Aktuální česká politická situace

29. října 2014 09:07
Offline Sweet Potato
39730 příspěvků moje polička 15. ledna 2023 19:54

Kan Bohužel, jen hlubší a hlubší příkopy mezi městem/Prahou a venkovem, zášť vůči seniorům...

Přitom kdyby šla volit ta část mládeže, co nechodí, to bychom teprve brečeli.

Offline Malvin
1643 příspěvků moje polička 15. ledna 2023 19:57

Přečetla jsem si, že Žilková, která podporovala Nerudovou, v druhém kole volit nebude. Doufám, že takových bude minimum.

A to, že dospělá Agáta volila Babiše, je podle ní nevyzrálost.

Offline Černá kočka
1732 příspěvků moje polička 15. ledna 2023 20:05

Sweet Potato

Moje znama, ktera zije v male vesnici posilala fotku s Babisovym dopisem a poznamkou, ze tohle je jedina predvolebni kampan, ktera k nim dorazila. Jiste maji televizi, radio i internet, ale spousta lidi se o politiku zajima velmi malo, takze to mozna mnozi z nich hodili tomu, kdo jim byl nejvic znamy a pred volbama se jim pripomnel.

Offline Karja
43912 příspěvků moje polička 15. ledna 2023 20:10

Malvin No jako nad tou Hanychovou taky premejslim, jakoze nemá mozek OK, ale Soukup ho snad má, ačkoliv ho využívá, jak ho využívá, ale pochybuju, že je úplně blbej. 

Offline tina
6234 příspěvků moje polička 15. ledna 2023 20:18

Sweet Potato ja jo (pustila jsem si to nekolikrat). Na te tiskovce jsem nemohla z Moniky spustit oci... prislo mi, ze zadrzuje plac ( uz od zacatku teda).

Offline Řvousenka
1014 příspěvků moje polička 15. ledna 2023 20:19

Sweet Potato U Josefa Černého mě to nepřekvapilo, protože jeho produkce je stejně autentická jako Babišův toastovej chleba.

Offline moora
8625 příspěvků moje polička 15. ledna 2023 20:19

Kokoska tak vana nic novyho, vzdycky byl takovej

Offline euridike blogger
3905 příspěvků moje polička 15. ledna 2023 20:23

Offline wendulka admin
16642 příspěvků moje polička 15. ledna 2023 20:44
Reakce na Malvin:

A to, že dospělá Agáta volila Babiše, je podle ní nevyzrálost.

​No s ohledem na její vztah se Soukupem má ale zrovna v tomhle podle mě pravdu.

Offline continuity
42009 příspěvků moje polička 15. ledna 2023 20:47

Tady jsou odkazy na jeden den ozhovor a jednu úvahu. Bude to dobrý. 

https://twitter.com/sssirda/status/1614702993752068096?t=NVcRI8da1OJ9H8eASKkQVg&s=19

Offline wendulka admin
16642 příspěvků moje polička 15. ledna 2023 20:50
Reakce na Černá kočka:

Sweet Potato

Moje znama, ktera zije v male vesnici posilala fotku s Babisovym dopisem a poznamkou, ze tohle je jedina predvolebni kampan, ktera k nim dorazila. Jiste maji televizi, radio i internet, ale spousta lidi se o politiku zajima velmi malo, takze to mozna mnozi z nich hodili tomu, kdo jim byl nejvic znamy a pred volbama se jim pripomnel.

​Jo. To je asi jediná věc, která mě PP a jeho týmu mrzí, že se vůbec nepokusili ty lidi tady jakkoliv přesvědčit a v tom prvním povolebním rozhovoru přímo Pavel na dotaz, zda hodlá navštívit Ústecký, Moravskoslezský nebo nějaký další kraj, kde v 1. kole nevyhrál, v následujících dvou týdnech, aby to nějak změnil, tak odpověděl přímo jen, že určitě se chystá navštívit Moravskoslezský kraj.

Kromě současného volebního týdne, kdy se tu objevilo pár Pavlových plakátů, zatímco billboardy s AB vyvěsil z vlastní iniciativy na plot svojí budovy jen jeden soukromý podnikatel (člen zastupitelstva s koalici s místním ANO), tak ten Babišův dopis přišel tady do schránek úplně všem.

Offline Sweet Potato
39730 příspěvků moje polička 15. ledna 2023 20:55

Malvin U Agáty je to podle mne jen další způsob, jak přitáhnout pozornost.

Offline Paris
příspěvků moje polička 15. ledna 2023 20:56

I takoví jsou Babišovi voliči... tím se lecos vysvětluje...

https://mobile.twitter.com/Posledniskaut/status/1614548662511624193

Offline continuity
42009 příspěvků moje polička 15. ledna 2023 20:58

wendulka přečti si rozhovor s tou jeho marketerkou. On si to opravdu oddrel, že nestihne každou vesnici je bohužel omezení dané tím, že je jeden.

Babiš jezdí obytnakem už rok, že to ani nevyučtuje do nákladů kampaně je další věc. 

Takže můžeš to mít Pavlovi za zle, ale zas chápu, že je racionální se soustředit na místa, kde ty voliče může alespoň teoreticky nabrat a na ten strávený čas na cestách jich získá co nejvíc. 

Plány na příští dva týdny teprve dělají a nechtějí všechny informace dávat Babišovi do klína. 

Offline wendulka admin
16642 příspěvků moje polička 15. ledna 2023 21:04

continuity 

Já jsem to četla.

A té strategii týmu PP rozumím.

A nepsala jsem, že mu to mám za zlé, jen že mě to mrzí, protože jsem odtud a vidím to nadělení tady skoro denně. To je vše.

Offline barbucha blogger
35280 příspěvků moje polička 15. ledna 2023 21:19
Reakce na Kokoska:

Melo by to zaznit opakovane z televize, tu poslouchaji i starsi a stari lide, kteri si nikdy nic neprectou na internetu a veri spis prave tomu, co slysi v TV. Opakovane, jasne a pomalu vysvetlit prezidentske pravomoci a mobilizaci, odvolani vlady a ovlivneni drahoty zvlast.

​Přesně tak. Následující dva týdny by to mělo znít v televizi každej den a několikrát! A Pavel by si měl zaplatit stejně znějící inzeráty ve všech novinách, s důrazem na Blesk

Offline Paris
příspěvků moje polička 15. ledna 2023 21:23
Offline Sweet Potato
39730 příspěvků moje polička 15. ledna 2023 21:26

Paris Zrovna to sem nesu. Hezky zvedl rukavici.

Ale bylo by dobré, kdyby si sám velel, ne jen se obraňoval. Každopádně je to skvělé.

Offline Jos
příspěvků moje polička 15. ledna 2023 21:33

continuity Dneska jsem docetla knihu Labyrintem Iranu. Skvele popsane volby, ve kterych vyhral Ahmadinezad. Kdyz ohledneme od urcitych specifik, maji s Babisem uplne stejnou kampan . Taky objezdil nejvetsi zapadakovy a pak po zvoleni rozdal i co nemel. Vcetne tech petitisicovek, co Babis daval kde komu (to delal A.taky). A retorika podobna. Ve mestech mu taky psenka nekvetla...Vlastne cloveka az mrazi.