Kan Bohužel, jen hlubší a hlubší příkopy mezi městem/Prahou a venkovem, zášť vůči seniorům...
Přitom kdyby šla volit ta část mládeže, co nechodí, to bychom teprve brečeli.
Kan Bohužel, jen hlubší a hlubší příkopy mezi městem/Prahou a venkovem, zášť vůči seniorům...
Přitom kdyby šla volit ta část mládeže, co nechodí, to bychom teprve brečeli.
Přečetla jsem si, že Žilková, která podporovala Nerudovou, v druhém kole volit nebude. Doufám, že takových bude minimum.
A to, že dospělá Agáta volila Babiše, je podle ní nevyzrálost. ![]()
Moje znama, ktera zije v male vesnici posilala fotku s Babisovym dopisem a poznamkou, ze tohle je jedina predvolebni kampan, ktera k nim dorazila. Jiste maji televizi, radio i internet, ale spousta lidi se o politiku zajima velmi malo, takze to mozna mnozi z nich hodili tomu, kdo jim byl nejvic znamy a pred volbama se jim pripomnel.
Malvin No jako nad tou Hanychovou taky premejslim, jakoze nemá mozek OK, ale Soukup ho snad má, ačkoliv ho využívá, jak ho využívá, ale pochybuju, že je úplně blbej.
Sweet Potato ja jo (pustila jsem si to nekolikrat). Na te tiskovce jsem nemohla z Moniky spustit oci... prislo mi, ze zadrzuje plac ( uz od zacatku teda).
Sweet Potato U Josefa Černého mě to nepřekvapilo, protože jeho produkce je stejně autentická jako Babišův toastovej chleba.
Kokoska tak vana nic novyho, vzdycky byl takovej

A to, že dospělá Agáta volila Babiše, je podle ní nevyzrálost.
No s ohledem na její vztah se Soukupem má ale zrovna v tomhle podle mě pravdu
.
Tady jsou odkazy na jeden den ozhovor a jednu úvahu. Bude to dobrý.
https://twitter.com/sssirda/status/1614702993752068096?t=NVcRI8da1OJ9H8eASKkQVg&s=19
Sweet Potato
Moje znama, ktera zije v male vesnici posilala fotku s Babisovym dopisem a poznamkou, ze tohle je jedina predvolebni kampan, ktera k nim dorazila. Jiste maji televizi, radio i internet, ale spousta lidi se o politiku zajima velmi malo, takze to mozna mnozi z nich hodili tomu, kdo jim byl nejvic znamy a pred volbama se jim pripomnel.
Jo. To je asi jediná věc, která mě PP a jeho týmu mrzí, že se vůbec nepokusili ty lidi tady jakkoliv přesvědčit a v tom prvním povolebním rozhovoru přímo Pavel na dotaz, zda hodlá navštívit Ústecký, Moravskoslezský nebo nějaký další kraj, kde v 1. kole nevyhrál, v následujících dvou týdnech, aby to nějak změnil, tak odpověděl přímo jen, že určitě se chystá navštívit Moravskoslezský kraj.
Kromě současného volebního týdne, kdy se tu objevilo pár Pavlových plakátů, zatímco billboardy s AB vyvěsil z vlastní iniciativy na plot svojí budovy jen jeden soukromý podnikatel (člen zastupitelstva s koalici s místním ANO), tak ten Babišův dopis přišel tady do schránek úplně všem.
Malvin U Agáty je to podle mne jen další způsob, jak přitáhnout pozornost.
I takoví jsou Babišovi voliči... tím se lecos vysvětluje...
https://mobile.twitter.com/Posledniskaut/status/1614548662511624193
wendulka přečti si rozhovor s tou jeho marketerkou. On si to opravdu oddrel, že nestihne každou vesnici je bohužel omezení dané tím, že je jeden.
Babiš jezdí obytnakem už rok, že to ani nevyučtuje do nákladů kampaně je další věc.
Takže můžeš to mít Pavlovi za zle, ale zas chápu, že je racionální se soustředit na místa, kde ty voliče může alespoň teoreticky nabrat a na ten strávený čas na cestách jich získá co nejvíc.
Plány na příští dva týdny teprve dělají a nechtějí všechny informace dávat Babišovi do klína.
Já jsem to četla.
A té strategii týmu PP rozumím.
A nepsala jsem, že mu to mám za zlé, jen že mě to mrzí, protože jsem odtud a vidím to nadělení tady skoro denně. To je vše.
Melo by to zaznit opakovane z televize, tu poslouchaji i starsi a stari lide, kteri si nikdy nic neprectou na internetu a veri spis prave tomu, co slysi v TV. Opakovane, jasne a pomalu vysvetlit prezidentske pravomoci a mobilizaci, odvolani vlady a ovlivneni drahoty zvlast.
Přesně tak. Následující dva týdny by to mělo znít v televizi každej den a několikrát! A Pavel by si měl zaplatit stejně znějící inzeráty ve všech novinách, s důrazem na Blesk ![]()
Tak požadované fotky už dodal ![]()
https://mobile.twitter.com/general_pavel/status/1614718794470985730
Paris Zrovna to sem nesu. Hezky zvedl rukavici.
Ale bylo by dobré, kdyby si sám velel, ne jen se obraňoval. Každopádně je to skvělé.
continuity Dneska jsem docetla knihu Labyrintem Iranu. Skvele popsane volby, ve kterych vyhral Ahmadinezad. Kdyz ohledneme od urcitych specifik, maji s Babisem uplne stejnou kampan
. Taky objezdil nejvetsi zapadakovy a pak po zvoleni rozdal i co nemel. Vcetne tech petitisicovek, co Babis daval kde komu (to delal A.taky). A retorika podobna. Ve mestech mu taky psenka nekvetla...Vlastne cloveka az mrazi.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.