha, tak to je vlastně pozitivní ![]()
Tak se to už víceméně sešlo. ![]()
continuity taky jsem přispěla a dodává mi optimismu s jakou rychlostí se to sešlo i když lidi dávali fakt menší částky.
jitřenka Tipla bych si, že Babiš prohru neunesl a Monča to holt schytala v autě jako první. Že je sprostý, na to by mela být zvyklá, ale tohle byl asi větší kalibr. Ne, není mi jí líto.
Taky myslim. Když si vemeš jak se arogantně k okolí chová na veřejnosti, co to musí bejt teprve za dílo když je s ní sám doma...
rysamona A to je právě dobře, že se to sešlo po malých částkách od hodně lidí. Lepší než dva velcí sponzoři.
barbucha jj, taky nejtvrdší smlouvy o mlčenlivosti podepisují řidiči šéfovských aut.
tak asi tak
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje