Tohle mi taky pride dobrý.
Nějaké nápady jak s tím naložit? Já jsem v těchto agitačních věcech dost marná.
https://twitter.com/matej_hlavaty/status/1614664263142105090?t=bDzj8Gno5j8cwbWGnpUNew&s=19
https://twitter.com/matej_hlavaty/status/1614664263142105090?t=bDzj8Gno5j8cwbWGnpUNew&s=19
continuity No,nepřipadá mi, že by to moc vysvětlovalo. Proč tam neni napsáno, že prezident takové pravomoci nemá?
brrr protože mobilizaci vyhlašuje prezident a to vysvětlení, které tady padlo je moc složité. Lidi, kteří to vlastně nechtějí slyšet, si to nikdy neprectou. Toto má šanci. Jasné, jednoduché sdělení. Nesmí to být složité.
continuity No,nepřipadá mi, že by to moc vysvětlovalo. Proč tam neni napsáno, že prezident takové pravomoci nemá?
Souhlasím. Chybí tam to zpřesnění, co tu uváděla Černá kočka.
„Mobilizaci ozbrojených sil nařizuje prezident republiky na návrh vlády,“ tedy nikoliv ze svého rozhodnutí, praví §23 branného zákona. Podmínkou vyhlášení mobilizace je ovšem situace, že se země nachází ve válečném stavu. A ten vyhlašuje na návrh vlády parlament, přičemž podmínkou je schválení nadpoloviční většinou poslanců i senátorů. To stanoví pro změnu článek 7 ústavního zákona o bezpečnosti republiky. Prezidentovou úlohou je pouze vyhlášení mobilizace v hromadných sdělovacích prostředích.
Melo by to zaznit opakovane z televize, tu poslouchaji i starsi a stari lide, kteri si nikdy nic neprectou na internetu a veri spis prave tomu, co slysi v TV. Opakovane, jasne a pomalu vysvetlit prezidentske pravomoci a mobilizaci, odvolani vlady a ovlivneni drahoty zvlast.
wendulka Jenže tímhle se nikdo prokousávat nebude. Nebo tomu nebude chtít uvěřit.
A zrovna zni z televize, proc lide z male obce na Chebsku voli Babise:
- koukame na televizi, tak vime, co se deje
- protoze pod nim delam
- protoze rozumi tomu zemedelstvi
Tak mi ráno nabidl internet nějaký článek na Blesku o vysledku voleb.. Já blbec jsem masochisticky zabloudila na diskusi... Příspěvky jak přes kopírák a skoro všechny od ženských - volím pana ( příp. Ing) Babiše, generál obnoví povinnou vojenskou službu, vyhlásí válku a pošle na smrt naše muže a syny
... Normálně se mi udělalo šoufl...
Matěje znám osobně. Text se bude ještě upravovat. Jsou tam chyby... naší vs. naši. Matěj není autor, jen nabádá ke sdílení. Ale s autorem panem Barešem je v kontaktu.
Tak voliči AB určitě ne, to máš pravdu, ale jak už tu bylo řečeno, o ty tady teď nejde ne?
No marketing fakt není můj obor, sama jsem zvědavá, s čím tým PP v nadcházejících dvou týdnech přijde, aby ty špinavé lži odrazil.
wendulka Přesto to musí být stručné a pregnantní.
To určitě musí.
Kokoska Proč se ti novináři někdy nezeptají třeba bankovních úřednic? Lékařů, matek na mateřské, podnikatelů a ředitelů korpiče? Jinak souhlasím s tím, že bychom se měli vykašlat na kastování, elitářství a regionální zachránce, protože zlo je na obou stranách, ta nenávist vůči seniorům, že jim polejou chodník vodou, aby to zmrzlo a oni nemohli k volbám je docela hnusný chování. Ale prej to myslí dobře.
tina Poslechla jsem několikrát na Twiteru a nevím, co jiného by mohl říkat
...ubožák je to. A podporují ho Váňa a hudebník Wágner![]()
Sweet Potato tak i ty letáky od Matěje jsou dost obšírný - pro lid je potřeba stručnej a údernej text, na kterej si nebudou muset nasazovat brejle
Korsičanka na Váňu me to teda hodne mrzi.
tina Já to tam neslyším, ačkoli bych moc chtěla.
Kokoska Padal na hlavičku.
Mne třeba zamrzel Jožka Černý. Ale co naděláš.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.