bram Jestli to teda mladej nezdědil![]()
Aktuální česká politická situace
Sweet Potato ja nevim, lidi ho volili, aby za ne konal ve snemovne, ne? A on ani nevi, co se tam deje? Kandidat na dalsiho povalece v Lanech!
Já jsem viděla myslím v sobotu pár záběrů, když byl babiš u svých poradců, a co mě strašně nemile překvapilo, že tam měl jednak hodně lidí, plnej open space lidí, a hlavně že tam byli mladý lidi, i jednu takovou máničku jsem zahlídla....upřímně mě to šokovalo, protože jsem žila v naivním přesvědčení, že kromě Prchala a dalších pár jedinců podobných Juchelkovi (nebo jak se ten notorickej přikyvovač jmenuje) by s ním nikdo nepracoval. A oni se tvářili, jakoby to bylo normální dělat pro takovýho sráče, jakoby seděli v open space v nějakým korporátu. Když si představím sebe, jak tam jsem a využívám naplno pracovní dobu k tomu, abych vymýšlela, jak co nejvíc poškodit tuhle republiku a lidi v ní, jak všechny co nejefektivněji obelhat, jaké nejlepší a nejlíp působící lži vymyslet...tak to mi hlava nebere.
Lenka22 Tak i mezi mladými a chytrými jsou sráči, co neváhaj "pracovat" v Andyho korporátu... A jsou to, myslím, jediný zaměstnanci, který jsou u něj královsky zaplacený. Polovina z nich beztak obstarává fake účty na sockách a lejou tam dezinfo, rozesílaj ty šílený řetězový maily. Ruce zpřerážet ![]()
jestli máte čas, tak si to poslechněte
https://podcasts.apple.com/cz/podcast/%C4%8Destm%C3%ADr-strakat%C3%BD/id1649930600?i=1000594473038
martek01 To je právě rozhovor, po jehož vyslechnutí jsem v noci nespala..![]()
Lenka22 Pecunia non olet. A navíc je to pro ty mladé markeťáky obrovská výzva a zkušenost.
Korsičanka poslouchala sem to dneska v autě. je to nesetříhanej rozhovor z listopadu.
on je hrozně hloupej, jak Franta z Horní Dolní. Ani neví, co to je být prezident.
pokud ho nedejbože zvolí, tak to je na revoluci. jako fakt
https://podcasts.apple.com/cz/podcast/prostor-x/id1493507673?i=1000594563520
tady hezky mluvil Horáček
Tak určitě.
Hlavně, že Schillerová hlásí, že se spolu dohodli, že se Babiš nezúčastní. Tak by se mohli i domluvit, co budou říkat, aby mluvili stejně. ![]()
Lenka22 to je bohužel ryzí marketing. Prodat mrtvýmu zimník. S co nejlepším ziskem. Je fuk, jestli prodáváš Babiše, cigarety, chlast. Etika, morálka, svědomí, to není podstatný
Paris zadny zamecek jsem si nekoupil. A hlavne jsem si ho koupil za sve penize zdanene.
Lenka22 Jednoho z jeho týmu znám osobně. Jo, jsou v tom prachy. Ale vůbec nejsem schopná se s ním bavit, dokonce jsem vynadala manželovi, že ho přátelsky pozdravil.
andulka01 Sweet Potato bram 999 Já prostě myslím, že i prachy jsou "vocaď pocaď". Jinak už by se takhle dalo omluvit prostě všechno.
Lenka22 Jenže to "pocaď" má holt každej jinde.
A nic nezákonného nedělají. (Toho smajlíka, co rozhazuje ručičkama, bych tu potřebovala.)
Sweet Potato jo, to jo, ale tohle jsou vzdělaní lidi, s rozhledem, a musí umět rozeznat přinejmenším základní dobro a zlo...přece nejlíp ze všech ví, že lžou, že si vymýšlí...Pro to prostě není omluva ani hypotékou, ani ničím jiným.
Andrej Babiš nás chce zatáhnout do války, zřejmě napadením Ruska:
“Je důležité, že jsme v NATO, ale historie nás učí, že se máme spoléhat sami na sebe. NATO by se mělo změnit z obranného paktu na útočný.”
Zdroj: Andrej Babiš, 2017, O čem sním, když náhodou spím, str. 258)
Lenka22 Pro to prostě není omluva ani hypotékou, ani ničím jiným.
https://twitter.com/tomaszdechovsky/status/1615005617374089218?s=69&t=hMwuWP67ywqfZuUgaMnxPA
Jak tam jeden píše v komentu: lepší než originál
!
Lenka22 A on se ten pevný charakter a morálka dostávají společně s diplomem? Nebo jak? Vzdělaní lidi! ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje